- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
A piaci és valódi árfolyam alatt én ugyanazt értem.
A TW jelenleg úgy működik, hogy minden árfolyamot 5 tizedesjegy pontossággal követ. Beszerzik az árfolyamot a Reuters-től, azt kerekítik 5 tizedesjegyre, és azzal számolnak tovább, amikor pénzt váltanak. Amikor EUR -> HUF konverzió van, azzal nincs is baj, de amikor HUF -> EUR van, akkor számít, hogy csak 5 jegy a pontosság. Ma például két árfolyam volt rá náluk: 0,00312 és 0,00313, ami akkora ugrást jelent, mintha 320,51-ről közvetlenül 319,49-re erősödött volna a forint, miközben ez nem így volt, folyamatos árfolyammozgások voltak nap közben a két érték között.
Februárig 6 tizedesjegy pontossággal számoltak, addig tényleg észre lehetett venni, hogy valós időben követik az árfolyammozgást, de amióta váltottak 5 jegyre, azóta nem tudnak (és nem is akarnak) pontos valós idejű árfolyammal számolni, amikor a két devizapár közt olyan nagy különbség van, mint a forint és az euró közt.
El lehet ezt fogadni, de szerencsétlen állásnál nekem már van, hogy a TW nem olcsóbb, mint a bankon belüli devizaváltás (szerencsés állásnál meg még attól is olcsóbb, mint eddig volt, úgyhogy oda kell figyelni, melyiket választom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Disney+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés