Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Hello.
Régebben volt nálunk a upc-s szerelő tag és valami jel stabilitást vagy folytonosságot mért a gépen, miután megjavította a netet. Valami grafikon szerűség volt, azt mondta, ha tök egyenes, akkor frankó.
Na, ezt hol érem el?
Valamit muszáj mondanom nekik, mielőtt 3x is felhívom őket, hogy ez, amit ők internetnek neveznek, az egy fekália.
Múltkor mondom a telefonba a nőnek, hogy érdekes módon azóta szar a net, mióta mindenkinek 120-as lett a minimum. Erre ő: hát ilyen jellegű panaszt még nem kaptak.
Pofám leszakad....engem nem az zavar, hogy én már 6 éve fizetem a 120-as netet, felőlem aztán adhatnak mindenkinek ingyen 500 megás netet is, én csak a 2-3 héttel ezelőtti netemet szeretném visszakapni.
Amúgy van esélyem a szerződés felmondására, ha sikerül bizonyítanom, hogy ez egy fos?
Köszi.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest