Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz TomMusic #111540 üzenetére
Ez valami rejtett lakáshirdetés?
Szerintem tv esetén csak akkor kell utp-t bekötni, ha netezni akarsz rajta, vagy szoftvert frissíteni, de nincs wifi hozzáférése.
Alapból vagy box-ból HDMI kábel-t, vagy tv-be koax kábel-t kötsz, ha műsort akarsz nézni.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Csabi1984
addikt
válasz TomMusic #111471 üzenetére
Ha látnád nálam mi van
Vodafone Connect box (modem mód) WAN-ba
Router
Lan1 - PC
Lan2 - X96MAX+ készülék
Lan3 - Sony TV
Lan4 - Dune Médiaplayer (ilyenem is van)
Lan5 - > Switch LAN1-be átvezető kábel így a Switch megkapja a netet
Switch Lan 2 - Laptop
Switch Lan3 - üres
Switch Lan4 - üres
Switch Lan5 - Kábel át a falon a másik szobai Switchbe amiből megy a másik szobában levő VodafoneTv-hez, meg az ottani PC-hez a net[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
gduck
addikt
válasz TomMusic #68089 üzenetére
Ahogy kinéz szerintem soha! Sőt szerintem még a fekete-fehér adást is vissza fogja állítani a UPC
Egy technológia váltásnál, a régi és az új technológiát még 10 év után is PÁRHUZAMOSAN üzemeltetni, értelmetlen és iszonyatos erőforrás pazarlás!
Ha pl. a szülők így állnának a gyerekeikhez, azok még 10 éves korukban is pelenkába tojnának! Ha egyszer valamit meg kell lépni, akkor azt 10 év után minden szívfájdalom nélkül megtehetnék! De úgy látszik amit DVB-T fronton már rég megléptek, azt DVB-C fronton képtelenek megcsinálni!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TomMusic #68089 üzenetére
Szia!
Az esetek nagy többségében egy szolgáltatás megszüntetése két lépésben szokott megtörténni. Először lezárják az adott csomagot, tehát nem fogadnak rá új előfizetőket, de a régi, már meglévő előfizetők még egy jó ideig kapják a szolgáltatást, és csak x idő eltelte után történik meg a lekapcsolás, amikor minden meglévő előfizetőnek felajánlanak helyette mást. Az analóg kábel TV szolgáltatásra jelenleg még lehet előfizetni 12 hónapos hűséggel, így nem hiszem, hogy az idén ezt lekapcsolnák, szerintem van még néhány éve hátra.
-
TomMusic
őstag
válasz TomMusic #62742 üzenetére
Juhéé!
Sikerült!
El kellett mondani a telefonban, hogy miért akarom az IPv4-et, aztán kapcsoltak egy csajhoz, aki kattintott egyet, és pár perc múlva már meg is oldódott a dolog. Rendes IPv4-es címet kaptam, a modem újraindult elvileg, és az admin felülete is megváltozott picit, eltűnt a DSLite, meg IPv6 részek, és megjelent pl. a Porttovábbítás funkció is.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz TomMusic #59923 üzenetére
Na úgy néz ki, megoldódott a dolog, egyetlen csatorna nem akar csak bejönni, a Film+ 2, viszont bejön valami 2 másik, ami elvileg nincs benne a bronze-ban.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Topikgazda
-
válasz TomMusic #58209 üzenetére
Rádughatod, kipróbálhatod, de ha ott már felmondták a UPC előfizetést, akkor nincs bejövő jel. Ha mázlid van, és lusták voltak kikötni, akkor beröffen a box, és tudod nézni az előfizetett csatornákat. A kódok ott vannak a honlapon, és azt adják meg, hogy melyik előfizetési területen vagy. Ez alapján a box tudja mely frekiken vannak a muxok, milyen adók érhetők el az adott területen. Ez területenként eltérő.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
válasz TomMusic #58206 üzenetére
nekem az volt a tapasztalatom, hogy g wifi bridge-dzsel működik, de a videótár meg az ip alapú csatornák (kandalló meg hasonló idétlenségek) vagy mennek vele, vagy nem. n wifivel valószínűleg nem lenne gond, de nekem csak kipróbálni kellett, azóta hónapok óta net nélkül megy a tévé.
hanyas vagy, te disznó?
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz TomMusic #44186 üzenetére
Annak a kliens eszköznek kell megadni az IP címét amelyikre az összes portot át szeretnéd irányítani. Ezt az IP címet fix-áld le MAC cím alapján.
Miért akarsz DMZ-t használni?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
adika4444
addikt
válasz TomMusic #44184 üzenetére
DMZ nem befolyásolja a forgalmat.
A DMZ-t úgy kell elképzelni, hogy van egy ház, benne lakások. Van egy főbejárat, ahonnan az emberek tudnak menni egy irányba. A DMZ-vel azt adod meg, hogy a bejáraton bejövök merre megyek, meg mindenki más. A sima portátirányításnál meg a portokat egyesével irányíthatod át, tehát mondjuk az embertípusokat irányíthatod magasakat a nagy lakásba, alacsonyakat a kisebbe. Tudom h hülye példa, de most jobb nem jutott eszembe.
üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
válasz TomMusic #35407 üzenetére
Szia!
A http://pcreg.upc.hu oldal be kell töltődjön mindenképpen, ha online a modem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest