Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
ntrbot
csendes tag
válasz sublett #11096 üzenetére
Szia. A gyári fw-vel biztos meg lehet oldani, de a UPC lenullázott fw-vel semmire sem használható kb ez a modem csak routernek meg modemnek (router/bridge mód). Ilyenekre használj NAS-t vagy olyan routert amin ez lehetséges.
[ Szerkesztve ]
A legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben.
-
sublett
tag
Sziasztok!
Tc7200 modemre lehet torrent klienst telepiteni?
Előre is köszi!
sublett
-
blakey
titán
Ki kell próbálni, de ha ennyire gyenge a TC jele akkor érdemes routert használni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mauimagic
senior tag
válasz Intruder2k5 #11077 üzenetére
A kábeltv és a net is t-homeos jelenleg. A kábelnet náluk nem elérhető a címemen, ezért váltanék lyúpíszíre. Lehet beugrok valami ügyfélszolgálatra, hátha mondanak valami okosat.
-
blakey
titán
A TC wifije gyenge 3 falon keresztül ezért csökken a sebesség, mellette azért 85Mbps mert ennyire képes a vevőeszköz wifin, ahhoz, hogy 120-al menjen, 5GHz-re kell állítani (a TC-t) és ezt a vevőkészüléknek is tudnia kell, különben 85 Mbps-el fog menni ami normális. Ha jobb jelet akarsz 3 falon keresztül is akkor valóban egy router a megoldás de akkor már gigabitest vegyél ami wifin és kábelen is tud mindent.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
genesishun
csendes tag
válasz kabelmania27 #11082 üzenetére
Most is csak 2 megy a 4-ből. De egyenlőre ma is remekel a net.
-
Misua
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni.
ugye UPC 120 Mbps nethez kaptam Technicolor tc7200 router, amivel nem vagyok teljesen megelégedve.
Többször teszteltem (speedtest.com): persze van jel végig a panel lakáson, de ha pl sebesség router mellet 85 Mbps, akkor 3 panell falon túl már csak 3 Mbps
Tovább fokoztam a tesztelést - kikapcsoltam a wifit és rádugtam az előző routeromat (TP-link 941 ND).
Nos, javult a helyzet - ahol 3 Mbps volt ott már 30 Mbps lett, viszont a router mellet a max sebesség csak 60 Mbps.
Most akkor mi legyen - használjam Technicolor tc7200-t vagy kössek rá egy olyan routert ami a 120 Mbps-z jó? -
blakey
titán
válasz Tommy1982 #11085 üzenetére
Én is betettem agy képet, hogy nálam is megemelkedtek az értékek a hétvégi "para" óta, 7-8 dBmV(40dB átlag DS-ből lett 12-13 sBmV/43dB DS, a US nem változott, szerintem tekertek az erősítésen.
-
matyi94
senior tag
Szerintetek a tc7200-ban mit jelent konkretan a van letiltasa es miert van gyarilag bepipalva?
Legyen szép napod!
-
Tommy1982
tag
Ennyire azé nem hűlhetett le a levegő, múlt héten még jócskán mínuszban voltak az értékek
Bár azt nem értem, hogy miért ugrik vissza egy nagyot a 2-es csatornán, majd folyamatosan emelkedik vissza.Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 7.3 dBmV 39.0 dB
Channel 2: 1.8 dBmV 37.5 dB
Channel 3: 3.1 dBmV 37.8 dB
Channel 4: 4.0 dBmV 38.2 dB
Channel 5: 5.0 dBmV 38.5 dB
Channel 6: 6.1 dBmV 38.7 dB
Channel 7: 6.5 dBmV 38.9 dB
Channel 8: 7.2 dBmV 39.0 dB -
fgabo006
csendes tag
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy ezek az értékek megfelelőek?
Egy Technicolor TC7200 lenne szómeg még olyan kérdésem lenne hogy ha torrentet akarok normálisan seedelni elég beállítanom az upnp engedélyezést? akinek ebben van már tapasztalata kérem segitsen
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz genesishun #11081 üzenetére
Szuper, rendben vannak az értékek. Most is csak két adási freki megy vagy már megy mind a négy?
[ Szerkesztve ]
-
genesishun
csendes tag
válasz kabelmania27 #11075 üzenetére
Osztás nélkül megy be. Ma egyébként semmi gond nem volt a nettel.
-
ntrbot
csendes tag
válasz Intruder2k5 #11079 üzenetére
Amíg rubi volt itt addig megoldották. Egyszerű osztó ott lóg, kérdeztem nem rosszabb-e havernak, de ugyanúgy szépen viszi neki. Értékei még jobbak mint nekem.
-
MODERÁTOR
-
ntrbot
csendes tag
válasz Intruder2k5 #11077 üzenetére
Nálunk szerelő azt mondta, hogy itt az előttem lévő karón van 4 bekötési hely amiből 2 net+tv, 2 meg csak az egyik vagy mi. Lehet hogy vmi baromságot mondott, de mondom leírom ha már hasonló volt itt is.
Amúgy a telefonos ügyfélszolgálatot meg felejtsd el Mi benne sem voltunk és csak személyesen bementem utána tettek be a listába. Telefonon azt mondták műemlék biztos "-". '84-es ház
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mauimagic
senior tag
Sziasztok! DSL netem van, de a vonal minősége elég gyatra, gondoltam kábelra váltok... A UPC címkeresője szerint a mellettünk lévő családi házban elérhető a kábeles internet, nálunk csak az analóg és digitális kábeltv. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol ezt megerősítették, aztán persze (ál)naívan felvetettem hogy nem lehetne e ide is bekötni...
Szal továbbították az ügyet valami hálózatfejlesztési osztályra, az ügyfélszolgálatos szerint akár 1-2 év múlva (!!!) már van is esélyem kábeles netre.
Lehet megrendelem a szomszéd címére a saját nevemre, aztán mikor kijönnek, szólok nekik: ááá nem oda kell kötni gyerekek, hanem emide, nédd má pont van egy viszki a kabátzsebembe, remélem szeretitek
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz genesishun #11072 üzenetére
El van osztva a koax vagy osztás nélkül megy a modembe?
-
MODERÁTOR
-
Misua
senior tag
A TC 7200 milyen sebességet tud kb?
-
genesishun
csendes tag
válasz kabelmania27 #11068 üzenetére
Hogy érted,hogy milyen osztóval van elosztva a koax?
-
tomp
félisten
Kedves Előfizetőink!
Jelenleg nem működnek a szolgáltatásaink, ha áramszünet vagy áramtalanítás után újraindítjátok a modemet. A probléma okát jelenleg kutatjuk, azonnal tájékoztatunk mindenkit, amit többet tudunk arról, hogy ezt a hibát mikorra tudjuk elhárítani. Köszönjük a türelmeteket!
-
matyi94
senior tag
(Akácfa utca)
Nekem a 60-as net 10 percig 60-as utána leugrik 0,5-1 mega környékére. Katasztrófa. UPC féle wifis modemem van. Ha rebootolom, van hogy egy-két órára helyreáll, de utána véletlenszerűen megint elkezd ledobálni. Nem tudom, hogy szolgáltató vagy router oldali gondom van.
Katasztrófa. Otthon Nyíregyen minden jól működik ugyanezzel a csomaggal a régi modemmel, lehet inkább kérek egy olyat ide is.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz genesishun #11062 üzenetére
Szerintem sem kell csillapító. A négyből csak két adási freki üzemel. Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Misua
senior tag
A TC 7200-nek van valami lehetőség wifi jel erősítésére?
Eddig háromszarvú TPLink 941 volt, azt a lakáson végig max jelerősség volt, most meg a modem mellett max, szobákban csak a fele
P.S. jelerősségtől függ a net sebessége? -
BRIKLY
veterán
Cisco 8685DVB UPC Box-on az USB,és LAN csatlakozók jók valamire?
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #11060 üzenetére
A TC7200-at leginkább a 192.168.100.1 címen lehet elérni! Az működik mind router, mind pedig bridge módban, még a 192.168.1.1 csak előbbi esetben jó!
-
genesishun
csendes tag
Kössz.Bejelentkezni nem tudok viszont,szerelő azt mondta admin/admin,de nem lép be vele. UI: Már jó,csak nem volt net bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz genesishun #11059 üzenetére
Ebbe 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 címen lehet belépni külön menübe van a lefelé irányuló és felfelé irányuló jelszint értékek.
-
genesishun
csendes tag
Tc 7200 U ilyen egybe wifis okosság. http://virtualnet.at/images/upc-technicolor-tc7200-wlan-router-gateway.jpg
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz genesishun #11057 üzenetére
Milyen modem van nálad?
-
genesishun
csendes tag
Bocsi nem tudom,hogy kell jelszintet nézni. Annyit tudok,hogy volt csillapító mert rohadt erős jel volt,de kb 2 hete hoztak új modemet és a srác azt mondta nem kell már rá a csillapító. Egyébként most is folyamatosan villog az US de villámgyors minden.
-
Criton
veterán
Pécsen a tv adás hol elmegy hol visszajön. Hol "Nincs jel" felirat jelenik meg. Másnál nincs ilyen?
-
tomp
félisten
Másnál milyen a net a VII. kerületben?
Nálam a 120-as épp ilyen: -
kabelmania27
Topikgazda
válasz genesishun #11051 üzenetére
Magas adási miatt leesik a modem a hálózatról nézd meg a modem értékeket és azt hogy hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e csillapító.
-
Topikgazda
válasz genesishun #11051 üzenetére
Valami miatt újra indult a modem, mutass egy jelszint oldalt.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
genesishun
csendes tag
Sziasztok, az a problémám hogy a net lassan egy hete egyszerüen nem képes stabíl lenni,vagy az van,hogy pöpecül megy minden,de 1-2 percekre lelassul vagy pont az ellenkezője. Tegnap például egésznap semmi baja nem volt ma meg elkezdte megint a lassulgatást/megszakadást. Ötlet? UI: remélem ezzel segítek: ma észre vettem,hogy a modemen villog az "US" felirat és megnéztem,hogy azt jelenti,hogy keresi/nincs "upstream" kapcsolat,de hogy mit jelent ahoz már nem értek. Köszi
-
HyP3b0y
senior tag
válasz mike710 #11049 üzenetére
Nekem utorrenttel is maxot hoz.
Ezt most mértem, közben 2 telefon és két gép lóg rajta, egyiken épp CS-znek és megy kb. 100KB/s-en feltöltés is.
Max. amivel töltöttem eddig az 15MB/s volt ha nem több.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
mike710
aktív tag
Hát srácok jelenteném hogy semmi baja a technicolor modemnek. Max sávszél torrentnél,le és feltöltésnél egyaránt Nyíregyházán..
-
sz_abika
addikt
A UPCn keresztül volt ez a külföldi honlapos elérési hiba - ez mindenkinél rendbe jött?
4. kerben vagyok, a PSN szolgáltatás közel használhatatlan napok óta és hát nem volt semmi állítgatva rajta. Arról nem is beszélve ha be tudok jelentkezni épp, akkor 2mbps a 25megás net letöltése..PSN: xszabikax
-
Criton
veterán
Az Online ügyintézési oldalon most miért nem látom a szolgáltatásaimat? Teljesen üres, mint ha nem is lenne semmilyen szolgáltatásom.
-
Topikgazda
A wifi két különböző tartományban tud működni: 2,4 és 5 GHz-en. Teljesen különbözőek ezek a tarományok, más-más a jellemzőik, általánosan a 2,4 elterjedtebb de könnyen zsúfolt lehet, az 5 nem zsúfolt de kevés eszköz támogatja (most már egyre több).
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Tegnap hozták Technicolor TC7200 modemet, és az lenne a kérdésem hogy van rajta 2.4 GHz meg 5 GHz-s lehetőség. Nos azok mire jók? Speedtest.net-tel teszteltem a wifit - 85 Mbit/s wifin keresztül (Újpest)
Defaultként 2.4 GHz van belőve. -
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Érdekes problémával fordulnék hozzátok segítségért. 120mb internetről van / lenne szó. Már lassan egy hónapja nincs rendben valami a netemmel. Speedtesten mérve van hogy csak 1-2 mb a letöltési sebesség. A ping az 25-35 annál nem szokott nagyobb lenni. Hívtam az ügyfélszolgálatot, persze ott azt mondták hogy minden adatot rendben találtak. Kijöttek a szerelők hogy megnezzék , persze megállapították hogy a hiba nem nálam van. Azóta volt ez az országos probléma is, de nálam még mindig nem jó. Egyszer jó egyszer nem. Speedtest oldalon az elérés mutató olyan mint az ekg. Sokaknál előforduló hiba ez? Mit tudok tenni ebben az esetben? Már nagyon mérges vagyok miatta.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Criton
veterán
válasz kabelmania27 #11037 üzenetére
3as van rádugva a modem és a koax közé
-
Topikgazda
-
Criton
veterán
válasz Gubek-Einste #11034 üzenetére
Az magasabb volt, de a szerelő úgy látta jónak, hogy ha berak egy csillapítót. Azt mondta ha ezek az értékek nem jók nekem, vagy "szerintem" nincs szükségem rá akkor vegyem le nyugodtan
Mondtam kapom az infókat a pH fórumról, annyit mondott ismeri, mert sokat van itt, de az persze nem árulta el, mi a nick neve -
Topikgazda
-
Criton
veterán
Bekötötték Pécsen az új albérletbe az internetem meg tv előfízetésemet. A modemet meg a boxot hoztam Budapestről. Az alább értékeket kapom: (ezek jó értékek?)
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 4.8 dBmV 41.3 dB
Channel 2: 4.7 dBmV 41.5 dB
Channel 3: 5.1 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 5.2 dBmV 41.6 dB
Channel 5: 4.4 dBmV 41.4 dB
Channel 6: 4.5 dBmV 41.9 dB
Channel 7: 4.7 dBmV 41.9 dB
Channel 8: 5.0 dBmV 41.5 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.5 dBmV
Channel 2: 42.2 dBmV
Channel 3: 42.7 dBmV
Channel 4: 42.2 dBmV[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz 30z.Samu #11026 üzenetére
A upc oldalán, ügyfélszolgálat/szolgáltatásaim, belépsz és megjelennek a szolgáltatásaid. Külön-külön be tudsz lépni a menükbe és a szolgáltatás info alatt meg tudod nézni, hogy mi mennyi, összeadod és megvan az aktuális egyenleg. Ugye a tv meg a net fix, a telefon meg az aktuális (eddigi) forgalom díját mutatja.
-
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan tudom megnézni a UPC oldalán az aktuális számlám? Böngészem fél órája a honlapot, nem találom sehol. Köszönöm előre is a választ!
Sic Parvis Magna
-
RootRulez
félisten
Szívesen!
═════════════════════════════════════════
-
troland26
őstag
egy google betöltése 25 mp ....
-
Beladon
aktív tag
Nálam már működik minden oldal rendesen.
-
Beladon
aktív tag
Nálam sem működik sok oldal. Azért ez már tényleg dühítő.
-
Insolent
aktív tag
Ez az igazi sz*p@tás, hazajövök mondom nézek moziműsort (cinemacity.hu) nem jön be az oldal hmm érdekes..
Nézem a tűzfalam semmi, kikapcsolom, így sem,, Nézem telefonról(wifi) így sem jön be.. Bekapcsolom a másik gépet ott sem jön be a weboldal. Nézem a modemrouter kombóm (TC7200) beállításait itt minden jónak tűnt restartoltam, nincs változás factrory reset így sincs változás.. DNS-t váltottam Googlelére így sem.. Kezdtem baromi mérges lenni. Telefont a kézbe véve megnézem saját hálózatán(Voda) ott bejött az oldal.. Ez baromi gyanús rápillantok, Fácsé weboldalra ott meg a képek nem jönnek be jól..
Akkor megpillantottam HVG cikkjét akkor szembesültem a problémával, hogy a hiba nem az én készülékemben van hanem a szolgáltatónál. Sűrű K.anyázásba kezdtem, mert egy kevés időt elb@sztam a probléma megoldásával..
Baromi jó, hogy most kell UPCéknek szarakodni, pont hosszú hétvégén." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Handball94
aktív tag
Akinek Spooky miatt fontos az ncore, az ezzel a VPN progival fel tud rá menni, amíg UPC-n nem elérhető..
[link] -
F_Zolee
veterán
válasz TeeJay #11011 üzenetére
Még most sem az igazi, sok oldalt be se hoz. Torrent nem izgat de, hogy még netezni se lehet normálisan. Sávszél emelés megtette a hatását és már kezd szar lenni az egész? Érdekes módon előtte nem volt ennyi gond.
Amúgy az miért van, hogy ha Chrome-al netezek még annyi se jön be, mint Firefox-al? Pl a ph az előbbin be se akar tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Nálam sem megy Ncore UPC-vel, mobilnettel múkodik...
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #11010 üzenetére
nálam már este 9-kor is sz@rakodott facebook-on a chat
minden második üzenetet nem küldte át...
és ncore tracker felé sem tudott már frissíteni a kliens, minden piros voltMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz HartgeH3-2.8 #11009 üzenetére
Már éjfélkor is kezdődtek a gondok...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tegnap késő este vágott le minket szerverről. Most lassan 10 óra felé közeledünk. Talán az elég magas havi díj ellenében ne aludjon a techical support hanem csinálja meg a problémát, hogy mire felébred a user örömmel konstatálja milyen remek ez a upc, hogy intézkedik, de nem. Minek azt.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Sz_Imre
senior tag
Igen, UPC-nél van a probléma. Itt a másik topikban ez a téma van (21256 kezdődően). Külföldi oldalak egy része nem jön be. Úgyhogy nem nálad van a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
BiTye
csendes tag
Elég komoly gondom lenne az internet szolgáltatással.
Cégemnél német AT&T hálózatba kellene csatlakoznom VPN-el, nem tudok.
Elkezdtem az otthoni alap dolgokat ellenőrizni:Facebook megy, de képeket nem tölt be.
Egyéb napi szinten használt oldalak .be végződéssel semmi .ru végződéssel iszonyat lassan,
a kedvenc játékom nem indul el, a webolda nem tült be http://en.runesofmagic.gameforge.com/Vodafone mobile nettel minden működik, a router újra indítva és mivel pl a vodafone.hu betölt a google betölt facebook képek híján van gondolom valami critikus DNS hiba, viszont 9:00tól dolgoznom kellene, nincs nálam stick csak a telefeonon van net az meg kevés. Van valami sufni tunning workaround ilyen esetekre?
-
RootRulez
félisten
válasz vadászcsiga #11001 üzenetére
Mennyire szellőzik az említett polc?
Ha nem szellőzik, be tud fűteni.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
vadászcsiga
félisten
Az normális hogy melegszik a mediabox? Még a polc túloldala is az amin fekszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest