Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"mert egy szimpla találkozó előtt is tesztelsz, ami számomra elképzelhetetlen"
Ezt írta:
"Én is teszem a dolgom, megyek oda ahova kell és kedvem tartja. 3x oltás, FFP2 maszk, kézfertőtlenítő. Járok étterembe, fodrásznál ha kell levettem a maszkot könnyebben tudjon dolgozni, találkozok emberekkel, kirándulás stb."
Tehát szimpla találkozók elött NEM tesztel.Mikor tesztel:
"idős rokon példa helyettesíthető barátoknál babanéző programmal, vagy eü-i okból oltást nem kapható személy látogatása stb."
Bár lehet neked ezek is szimpla találkozók.btw rémítő konnitív diszonanciás leolvadásokat látok. Egy plda: Totálisan bezárkózott idős szülőkhöz elment gyerek+feleség ebédelni. Mindkét szülő elkapta az egyik meg is halt benne. Az első oltást 1nappal a tali elött kapták meg még 3hét lett volna a másikig. Ebből lett a "kognitív diszonanciás leolvadás" ahol az oltásba halt meg, az EÜ gyilkos, a soros és mindenki a hibás csak ő nem. Lelkileg képtelen megemészteni, hogy ő(k) "ölte" meg a saját anyját és így "védi" ki.
De én egy babanézőt se kockáztatok most tesz nélkül. Sött durvábbat mondok még tesztel sem! És teljesen elismerem MOon jellemzően én vagyok a helikopter. Mindezt úgy, hogy lelkileg nem az a tipus vagyok aki megroppanna attól mert intenzívre került miatta a haverjának a gyereke. Bár ugye aki teszt nélkül tolja az ilyet azt meg ugye lehet mégannyira se érdekli. ld fenti példám oh wait.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest