- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
csacsi77 #8565 üzenetére
"fel kell rakni a Media Playert és a hozzá kapcsolt telepítőcsomagot is"
Ennek a kapcsolt telepítőcsomagnak mi a száma?
Csak azért kérdem, mert én rendszeresen szoktam uninstallálni a friss W7-ekről a MediaPlayereket, és ettől függetlenül működni szokott a DXVA.
"A gépembe beleraktam 2 GB memóriát és így már 4 GB lett benne, ezért kellett a 64 bites rendszer."
Így már OK, nem szóltam.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz
csacsi77 #8561 üzenetére
"Az op.rendszer 64 bites. Az miért baj?"
Mert csak 2GB RAM van a notidban."A DirectX a legújabb, nem lehet frissebbet telepíteni. Próbáltam."
Tudom, a W7-tel kaptad a legújabbat, de a MPC-HC a régebbi DX9-et igényli. Ezért kellett felraknod a 2010june runtime-t."Az EVR. Egyedi beállítás elé nem lehet pöttyöt rakni, mert ki van szürkítve."
telepítsd az ffdshowt, és a beállításiban engedélyezd a DXVA-t."Most válaszolta nekem valaki, hogy az N-es nem támogatja a DXVA-t."
Ez hülyeség.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz
csacsi77 #8555 üzenetére
"Felraktam egy Win7 Professional N verziót"
Remélhetőleg nem a 64bites verzióját..."és a Toshiba oldaláról letöltöttem minden drivert is és installáltam azokat."
A Toshi VGA divere 1 éves, az új AMD-s kellene inkább."ami egyből kérte az aktuális DirectX verziót (June2010 Runtime)"
Ez nem az aktuális, hanem éppenhogy a régiek."Találkozott már valaki ilyen hibával?"
Az MPC-HC Beállításaiban a Kimenetnél az "EVR Egyedi beáll." elé kell a pötty.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest