Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam9
csendes tag
Írtam a TP-LINK support-nak a WIFI jel állandó eldobása miatt, és kaptam egy választ, amiben azt írják, hogy próbáljam ki ezt: [link]
A válasz amit kaptam:
Dear Customer,
Thank you very much for your email requesting information about our product.You mean the WiFi drops sometime and then you cannot go to the TP-LINK management page, right?
To fix this problem, could you please try to use the beta attached in this email? As we have tested, this beta can solve the problem of WiFi dropping and not able to access the web management page. Hope you can have a try.If you need any further help, please feel free to let me know.
To get technical support more quickly, please go to http://www.tp-link.com/en/support/faq/
Best RegardsEzek szerint, ha ezt a firmware-t felrakom a routerre, akkor megmarad az 5 év garanciám és meg fog szűnni a WIFI dobálása? A vargalex féle módszert csak ezután próbálnám ki ha lehetséges, mert eléggé féltem a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest