Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
-
GAMEPOD.hu
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2909 üzenetére
Mivel azóta is megy a gyárival, visszatettem a legújabb 2015ös béta ddwrt-t. Ha visszatöltöm a korábban elmentett beállításokat, akkor ugyanúgy ismeretlen wifi csatorna. Viszont gyári alap után kézzel mindent beállítva ezzel is megy.
Tehát a routernek semmi baja, szoftveres hiba volt, de nem a firmware szállt el, csak a beállítások haltak be. -
mezis
félisten
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #2894 üzenetére
Van egy kis gond vele, a lan része tökéletesen működik, viszont a wifi pár napja elszállt. Világít a wifi led, a státusz szerint is be van kapcsolva, de a Csatorna: Ismeretlen. Így nem is látható, hatókörön kívült ír a tablet. Többször újraindítottam, áramtalanítottam is, rátoltam újra a firmwaret, ki-be kapcsoltam menüből a wifit, újra beírtam a jelszót és egyszercsak megjavult. Másnap már megint ugyanazt csinálja, most ráraktam ezt a legújabb bétát, semmi változás.
Láttatok ilyet? Meghalt benne valami? Mivel próbálkozzak még, tegyem rá a gyári firmwaret, reseteljem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest