Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
Nyomtató szervert szerettem volna telepíteni a routerre.
Grafikus felületen keresztül raktam fel a szükséges csomagokat.
Minden csomag simán felment.
Mikor felraktam a luci-app-p910nd csomagot telpítés után kidobott a 192.168.1.1 luci.Ha újra be akarok lépni a luciba, akkor az alábbi kép fogad:
Már áramtalanítottam a routert, a gépet is újraindítottam.
Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz Attesz #31079 üzenetére
Én nem értem a dolgot. Ha van még egy router akkor miért is nem szakad ha a DIGI a hunyó?
Korábbi Netgear WGR614 routerem sem nálam sem jelenlegi helyén nem produkálja a megszakadásokat. Szóval inkább a TP-Link wr1043ND a ludas és nem a DIGI. A mai routerek már elég intelligensek ahhoz, hogy működjenek akár párhuzamos akár kereszt bekötésű kábellel.
Amúgy tényleg jó volna megtalálni az okot.[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Mazsika
őstag
válasz Intruder2k5 #30839 üzenetére
ohh az buzis... na majd ha sok időm lesz! köszi a segítséget!
Dáccsika
-
Sebiferi
tag
-
Speeedfire
félisten
válasz Csontikka #30681 üzenetére
Szia,
itt válaszolok rá.
Fogalmam sincs, nem próbáltam még. De lehet, hogy valami csomag hiányzik neki, vagy épp egy csomag nem kompatibilis vele és újat kellene forgatni belőle.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
MODERÁTOR
-
Sebiferi
tag
válasz SteveBeard #31093 üzenetére
Köszönöm!
Ha esetleg majd ráérsz, akkor írd le lééééccci!Domoticz
-
Sebiferi
tag
válasz SteveBeard #31091 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
És az 1.02.1-et tudom frissíteni 1.1.4-re úgy, hogy nem kell mindent újra konfigolni?
És egyáltalán érdemes?
Na és mi a különbség akkor a két build között?
Ha túl sok a kérdés akkor nyugodtan ignoráld!Domoticz
-
Sebiferi
tag
válasz Intruder2k5 #31089 üzenetére
Köszi a RAM-os választ!
De azt eddig is tudtam, hogy milyen csomagjaim vannak feltelepítve!
A kérdés az volt, hogy az 1.1.4-ben benne van-e a transmission minden csomagja.Domoticz
-
MODERÁTOR
-
Sebiferi
tag
Még 1 kérdés:
Vargalex blogján ez van:
A firmware-ban található csomagok (1.1.4-ból kiszedve):
...
- luci-app-transmission
...
- transmission-daemon
- transmission-web
...Itt pedig ez van: [link]
Változások az 1.1.3-as verzióhoz képest:
- Transmission 2.61Most akkor az 1.1.4-ben a transmission benne van vagy nincs?
Még mielőtt valaki lehurrogna...annyit értek linuxhoz mint az asztofizikához a nagyapám.
Domoticz
-
Sebiferi
tag
Kérdés:
Valakinek van tapasztalata, hogy a 64MB RAM-ra bővítés milyen pozitívumokkal jár?
Mert ha érdemes, akkor hétfőn megcsinálnám.Domoticz
-
Jamboo529
senior tag
válasz kovyhun #31081 üzenetére
Jó is volt ahogy elkezdtem.
Csak a csillagozott helyre kellett még beírnom az általad linkelt sort, hogy
-c $user:$password
és már működött is, a jelszó!
Persze a sample weboldalon ugyanúgy megy password nélkül, de egyszerűen letiltom neki a weblapos megjelenítést.Most belevágom a fejszém valami nagyba.
Megpróbálok a LUCI-ba egy oldalt kreálni, hogy ne kelljen a fájlokba nyúlkálni, és LUCI-ból lehessen configolni a webcamot.
Számítok rád Alex, ha elakadok valahol, segítesz. -
kovyhun
tag
válasz Jamboo529 #31076 üzenetére
Én itt találtam a megoldást:
http://skillfulness.blogspot.hu/2010/03/mjpg-streamer-documentation.html"To protect the webserver with a username and password (!! can easily get sniffed and decoded, it is just base64 encoded !!)
./mjpg-streamer -o "output_http.so -w ./www -c UsErNaMe:SeCrEt""
A sok csillag nem kell .
Ha továbbra sem megy, írj rám priviben.
Üdv,
Tamás(persze lehet úgy is ahogy elkezdted, config-ból átvinni, de ez egyszerűbb, kezdd ezzel, aztán már kísérletezhetsz)
[ Szerkesztve ]
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
Attesz
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31034 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat mindenkitől, de egy picit örülök(persze nem rossz értelemben), hogy másnak is van ilyen gondja TP-Link WR1043ND-DiGi párossal.
Én beszélgettem erről Alex-szel, de Ő azt mondta, hogy még senki nem jelezte ezt a gondot.
Szép lassan kiderül, hogy másnak is van ilyen gondja.Aki hasonló problémával küzd, annak két dolgot tudok ajánlani.
1; Itt a fórumon olvastam, hogy Digi nem jól rakja a csatlakozót a kábelre.
Illetve rendesen felrakja, csak a 8 kábel nem jó sorrendben van.
Ennek az a következménye, hogy vagy nincs kapcsolat, vagy folyamatosan megszakad, vagy nagyon lelassul a NET.
De ez csak a routereknél jön elő.
Ezért a Digi általában sz@rik a problémára.
Pedig egyetlen megoldás létezik, mégpedig az, ha a kábeleket jó sorrendben elhelyezik és új csatlakozót raknak fel mind a két végére.2;A TP-Link WR1043ND router elé berak egy másik routert.
Én ezt csináltam.
Nekem Intruder minden leírt, ezért nem volt nehéz dolgom.
Jelenleg 3 napja folyamatos a kapcsolat mindenféle megszakadás nélkül.Én még nem ellenőriztem le a kábelemet, hogy jó színsorrend vagy nem, mert jelenleg nagyon örülök annak, hogy jó a kapcsolat.
Szóval egy picit úgy érzem, hogy szívás a Digi.
Üdv
-
Irwine_
csendes tag
Sziasztok!
Sorry, ha OFF, de sztem mégis ez a legmegfelelőbb topic a kérdésemhez.
Adott egy TP-Link TL-WA801ND Access Point, irodánk egy nagyobb hálózat része, az ip-ket fentebbről kapjuk, de van egy switchünk, amin keresztül megy a net a gépekre.
Ha az AP-t üzembe helyezzük egy idő után mind a kábeles, mind a wifis net meghal, ha pingelünk vmit, akkor a csomagok elvesznek.
A DHCP ki van kapcsolva, legújabb firmware van fent, switch nélkül is ugyanez a helyzet.
Sajnos a hálózati logokat még nem tudtuk megszerezni.
Esetleg van vkinek vmi ötlete, hogy miért lehet ez?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31074 üzenetére
Köszönöm, megkeresem privátban.
-
-
MODERÁTOR
válasz #68216320 #31072 üzenetére
Alex (vargalex) már rengetegszer felajánlotta!
-
yodee_
őstag
Ubuntu alatt hogyan lehet beállítani a routeres nyomtatót?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
törölt tag
Valaki tudna segíteni Budapesten a routerem unbrick-elésében? Rosszúl tettem vissza az eredeti firmware-t.
-
jbl
senior tag
válasz Intruder2k5 #31069 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült megcsinálnom a segítségeddel.
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
MODERÁTOR
-
jbl
senior tag
válasz Intruder2k5 #31067 üzenetére
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
MODERÁTOR
Ez nem jó?
http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/
szerk.:
A másikon van Alexnek is...
http://users.atw.hu/vargalex/index.php?dir=packages/&sort=size&order=desc
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jbl
senior tag
válasz Intruder2k5 #31061 üzenetére
-
törölt tag
Azt hiszem sikerült hazavágnom a routerem
Vargalex v1.02.1-ReBuilded firmware update-el visszatettem simán az eredeti-t és most nem indul csak villog az összes LED. Lehet valamit kezdeni még vele?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jbl
senior tag
Hogy lehet frissíteni a Transmission 2.61- re vargalex 1.02.1 van fent.
-
cimp
senior tag
válasz #68216320 #31056 üzenetére
Igen.
El kellene olvasni a leírását annak amit letöltesz!
Hosszú a neve és ezért nem tudja feltölteni.
Át kell nevezni valami rövidebbre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
törölt tag
Gyári firmware helyett szerettem volna a vargalex openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.4.bin firm-et feltenni. Amikor a System Tols/Firmware Upgrade-nál kiválasztom a fájlt és tölteném fel Please choose a file to upgrade! üzenetet kapok. Segítene megoldani a problémát valaki?
-
Jamboo529
senior tag
válasz vargalex #30980 üzenetére
Igazad volt Alex mindenben. Megkértem ismerőst, hogy egy távoli, de nem korlátozott gépről próbálja elérni a streamet.
Amíg nem engedtem tűzfalon a 8080-as portot, addig nem volt elérhető számára semmi.
A port engedés egyébként így néz ki nálam:Tűzfal / forgalmi szabályok
Match:
Bármelyik TCP, UDP
bármelyik gép felől wan-ben
To bármelyik router IP at port 8080 on this deviceMűvelet:
Accept input
Van-e ezzel valami probléma? (Végül is ugyanaz, mint a transmissionos szabály, ami alapból benne van.)
Azt még nem próbáltam, hogy kell-e neki a TCP, és UDP is, vagy csak elég az egyik?Más, de kapcsolódó téma.
Az mjpg-streamer webcam nézegetését szeretném lejelszavazni.Ezt a linket találtam, de már meghaladja a szintemet.
Indításkor ezt kapom a rendszernaplóban:
Sep 14 17:45:33 MJPG-streamer [31779]: starting application
Sep 14 17:45:33 MJPG-streamer [31779]: MJPG Streamer Version: svn rev: exported
Sep 14 17:45:33 MJPG-streamer [31779]: Using V4L2 device.: /dev/video0
Sep 14 17:45:33 MJPG-streamer [31779]: Desired Resolution: 800 x 600
Sep 14 17:45:33 MJPG-streamer [31779]: Frames Per Second.: 24
Sep 14 17:45:33 MJPG-streamer [31779]: Format............: MJPEG
Sep 14 17:45:34 MJPG-streamer [31779]: www-folder-path...: /www/webcam/
Sep 14 17:45:34 MJPG-streamer [31779]: HTTP TCP port.....: 8080
Sep 14 17:45:34 MJPG-streamer [31779]: username:password.: disabled
Sep 14 17:45:34 MJPG-streamer [31779]: commands..........: enabled
Sep 14 17:45:34 MJPG-streamer [31779]: starting input plugin input_uvc.so
Sep 14 17:45:34 MJPG-streamer [31779]: starting output plugin: output_http.so (ID: 00)Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy felveszek legalább 1 user és password értékeket (vagy tudom is én hogy hívják) az etc/config/mjpg-streamer fájlban, valahogy így:
config mjpg-streamer core
option enabled "1"
option device "/dev/video0"
option resolution "800x600"
option fps "24"
option www "/www/webcam"
option port "8080"
option user "macska"
option password "ajtokilincs"És ezeket használnám fel az etc/init.d/mjpg-streamer ben valahogy így:
#!/bin/sh /etc/rc.common
# Copyright (C) 2009-2012 OpenWrt.org
START=50
SERVICE_DAEMONIZE=1
SERVICE_WRITE_PID=1
PROG=/usr/bin/mjpg_streamer
error() {
echo "${initscript}:" "$@" 1>&2
}
section_enabled() {
config_get_bool enabled "$1" 'enabled' 0
[ $enabled -gt 0 ]
}
start_instance() {
local s="$1"
section_enabled "$s" || return 1config_get device "$s" 'device'
config_get resolution "$s" 'resolution'
config_get fps "$s" 'fps'
config_get www "$s" 'www'
config_get port "$s" 'port'
config_get user "$s" 'user'
config_get password "$s" 'password'[ -c "$device" ] || {
error "device '$device' does not exist"
return 1
}
service_start /usr/bin/mjpg_streamer --input "input_uvc.so \
--device $device --fps $fps --resolution $resolution" \
--output "output_http.so --www $www ***************** --port $port"
És még valahol itt kellene felhasználnom őket, de nem tudom hogy vagy hogy hova???}
stop_instance() {
local s="$1"
section_enabled "$s" || return 1
service_stop /usr/bin/mjpg_streamer
}
start() {
config_load 'mjpg-streamer'
config_foreach start_instance 'mjpg-streamer'
}
stop() {
config_load 'mjpg-streamer'
config_foreach stop_instance 'mjpg-streamer'
}Nem értem, az angol linken miért emlegeti állandóan az "&" jelet?
Ha van egy kis időd hétvégén, megnéznéd, hogy egyáltalán jó-e ez az elgondolásom?? -
raidx
őstag
Az normális, hogy gyári firmnél (3.13.12 Build 120405 Rel.33996n) az FTP külső eléréséhez forwardolni kell 21-es portot a router IP-jére? Küzdöttem vagy két órahosszt mire így működik az illetőnek.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
vampire17
addikt
válasz hudyfiu #31049 üzenetére
Kozben rajottem h a br-lan a megoldas
De azért köszi a helpet!Most mar megy minden faxan! Meg a no-ip miatt izgulok, nem tom, valamiert nem akart befrissiteni, amikor beirtam a hostot... a no-ip.com admin feluleten kellett atirnom az IP-t... Remelem a megfelelo idokozokben frissiteni fog...
-
Csontikka
aktív tag
válasz Csontikka #30681 üzenetére
Sziasztok,
erre esetleg akad valakinek ötlete? (Dropbox install OpenWRT-re)
Nagyon nagy segítség lenne ha le tudnának jönni a cuccok a háttérben és csak lanon kellene átdobnia a routerről a cuccot amikor bekapcsolom a gépet, illetve fordítva is.
Köszi!
Üdv,
Csontikka[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Ujabb problemaba utkoztem
Tavolrol probalom felebreszteni a gepet WOL-al, de nem akar osszejonni....
a metodus a kovetkezo: Belepek mobillal LuCI-ba (mobilnetrol), es ott ranyomok az ebresztesre. Viszont a gep nem ebred.... Mi lehet a gond? esetleg valamit meg be kell kapcsolni?
A gepen aktiv a WOL, a Regi WRT54GL routeremmel ugyanis siman ebredt DD-WRT alol, ugyan ezzel a technikaval...
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #31039 üzenetére
Koszonom. Rovidesen neki is allok akkor.
-
vampire17
addikt
Alapertelmezetten a 443-as porton tudsz kivulrol bejonni.
Ehhez engedelyezni kell SSH nal a "Távoli hostok csatlakozásának engedélyezése a helyi SSH továbbított portokhoz. " menut, illetve a tuzfal "forgalmi szabalyok" nal a "Luci_HTTPS"-t. Itt adhatsz meg tetszoleges portot is.
en igy csinaltam, de csak fel oraja van fenn ez a firm, szoval.....
-
Mad6
tag
Urak, most hogy majdnem minden működik, amiért köszönet még 1 dologba belefutottam.
Hogy tudok dyndns címen keresztül kintről bejutni a routerbe? És hogy ne legyen olyan egyszerű egy tetszőleges monnyuk a 3496-os porton szeretnék bejönni. Ez megoldható? Mert akárhogyan tekergetem a firewall-t vagy beenged mindent, vagy semmit.Nem rakosgatok hetekig semmit! Aki előbb eljön érte azé a cucc!
-
vampire17
addikt
Szuper, megy vargalex firm-jevel a WAN!
Egy kerdes. mi a helyes beallitas a Dinamikus DNS-nel, ha no-ip-t hasznalok?
Nalam most igy van:
Az IP cím forrása: halozat
Halozat: Wan
IP-cím változás ellenőrzése minden: 10 perc
IP-cím változás ellenőrzése minden 12 ora
Ez igy jo lesz, vagy az ip cim forrasahoz mas kell?
-
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #31034 üzenetére
Az igazi az lenne, ha a kábel ellenőrzése is megtörténne. Ugyanis addig (ha stabil a kapcsolat) csak azt tudjuk mondani, hogy az a típusú router nem érzékeny az ilyen hibákra, ahogy a PC-k sem.
Alex
-
MODERÁTOR
Kíváncsi vagyok, Attesz kapcsolata milyen a router csere óta... Ő is azt mondta, hogy napi szinten voltak gondok, a csere után egy nappal még jó volt, azóta nem tudom!
-
raidx
őstag
válasz vargalex #31032 üzenetére
Igen! Most hogy írtad megnéztem és csak V1 választható. Korábban nem is figyeltem.
A régi Netgear routeremet eladtam a házba egy srácnak. több mint egy hónapja üzemeltük be és azóta sem szakadt meg a DIGI net nála. Valami a TL-WR1043ND-vel nem lehet rendben. Mert ma például nem volt bekapcsolva az a gép amin a Tonido és torrentje fut mégis volt megszakadás. Bár nem is tudom igazából mi mert a kémkütyü nem jelez hibát. viszont nincs DHCP a Win szerint és ez volt a te firmwarednél is. Van amikor a Win újra indítja a hálózati adaptert és megjavul minden de van, hogy csak a router restart segít.
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #31028 üzenetére
Meg azt is, hogy a vas V1 e?
A legfrissebb gyári a TL-WR1043ND_V1_120405 ebbe: Added print server function in the USB module; Improved the support of Apple's bonjour protocol; Improved backup function; lett javítva/berakva.
Ha jól emlékszem ezzel jött ki vagy ez volt rá az első frissítés anno: r1043nv1_en_3_12_2_up(100820) Hivatalosan ez már nem elérhető!
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
válasz Intruder2k5 #31028 üzenetére
Nekem ez volt fent Vargalex előtt: TL-WR1043ND_V1_120210
Ebben még nincs benne a nyomtató szerver, és erről simán áttértem openwrt-re
Láttam még egyet:TL-WR1043ND_V1_120405
Erről nem tudok nyilatkozni, ezt még hírből sem látta a routerem.
-
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #31025 üzenetére
Hi!
Nem próbáltam, de ha jól tudom, a legújabb gyári már nem engedi a régieket visszatenni! Pontosabban fogalmazva az a legújabb gyári, ami már nem érhető el a gyártó honlapján (ami a minap linkelve volt). A gyártó honlapján található legújabb biztonsággal feltehető, arra feltéve az OpenWrt (az én build-jeim) is működni fognak.
Alex
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intruder2k5 #31025 üzenetére
pontosan
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #31020 üzenetére
Mondjuk ha valaki akar, arról is vissza lehet lépni...
-
Pr3s
aktív tag
válasz Intruder2k5 #31019 üzenetére
És ezen bootloader, miben változik?, csak a wan port kikapcsban??, vagy már ez is recovery-s firmware??
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intruder2k5 #31019 üzenetére
ezért nem tettem fel a legújabb gyárit,hanem egyből openwrt
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #31016 üzenetére
Nem biztos, hogy bármelyik jó! A gond nem a HW verzióval van, hanem ha valaki feltette már a legújabb gyári fw-t, az lecserélte a bootloader-t...
Bővebben ITT!
-
vampire17
addikt
Hali,
Egy 1.8-as hardver verzioju routerem van. melyik vargalex build-ot ajanljatok, amivel megy a WAN port? (DD-WRT-vel nem ment)
-
törölt tag
Üdv. Egy ilyen router működik nálam, eredeti firm.-el. A hálózatban van egy letöltő gép és pár kliens. Amikor a letöltőgép belelendül akkor lefoglalja a teljes WAN sávszélt. Be lehetne valahogy állítani, hogy a kliensek prioritást kapjanak ilyenkor? Kényelmetlen, h akadozik a netrádió is és a böngészés sem a legjobb. Ha van szabad sávszél a letöltő vihetné az egészet, de ha kell a klienseknek akkor hagyjon nekik is.
-
Jamboo529
senior tag
válasz vargalex #30980 üzenetére
Ezt a szabályt írtam be pluszba a Tűzfal/port továbbításhoz:
Match:
IPv4-TCP
bármelyik gép felől wan-ben
Via bármelyik router IP at port 80Forward to:
IP 192.168.1.1, port 8080 in lan
De ez most ki van kapcsolva.
Az összes többi az alapállapot szerinti.
Szerintem akkor az lehetett, hogy otthonról mikor dyndns-el próbáltam átváltotta magát belső hálóra.
Hétvégén majd megpróbálom másik gépről, ami nincs bekötve a belső hálózatra.
Ha nem sikerül, gondolom akkor meg kell nyitnom a webcam által használt portot kifelé. -
cimp
senior tag
-
cimp
senior tag
Alex!
Erre nem tudsz valami okosságot?Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
MODERÁTOR
válasz Bem Utat #31009 üzenetére
Én azt nem gondoltam komolyan! De egyébként nem is értem, hogy miért kell ezeket a port nyitásokat ennyire túlparázni, nekem is van 4-5 port a routeren, ami konstans nyitva van, ezen kívül, bár van VPN-em, és van SSH tunnel-em is, mégis sokszor csak "simán" csatlakozom, mert az egyszerűbb, és ebből még soha nem volt problémám az évek alatt! A helyzet az, hogy a brute force botokat egyszerűen meg lehet fogni, de ha megtalál egy valóban hozzáértő hacker / cracker, nem egy script kiddie, személyesen, - amire lássuk be, elég kicsi az esély - és mindenképpen fel akar törni, akkor úgyis fel fog törni, mert a mi otthoni routerünktől sokkal komolyabb rendszerek sem jelentenek nekik akadályt, ezt jól tudjuk! Ezen kívül semmilyen pótolhatatlan adatot nem tartok a routeren, vagy legalábbis azt nem csak ott tartom! Szóval én azt mondom, hogy nyilván tegyük meg amit lehet - ne az alapértelmezett portokat használjuk, feleslegesen ne nyissunk egy portot sem (lásd torrentre 100 portot nyitók) -, de azért még lehet nyugodtan aludni!
-
Bem Utat
csendes tag
válasz Intruder2k5 #30985 üzenetére
'Nagyon gyorsan, és csak rövid időre!'
Úgy van. Pontosan erre való a [knock knock daemon]. -
Toninho13
aktív tag
Hali.
A problémàm a következő. Frissítettem a ketyerét a vargalex 1.1.4-es fw-re és azóta random 7es load értéket produkàl, újraindul és csak a power led villog... Mit tehetnék az ügyben? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
cimp
senior tag
válasz vargalex #31002 üzenetére
Hi!
Egy kérdés. Használom a transmissiont és azt vettem észre, hogy a net sebessége nem a sávszélesség mínusz letöltési sebesség, hanem nagyon sokkal kevesebb. gondolom a transmission baromira lefoglalja a rendszert, és hiába lenne még sávszél, akkor se tudja kiszolgálni. Be lehet állítani a transmission prioritást úgy ha van idle akkor dolgozik, de ha kell a net akkor megy háttérbe?!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
nadpaat
csendes tag
Sziasztok !
Hát kellene egy nagyon gyors SOS segítség. feltettem openwrt-t és vissza akartam rakni a gyári firmwire-t és most nem lehet elérni a routert. ha bekapcsolom csak villog az összes led és semmi ? Meglehet menteni ? :SA sys led nem világít és nem is villog semmi
[ Szerkesztve ]
-
-Bobby-
csendes tag
Hello
Próbálkozom a gyári firmware felírásával de a következő hibaüzenetet kapom ha kiadom a parancsot: mtd -r write /tmp/wr.bin firmware
Unlocking firmware...
Writing from /tmp/wr.bin to firmware ... [e] Failed to erease blockValakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest