Hirdetés
-
GAMEPOD
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
-
zolka95
őstag
Könyves Spoiler!
épp most fejeztem be a 3. könyvet és fhúúú
a végén, az epilógusban...
a többi könyvben lesz még róla szó? -
gyuromoj
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz
rétisün #5785 üzenetére
Mondjuk az, hogy egyre inkább távolodnak a könyv eseményeitől az egyrészt jó másrészt rossz. Jó, mert aki a könyveket kivülről fújja annak is van ujdonság, de viszont rossz, mert szerintem a történet úgy a legjobb ahogy meg van írva, inkább 2-3 epizóddal többe pakolva de azt kéne jobban követni-
-
rétisün
veterán
" Martin elárulta, hogy bár ő nem írt ilyet a történetben, de Brienne és A Véreb csatája nagyon tetszett neki, és nem sajnálja, hogy ilyen pillanatok bekerülnek a sorozatba. Ami igazán zavarja, az az, hogy rengeteg minden kimarad a szériából, mivel alig 10 óra áll a rendelkezésükre, ezért már szinte a kezdetek óta azét kardoskodik, hogy 13 epizódos legyen a Trónok harca, ám ezt valószínűleg sosem sikerül majd kivitelezni."
-
spammer
veterán
12-13 rész/évad még beleférhetne, csak hát a büdzsé ennyit bír, és ez a helyzet nem is fog változni, hiszen olcsóbb nem lesz a sorozat, sőt... Másfél órás epizódok sem lehetnek, 1 órás a standard, azaz nettó 50+ perc. Ennél hosszabb epizódok nem szoktak lenni semmiből, max. a pilotok hosszabbak, vagy a több részes TV filmek. 10 tavaszi, 10 őszi pláne nem lehet, egyrészt nem szoktak ilyet, másrészt nem is nagyon lehetne megvalósítani. De legalább ennyi van. Örüljünk, hogy az HBO tolja bele a lóvét, ha nem lennének, valószínűleg nem is lenne sorozat.
-
gyuromoj
veterán
-
hNp88
aktív tag
én meg azon csodálkozok, hogy még nem szivárgott ki a történet/egyes karakterek vége. legalábbis még nem találkoztam vele
-
attisx
addikt
válasz
zolka95 #5770 üzenetére
"már 3 éve írja a 6. könyvet és +2 vagy 3 éve van arra, hogy nehogy utolérje a sorozat de ha utoléri akkor mi lesz? addig nem jön új évad, amíg ki nem jön az új könyv?"
Ezt a kérdést párszor már a készítőknek is feltették, amire ők azt válaszolták, hogy GRRM nagy vonalakban beavatta őket a terveibe. Így ha beérik a könyveket nem lesz megállás, mennek tovább saját kútfőből megírt történettel. (A TV-s sóbiznic picit pörgősebb, mint a könyv kiadás. Itt nem lehet évekig parkoltatni se a rajongókat, se a stábot, és pláne nem a TV csatornát, aki a pénzt adja az egész bulira...)
-
D4rkm4n
őstag
Ha fogja is valaha műttetni, az biztosan nem mostanában lesz. Egy, mert még - ahogy te is írtad - nagyon fiatal, illetve mert a napjaink ifjú sztárjainál - hála Istennek - nem divat. Egyelőre. Emma Watson sem dicsekedhet hatalmas mellekkel, mégis minden magára valamit is adó férfiú FAPfolder-ében ott figyel pár pikáns fotó róla.
-
laceszgamer
addikt
válasz
zolka95 #5770 üzenetére
5. könyv elég terjedelmes, ha akarják kijön belőle két évad, addig csak elkészül a 6., aztán, hogy utána mi lesz, mert ha még 2 évadot ki is tudnak szedni a 6. ból akkor is jó idő lesz mire a 7. könyv is megjelenik.
Azok a kiegészítő novellák meg valamelyest kapcsolódnak, épp karakterekben vagy helyszínekben, pár érdekesség de konkrétan nem befolyásolnak azok a történetek semmit a könyvekben megismerteken, inkább csak kis háttérinformációk.
-
zolka95
őstag
könyvben most tartok a 3. rész vége felé
a sorozat 3-4. évada ezt dolgozta fel
megnéztem wiki-n mikor jöttek ki a könyvek és láttam, hogy a 4. részt 5 év után adta ki, az 5. részt pedig 6 év után (2011-ben)
6. részt (winds of winter) pedig írja és 7 részre tervezi (7.rész dream of spring)a 3. könyv 1200 oldalas volt ezért 2. évadra bontották
a 4. könyv 900 oldalas szerintem ebből 1 évad lesz
az 5. könyv pedig majdnem 1200 oldalas, szóval ebből is lehet 2 évad leszmár 3 éve írja a 6. könyvet és +2 vagy 3 éve van arra, hogy nehogy utolérje a sorozat
de ha utoléri akkor mi lesz?addig nem jön új évad, amíg ki nem jön az új könyv?
a 7. könyvet biztos utoléri a sorozatmás: a wikin alul, a forrásoknál van egy ilyen: "Kiegészítő novellák"
ezek a könyvhöz kapcsolódó sztorik? -
gyuromoj
veterán
Napi fap-fap
---
--
-
404 - erection not found -
leslieke
Jómunkásember
-
kovsol
titán
-
hNp88
aktív tag
egy párhuzamos világban
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #5749 üzenetére
Gondolom Comic-conról
-
bok92
addikt
-
rétisün
veterán
válasz
laceszgamer #5746 üzenetére
-
toto0569
addikt
-
vimes
senior tag
válasz
laceszgamer #5738 üzenetére
csak merje valaki megkérdezni tőle azok után, amit kapott már -
D4rkm4n
őstag
-
M3oH
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
Thrawn
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
HKorn
veterán
Na, most fejeztem be a 4. évadot, ez volt eddig a legjobb, mikó' jön az 5.?
-
gyuromoj
veterán
-
toto0569
addikt
-
SzalaiG
addikt
Nyaralós képek?
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
-
toto0569
addikt
képek
Megosztom ha valakit érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest