Új hozzászólás Aktív témák

  • Akossss

    csendes tag

    Kedves Mindenki!

    Messzetávol kis hazánktól használom boldogan a UPC felvevős (DSR 8111) beltériét, eddig kisebbnagyobb hibákkal, de inkább csak kellemetlenséget okoztak, és pár nap alatt orvosolták... DE!

    Be volt programozva barátnőmnek a ValóVilág minden este, régen beállítottam neki folyamatosra, 19:05-től ameddig kell. Működött is okosan. Utána mondom nehogy előbb kezdődjön, beállítom 2 perccel előbbre, 19:03-as kezdettel, működött is jól. És jött az időátállás...
    Eleinte felvette az adást 20:03-tól, azaz pont egy óra csúszással, hámmondom ugye ez nekem nem jó. Szépen töröltem az időzítése, és beállítottam 19:03-ra. Na és onnantól jönnek a hibák. Valamikor gondol egyet (még semmi törvényszerűséget nem vettem észre), és beteszi a felvételi listába a régi 2, már törölt időpontot, és pont fedik egymást a felvételek. Így most néha ha ránézek a listámra, azt látom, hogy 3 felkiáltójeles adás van, egyik kezdődik 19:03-kor, másik 20:03-kor, harmadik 20:05-kor. Ez engem nagyon zavar (még jó). Törlőm a 2db 20óra utáni programot, elmúlik a felkiáltójel, látszólag minden oké. Kikapcsolom, bekapcsolom, megint oké. Másnap ha megnézem a rögzítendő műsorokat, megint 19:03, 20:03, és 20:05. Mi a rákot csináljak ezzel? Hogy tárolja ez el a rögzítendő műsorokat, és miért csúsztak egy órával odébb, és leginkább miért nem tom kitörölni?

    Remélem egy okosnak lesz itt közületek valami tippje, mert már kivan vele mindenem. UPC-t nem hívtam még fel, megpróbálom elkerülni, hogy először hülyének nézzenek, megmondják hogy töröljem, kitörlöm, akkor jólesz, örülnek, de úgyis másnap előjön. Szóval valaki?

Új hozzászólás Aktív témák