Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
zzola #125961 üzenetére
Valószínűleg a felvásárlás miatt már a karbantartással is kevésbé foglalkoznak érdemében, mivel felesleges ktg. így közvetetten befolyásoló tényező.
NMHH-s jogszabály, azt hiszem, hogy 2017 okt-nov óta, hogy a lejárattal automatikusan viszont nem emelhetik a havidíjakat, a díjcsomagot kivezethetik, de itt nem erről van szó, az esedékes áremelést meg januárra hirdették ki. Hűségidőhöz kötött feltételes kedvezmények sem szerepelnek a szerződésemen.
A fenti kontextus nem megfelelő, tisztában vagyok ezekkel a szabályokkal, hogy ászf változásban hogy, s mint kötelesek közölni, ill. elsőnek lezártják az értékesítést a csomagra, majd később vezetik ki azt, de itt egyikről sem volt még szó, szerintem ászf szintjén sem.
Furcsa módon, a hűségidőm lejáratát követően emelték meg a havidíjakat, amiről sem a szerződésemben nem szerepel semmi (megnéztem), illetve szóban sem történt semmilyen tájékoztatás.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest