Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz zzola #125961 üzenetére
Valószínűleg a felvásárlás miatt már a karbantartással is kevésbé foglalkoznak érdemében, mivel felesleges ktg. így közvetetten befolyásoló tényező.
NMHH-s jogszabály, azt hiszem, hogy 2017 okt-nov óta, hogy a lejárattal automatikusan viszont nem emelhetik a havidíjakat, a díjcsomagot kivezethetik, de itt nem erről van szó, az esedékes áremelést meg januárra hirdették ki. Hűségidőhöz kötött feltételes kedvezmények sem szerepelnek a szerződésemen.
A fenti kontextus nem megfelelő, tisztában vagyok ezekkel a szabályokkal, hogy ászf változásban hogy, s mint kötelesek közölni, ill. elsőnek lezártják az értékesítést a csomagra, majd később vezetik ki azt, de itt egyikről sem volt még szó, szerintem ászf szintjén sem.
Furcsa módon, a hűségidőm lejáratát követően emelték meg a havidíjakat, amiről sem a szerződésemben nem szerepel semmi (megnéztem), illetve szóban sem történt semmilyen tájékoztatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest