Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacima
tag
válasz Intruder2k5 #19352 üzenetére
Nem szoftveresen offolt le a wan portja Ha esetleg visszadobják konfigurálhatom valahogy a routert, hogy mondjuk a 4-es ethernet portját használja wan-ra vagy esélytelen?
-
lacima
tag
Hi!
Behalt a 1043ND-s routerem wan portja, visszaküldtem gariba de én hülye nem raktam rá vissza a gyári fw-t. Gari szempontjából mennyire gáz? Ha visszaküldik emiatt, legfeljebb rárakom a gyárit és visszaküldöm de esetleg kizárhatják teljesen a garból? A nagykerem is továbbküldte nem ők csinálják.
-
lacima
tag
Na elkurjantottam Bridge-be raktam a wlan, eth0 és br0 (wan) interface-t így nem tudom elérni a routert. Vagyis a visszaállítást csinálnám de nem megy. Furcsa módon nincs a network fájl sem ahol az interface-ek lennének (gondoltam visszaírom valahogy a bridge-t). Visszaállításnál mount_root parancsra:
line 1: pi_include: not found
line 1: pi_include: not found
line 1: set_jffs_mp: not found
line 1: determine_root_device: not found
line 1: can't create /.extroot.md5sum: read-only file system switching to jffs2Mit tegyek?
-
lacima
tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni az alábbiakban: van egy címbeli routerem vargalex féle fw-vel, a netet egy másik hálózatból (192.168.3.x) kapom wifin keresztül a két wifi eszköz az én hálózati címeimet használja. Ugyebár wan porton keresztül csatlakozok rájuk. Hogyan lehet megoldani, hogy a a wan porton keresztül kifele elérhető legyen a 192.168.3.x-es hálózat összes gépe illetve a két wifi eszköz. és vica versa ők is láthassák az én hálózatomat.
Ehhez kapcsolódik a második kérdés. Adott két hálózat 192.168.1.x és 192.168.3.x össze szeretném fogni őket routerrel úgy, hogy mindkét hálózat egy routertől kapja a netet, de mindkét tartomány lássa a másikat. A router ebben az esetben egy cél szerver pfsense-el.Köszi,
Laci -
lacima
tag
válasz vargalex #17667 üzenetére
A te firmware-dből tettem fel, mármint a software update package listről. De úgy látom nem lesz jó nekem ez, én egy távoli ftp szerverről szeretnék letölteni a nas-omra. Ezzel meg a routerről tudok backupolni távoli ftp-re. Magyarítást hol találok egyébként a lucihoz?
-
lacima
tag
válasz zsozsoooooo #17656 üzenetére
Ezt én is értem, de a system\software-nél ott van az ftp backup, hogy fennt van, viszont a services résznél nincs.
-
lacima
tag
Üdv!
Sikeres használom a téma-beli routert openwrt-vel. A hálózatban van egy Netgear Stora is, amire laptoppal szoktam ftp-zni. Van rá lehetőség, hogy a router töltse a gépem nélkül egy ftp szerverről az adatokat a nas-ra?
Köszi,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest