Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
OpBreki
csendes tag
Akkor értem. Nálunk sajnos utolsóként készült el a kábelezés, bekapcsolás. Kisöpörték a raktárt, és felhasználták a maradékot. Sógorék a Brassóiban laknak, náluk is megy gond nélkül maxon (15/1.5), néha-néha belassul, de alapvetően müxik. Felénk viszont mindenkinek ugyanezt produkálja. Ma a változatosság kedvéért délelőtt sem ment, sőt éjszaka nem is volt on-line sem a modem, reggel felé tudott csatlakozni, de sebesség az 0.
A különös az, hogy nem egyik pillanatról a másikra hal meg, hanem kb. 1 óra alatt lassul használhatatlanra.......
Talán holnap találnak megoldást a szerelők. -
pjtr
aktív tag
szia
tesómnak sem akart 5M felé menni (kistarcsa kassai utca) próbáltam usb drivert cserélni, azzal is ilyen kakálós volt a net. Kicseréltem az Usb kábelt utp kábelre, és már ment is a 15M. Hálókártya full duplexen van. Esetleg nem ilyen gondod van Neked is?
Modem: atlanta webstar epc2203
peti
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Mobilinternet
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Akciókamerák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest