Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
Probalta mar valaki a Sparta dlc-t? Ma estig meg akcios Steamen, 5,74€. Ha jo, behuznam.
-
Csapoati
nagyúr
Ja, a hétvégén pedig ingyenesen játszható a játék a Steamen!
-
Csapoati
nagyúr
Nocsak, jövőre jön a rólam elnevezett Total War Attila
-
Csapoati
nagyúr
Lenne egy kérdésem: a Greenmangaming oldalon akciósak a kampány DLC-k (5 font darabjuk), melyiket lenne érdemes megvenni? Caesart, Hannibalt vagy egyiket sem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1584 üzenetére
Én még nem teszteltem, de akkor az új AMD driverrel együtt fogom, ami ezt javítja:
Resolves ground texture flickering seen in Total War: Rome 2 with high settings (and below) set in game
Lassacskán megkapjuk az 1.0-s változatot (használhatóság szempontjából) a játékból így 5 hónap után. -
Csapoati
nagyúr
Nagyobb birodalom kell.
-
Csapoati
nagyúr
Ki kell adnod ediktumot egy olyan provinciában, ami teljesen a tiéd. Ha rámész erre a provinciára, bal lent van az edict menü, amire rákattintva felnyílnak az elérhető ediktumok.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
nubreed #1205 üzenetére
A bridoalmad méretétől, nekem úgy tűnt, hogy akkor kaptam + edict lehetőséget, ha egész provinciák lettek az enyémek (de nem mindegyik után járt). Azt hiszem most 11 teljes van és 4 edictem lehet.
#1206: Idáig még nem jutottam el, úgyhogy sajnos fogalmam sincs mi történik.
Semmi üzenetet nem kaptál, hogy pl. Economical victory?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #1136 üzenetére
Reinstate legacy.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #1093 üzenetére
Én még nem próbáltam, de a faction menüben a személyeknél van marriage opció (alul a középső gomb, a néped címerével).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
anytime #1072 üzenetére
Nézzük sorban:
-Szerintem csak oda kell sereg, ahol alacsony a közrend, illetve a birodalom széleire.
-Ebben a részben nem irányítja senki a városokat/provinciákat.
-A háborúnak a nem érintett provinciákra semmi hatása nincs.
- A városoknak van saját helyőrsége, ha rámész egy városra, lent írja egy bástya mellett, hogy hány egység alkotja.
- Hogyne látnád, eddig még nem kattintottál a városokra?
Mutatja színnel és római színnel ellátva, hogy milyen típusú és fejlettségű épületei vannak.
-
Csapoati
nagyúr
Közben leírom én mire jutottam ~150 kör alatt Egyiptommal. Az elején gyorsan leléptem Cyrenaicát, aztán szépen opportunista módon terjeszkedtem - szépen lassan megvetettem a lában Kis-Ázsiában, Szíriában, Nyugat-Afrikában. Most ott tartok, hogy Afrika (Etiópiát is beleértve) a nyugati csücsök kivételével az enyém (ez lesz majd a következő célpontom), Nabatea, Asia, Cilicia és Galatia is, meg van pár városom a Közel-keleten is szétszórva. A legjobb az egészben, hogy csomószor a fellázadt városokra csaptam le.
Kaja van bőven, bár azért fogy, a rendet is kordában tudom tartani. Nekem az jött be, hogy némelyik provinciát átalakítom éléstárrá (pl Egyiptom maga tökéletes erre), máshol a hadi épületeket fejlesztem fel, stb. Amit nem értek, hogy a kis egy városos népek hogy a jó fenében tartanak fent 2-3 fullos hadsereget? Erős a gyanúm, hogy csal a gép. Ja meg a trade agreementek... általában a pénzem 10 vagy 20%-át kérik cserébe érte, de tekintve, hogy ez most már ilyen 30-40 ezer pénz, nincs értelme körönkénti 400-ért belemenni. A másik meg ez a non-agression pact. Mit akarnak tőlem ezzel a britonok?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Terrorista #1024 üzenetére
Sőt, ez nem is a total food, hanem már a food mérleg. Azaz ha plusz szám, akkor jóság van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #985 üzenetére
Meghoztad a kedvem Kartágóhoz.
#984: Én simán csak megszállom a várost, főleg ha a provinciának alacsony a public orderje. Ha megy az angol, akkor elvileg a választási lehetőségeken hagyva az egeret megmutatja részletesebben, hogy mi mit csinál.
A bajnokkal lehet pl. őrjáratokat támadni (pénzért persze), veszteségeket okozva a seregnek. Megint csak, ha megy az angol, akkor ott az enciklopédia (F1). -
Csapoati
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #928 üzenetére
Szerintem baj lesz a public orderrel elobb-utobb. Valami 2-3% slave aranynal mar jo par pont slave disordert adott.
-
Csapoati
nagyúr
A mennyiseg a csapat fajtajatol fugg csak. Tehat a lovassag egy egysege mindig 40 fos lesz.
-
Csapoati
nagyúr
Azért az se mindegy, hogy mikből áll a csapatod. Még gyalogságon belül sem. Egy-két erősebb egység hihetetlen pusztítást tud végbevinni.
Az EU/Crusader Kings/Victoria vonallal meg az a bajom, hogy órák kérdése, mire történik valami, ráadásul elég nagyok a kötöttségek is. A TW sorozatban sokkal nagyobb a lehetőség a történelem megváltoztatására. Ráadásul a másikban túl sok a micro is nekem.#821: A városok épületei csak a városra vonatkoznak, illetve ugye a provincia összbevételénél látszik a dolog, de egy ugyanolyan épület nem fog 3-szoros bónuszt adni egy 3 városú tartományban, ha mindhárom helyen megépíted.
A növekedés meg úgy megy, hogy egy városra kattintva a téglalap bal felső részén látod a surplust. Ez függ a kajától, az adóktól, épületbónuszoktól. Ha ráviszed az egered, részletezi is, hogy mi mennyit tesz hozzá. -
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #814 üzenetére
Akkor inkább csapnál oda a barbároknak Rómával.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #812 üzenetére
1. Sehol nem állított 50 fps-t.
2. Ettől nyugodtabban alszol? -
Csapoati
nagyúr
Ma jatszottam 30 kort, es az esetenkenti bugok mellett egyetlen dolog idegesit elegge, a 3-4 perces korvaltas. Ez tenyleg katasztrofalis.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #706 üzenetére
Szerintem kelloen reszletes, es nekem is ez a kiadas van meg belole.
#707: Meg nem tapasztaltam, de csak 1 csatat jatszottam le manualisan.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #704 üzenetére
A Rome 1 antologiahoz szuper magyar kezikonyv jar, jo vastag.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #682 üzenetére
Pedig az elso Rome a legjobb szerintem, foleg a kiegeszitovel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Politika
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest