Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
glaci
őstag
Ha egyébbként a területen van digitális szolgáltatás és átviszed valahonnan a működő boxot, akkor működik természetesen.
Sőt, ha esetleg nincs viszirányú szűrő a címen, akkor még a modem (internet) is működik, ha átviszed.
Csak ne vidd nagyon messze, mert ha másik node -ra kerül, akkor azt látják, és ejnye-bejnye lehet belőle. (Ha 1 - 2 szomszéddal odébb viszed, akkor azt nem feltétlenül veszik észre, csak ha hirtelen nagyon megváltoznak a jelszintek. + Ha túl sokat költözteted a cuccokat, akkor lehet, hogy megkeresnek lelkiismeretesen, hogy ránézzenek az eszközre, hogy esetleg hibás-e. Nekik ugyanis az látszik, hogy sokszor lekapcsol, majd vissza!)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
tomp
félisten
A mediabox hogyan megy egy olyan címen ahol nincs is hivatalos Digital előfizetés? Minden gond nélkül megy...
-
taip
senior tag
Mindig félve megyek fel a netre, amikor olvasom hogy itt nem megy, ott nem megy, de szerencsére ez a kép szokott fogadni mérésnél:
Szurkolok, hogy sose legyen rosszabb
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Willie
őstag
Csak Debrecenben haldoklik a UPC internet "szolgáltatása"?
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Valamiért magas a pingem. Az otthoni hálózat a következő:
3 way splitter (pct-2000-35) elosztóból (7,5 / 7,5 / 3,5) a 3,5 ágon van a modem. Innen tp-link 1043 routerbe megy a hálózat, majd az osztja szét ahova kell.
A másik két ágból 1 van használva, arra megy a TV, a 3. ágon jelenleg csak 2m kábel lóg.
A jelszintek a következők:
A TV-ben mediacard.
Ezek így rendben vannak?
Mondjuk érdekes, mert parancssorból googlet, és hasonló oldalakat max 30ms-os pinggel érem el.
A játékban(WOT) pedig volt 130-160ms-es pingem. Éjfél környékére 50-60ms-ra javult.
Nálam van a gond, vagy a játék szerverei a gyengék? -
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #12388 üzenetére
Ezért nem értem a dolgot. UPC nem volt a környéken, hidegebb van és ennek ellenére így változott a jelerősség. Azért ez nem kis változás, ha még hideget is belevesszük.
-
MODERÁTOR
Ehhez képest nálad pont gyengébbek lettek az értékek, holott pont fordítva kellene lennie! Nekem már minden vételi két számjegyű, és este felé már az adási is mind 48 alatt szokott lenni!
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 12.7 dBmV 39.3 dB
Channel 2: 10.0 dBmV 38.7 dB
Channel 3: 10.9 dBmV 39.0 dB
Channel 4: 11.8 dBmV 39.1 dB
Channel 5: 13.2 dBmV 39.0 dB
Channel 6: 13.8 dBmV 39.1 dB
Channel 7: 14.4 dBmV 39.4 dB
Channel 8: 14.7 dBmV 39.4 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 46.8 dBmV
Channel 2: 47.0 dBmV
Channel 3: 47.3 dBmV
Channel 4: 48.0 dBmV[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Fail3D!
addikt
Mobilrol hivtam oket, semmi adatot nem adtam meg.
mate3553 Igen, es ezert irtm, hogy modern... mert barhol megvan adva ott ugyfelszam nelkul szoba se allnak velem. Bar a mobil szam alapjan, nemtudom honnan tudja eppen melyik korzetben vgyok...
[ Szerkesztve ]
-
piqla
őstag
pest, belvaros, nem enged belepni jatszani kulfoldi szerverekre.. tudom, netem legalabb van, de ez a upc ez egy kurva nagy fos lett az utobbi idoben, es meg akkor is, ha ez most nem az o hibajuk
Szereted az állatokat?
-
Fail3D!
addikt
Felhivom mobirol nyomom a 2 est erre bemondja beazonositott es a korzetunkben nincs net...Vagy ennyire modern vegre a telefonos szolgaltatas vagy menjenek a fenebe. Lassan 12 oraja nincs net es tv.
-
Fail3D!
addikt
te,gnap este ota se net se tv, lehet hivnom kene a upc t?
Jo hogy szeretnek, csak ha upc nel van baj feleslegesen nem telefonalnek mert semmit nemberne.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Pesten van valaki akinel nincs net es tv? Kezdem unni, hogy heti rendszereseggel van kimaradas.
-
tomp
félisten
Kedves Ügyfeleink!
Jelenleg nem működnek szolgáltatásaink Székesfehérváron és a környező településeken, a hiba okát már keresik szakembereink, amint többet tudunk, jelezzük felétek is. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.
Kedves Ügyfeleink!
Kiderült, hogy egy társszolgáltatói hálózaton keletkezett átmeneti probléma okozta a szolgáltatás-kiesést, amit néhány perce meg is oldottak az illetékes szakemberek. Köszönjük a türelmeteket. -
MODERÁTOR
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Nagyon idegesítő nálam az mostanában,hogy multiplayeres game-nél állandóan van net lagg és net szakadás!Kezdem unni...
-
Qmi
tag
válasz Intruder2k5 #12367 üzenetére
Hát, lehet jobb lenne a belvárosban ebből a szempontból. Ott van az isten áldása: DIGI
-
MODERÁTOR
-
apeelme
addikt
Nah...szekesfehervaron megallt ez a remek szolgaltatas...ujfent. Persze azota rameroltettek egy uj modemet, hogy ne mondjam fel januarban a szerzodest.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz vargalex #12352 üzenetére
Hú, ez nagyon jó lenne! Bár gondolom nincs minden típushoz ilyen FW. Úgy keressem, hogy MultiWAN OpenWRT?
Igazából a tabletemen van mobilnet, amit megosztok mint WiFi hotspot. Erre kapcsolódik egy AP, ami a hálózaton van. A gond az, hogy ha elmegy az UPC, akkor a routeren álandóan át kell konfigolni a DHCP -t, hogy ne ő legyen az átjáró, hanem a hotspot az AP -n keresztül. (Amikor megjön UPC, akkor meg vissza.)
Köszi még egyszer a tippet, ennek holnap utánna nézek!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
piqla
őstag
na, most mar pesten is jo, koszi
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
nektek rendesen tolti a jutub videokat? nekem elkezdi tolteni, aztan semmi sem lesz beloluk
Szereted az állatokat?
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha működne a link meg lehetne nézni vele a füleket, ezt látnál a signal fül alatt, statusban hogy mióta megy a modem config fájl, modem mac cím, kapcsolódó eszköz címe, logban különböző eseményeket láthatod, pl Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... , utolsó fülön pedig egy lista van kipipálva.
[ Szerkesztve ]
-
ilias
tag
-
Mate
nagyúr
Nem szorosan UPC, de fontos lehet pár embernek:
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12314 üzenetére
Nos, ennyit változott. Átnéztem a csatlakozásokat is, az egyiknél kellett egy picit ráhúzni.
Az utcáról bejövő UPC kábelhez nincs teljesen tökéletes F csatim. A "sima" picit pici hozzá, nagyon izmozva lehet csak rátekerni a kábelre, a 11 milis (vagy hanyas) pedig nagy rá, lötyög benne, így maradtam a "simánál", mert a boltos sem tudott köztes méretet adni.
.Amúgy -6.0dB és -6.3dB között ugrál, de inkább -6.0, -6.1dB-hez közelítve..
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz kabelmania27 #12348 üzenetére
Jelenteném én, de ugye ilyenkor nem megy az UPC telefon sem.
Még tavaj megcsináltam néhányszor, hogy kivártam mobilról, amíg végre felvették (kb. 20 perc). Aztán mindíg közölték velem, hogy tudnak a hibáról, majd javítják; vagy közölték, hogy központi problem, legyek türelmes.
Na, a 3. ilyennél eldöntöttem, hogy mobilról, sok pénzért nem fogom többet felhívni Őket.
(Réges - régen hívtam a volt főnökömet is direktben ilyenkor érdeklődni, de aztán arra jutottam, hogy jobb, ha nem idegelem ilyenekkel.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Már 1 órája semmi ...
Imádom Őket !!!Viszont legalább végre átprogramoztam a Tasker -t a telefonomon. Így most már nem csak átkapcsol WiFi -re, ha itthon vagyok, hanem most már egyből csinál is egy tesztet, és ha a WiFi -n nem éri el a NET -et (mert megint nem megy az UPC), akkor visszakapcsol mobilnetre.
Na, ha ezt tudná a routerem is, akkor lennék nagyon boldog! Meglehet oldani? Ha egyik irányból nincs kapcsolat, akkor a másikból dolgozzon. (Mobilnet megosztást használjon WiFi -n!)
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz kabelmania27 #12345 üzenetére
Hát, azt jól teszik, mert az elmúlt 1,5 hétben ez már a 4. alkalom, hogy nem üzemel semmi. (És ez csak az, amiről tudok, hiszen nem vagyok mindig itthon.)
-
glaci
őstag
Elvileg azért van a mediacard, hogy tudd dekódolni.
Más:
Nekem Nagykanizsán már majdnem fél órája nem üzemel semmi UPC szolgáltatás (még az analóg TV sem).
Másnál is ez van (vagyis nincs semmi), vagy megint csak az én környékemet tisztelik meg azzal, hogy nem szolgáltatnak semmit ?![ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Uthenger #12339 üzenetére
Cisco EPC3208 + D-Link DIR-865L + Synology DS213J
Amikor beszereltem a modemet, direktbe rákötöttem az egyik PC-t. Érdekesség, hogy nem volt úgy meg a 240 mbit, de még a közelében sem járt. 90 mbit-et mértem mindenhonnan. Amikor pedig már rákötöttem a routerem, akkor nagyon szépen, stabilan minden honnan 240 mbit jön.
Hálózaton belül rendben van a letöltés, szépen jön lefelé.
(Elsőnek a szerelő "véletlen" Technicolor TC7200-t hozott, pedig mondtam neki, hogy nem szeretnék "UPC-s wifit", egy napig volt nálam, de azzal sem vadult be a NAS-nál a sebesség dolog)
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Uthenger
aktív tag
Ennek semmi köze az UPC-hez, ők csak küldik a jelet, a kártya dekódolja,
minden mást a TV-d csinál.
Ha a TV-d tudja akkor működni fog, ha nem akkor meg marad a DVR-os mediabox.Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Uthenger
aktív tag
válasz devil-k #12337 üzenetére
le vagy feltöltéssel van gond?
pontos típus?Próbáld ki esetleg direktbe a modemre kötve.
hálózaton belül rendben van a sebesség?Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Zzr
csendes tag
MediaCard tulajok!
Van valakinek olyan TV-je ami tud felvételt illetve műsor megállítást USB-s tárolóra? Működik ez a upc-s mediacard-dal?
Most szereztem be ilyen TV-t és gondolkodom rajta hogy veszek hozzá mediacardot. Maga a típus rajta van a upc által ajánlott tv-k listáján, tehát az alap funkció biztosan támogatott...Köszi.
-
devil-k
nagyúr
Van itt valakinek Synology NAS a tulajdonában és 120 v 240-es nete?? Tudna arról nyilatkozni, hogy full sávszéllel jön-e az adat, mert nekem nem. Mi lehet a hiba???
- mozi bolondéria -
-
rayoliviero
veterán
válasz Intruder2k5 #12335 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #12334 üzenetére
Nekem kompletten az egész email címmel működik! Illetőleg lehet, hogy megy csak az első részével is, de az biztos, hogy az egész címmel megy, mert én úgy szoktam használni!
-
F_Zolee
veterán
válasz rayoliviero #12331 üzenetére
A "gyári" email címed @előtti része.
-
rayoliviero
veterán
UPC adatmódosítás oldalon vajon mi lehet a felhasználói nevem? Eddig mintha nem lett volna. Csak jelszót kért talán a belépéshez, azt tudom természetesen.
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12328 üzenetére
magyarul?
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12325 üzenetére
nem.
-
ilias
tag
válasz igenvagynem #12323 üzenetére
a szüneteltetés idejével nem tolódik a hűségidő vagy esetleg beleszámít?
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12320 üzenetére
Értem.
Lényeget meg nem mondom. Kipróbáltam osztó nélkül, csak a modembe vezetve, úgy -6.1dB volt az érték. -
blakey
titán
válasz igenvagynem #12300 üzenetére
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
igenvagynem
csendes tag
válasz kabelmania27 #12316 üzenetére
9 hónap..
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12318 üzenetére
Olvastam, hogy a -6dB vagy annál jobb érték az ideális a vételnél. Mi van akkor, ha nem ideális az érték? Én -12dB-nél sem vettem észre semmit.
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12316 üzenetére
Logikus, de inkább kérdezek.
-
kabelmania27
Topikgazda
Mennyi idő van vissza a hűségből?
ilias: Nem lesz hatással a modem jelszintre ha a tévés ágat osztod el. De ha még egy ágat szeretnél akkor a kettes splitter helyett a mostani hármast tedd vissza modemet a -3,5ágba.[ Szerkesztve ]
-
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12314 üzenetére
az a minimum.
Ha esetleg később meg akarom osztani még egy kettessel a tv kábelét, az hatással lesz a modem jelére? Vagy használjak majd egy hármast inkább, mint amim most van? -
ilias
tag
válasz kabelmania27 #12312 üzenetére
Köszi a konkrétumot. Holnap megyek is a Rádayba.
Köszi! -
devil-k
nagyúr
válasz Insolent #12310 üzenetére
IP cím alapján el tudom érni magát a routert belső/külső hálózatról is.
glaci
Bridge módban van.De ez normális, hogy "csak" ennyi látszódik Bridge üzemmódban az internet fülön?
KÉP1 nagybanEgyébként ez a My D-Link felület nem hülyeség még pluszba a router beállításain kívül. Így néz példaképpen:
My D-Link példa nagyban[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
glaci
őstag
válasz devil-k #12308 üzenetére
Feltételezhetően nem éri el kívülről a weboldal a Technicolor routerén keresztül a D-Link routered.
Vagy állítsd a Technicolort bridge módba, ezzel kikapcsolva a beépített routert.
Vagy állítsd be a port továbbítást a Technicolor router részében. (Persze ehhez tudni kell, hogy a D-Link routered milyen porton kommunikálna a weboldallal.)
Szerintem ...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
devil-k
nagyúr
Egy igen érdekes problémával állok szemben, s ehhez kérnék egy kis segítséget.
A mai nap folyamán bekötötték a UPC-t. Minden rendben, minden szép, viszont nem tudom teljes egészében elérni a My D-Link felültetem (mivel D-Link routerem van) T-Home alatt ment.
KÉP
Eddig úgy működött a dolog, hogy beléptem, feldobott 3 JAVA ablakot, engedélyeztem és láttam az eszközeimet stb.... De most nem megy!Frissítetttem a JAVA-t.
Feltettem régi/új verziót is.
Próbáltam Chromre-ról, Operából, Explorerrel, Firefoxal elérni... de semmi.Érdekes, hogy okostelefonról sem tudom elérni helyi hálózaton keresztül.
VISZONT ha nem helyi hálóról vagyok (mondjuk mobilnetről -akár laptopról, akár telefonról), akkor minden bejön úgy, ahogy lennie kell. Úgy gondolom, hogy nem a JAVA-val és a böngészőkkel lenne a baj.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Lobonc
tag
Sziasztok,
Váltottam néhány hete én is 120-as netre adtak is hozzá egy Technicolor tv 7200-at. Problémám az lenne, hogy lanon folyamatosan eldobja a kapcsolatot 2 másodpercre visszajön megint eltűnik és így tovább máskor meg egy órát is jó.. wifin közben megy tökéletesen.. másik saját hálókártyával még nem tudtam kipróbálni..
Nálam lesz a hiba vagy a modem adta meg magát pár hét alatt?
Köszi
Lobonc -
vidaila
senior tag
Sziaszok, van egy Technicolor tv 7200 förmedvényem ami ma érkezett a UPC-től. Szakadozik folyton a wifi, internet, nem tudom mi, mintha időnként eldobná a wifit rajta, mit lehet ezzel kezdeni? Nem tudjátok véletlen mi az aktuális firmware verzió? Mert a LOG-ban ezt se tudja frissíteni:
[Minor] SW upgrade Failed after download - Incompatible SW file
[Info] SW dload: Invalid image signature!Az előző Cisco modemnél egyszer se történ ilyen, ma már vagy 5x
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
canniball
nagyúr
A tulajjal nem tudod leboltolni, hogy átvegye az előfizetést?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony