Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz akoska07 #42882 üzenetére
Szerintem a CHC-t tekerd el LMG dmg-re, ezt az értéket a legkönnyebb kompenzálni máshol (CHC-s teleszkóp a fegyverre + reckon packes pulse),
Az EAD-t mindenképp hagyd meg, PVE-re a legjobb sebzés növelő tulajdonság, maszkon is az legyen mindenképp szerintem, páncélra is a legjobb PVE kombó a skill haste + EAD.
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #42889 üzenetére
Mivel kettőt pörgethetsz rajta, a magas FA miatt ahhoz nem érdemes nyúlni, a CHC kell, a maradék kettővel meg próbálkozhatsz kedvedre.
(#42890) Snip3r_HUN
Nálam a kesztyű adottsága el szokta dönteni, hogy CHD vagy CHC, ritka az ilyen, amikor fegyversebzésre kellene pörgetni, és van mellette skill haste és jó CHD vagy CHC. Hiába no, nekem nincs update lootgenerátor
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz akoska07 #42889 üzenetére
Szvsz 9 skill haste többet ér a kesztyűn mint a chc,nálam szinte minden karateten így van: CHD+Skill haste+AR dmg (szett függően utóbbi változó).
(#42888) arnikusz : Pár rugó dobta el a cuccokat,csak fegyver és láda volt közte.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #42574 üzenetére
Welcome to the free weekend fxxxxx crazy Division.
Korábban írtak hasonlót kezdő karakterépítő fórumtársak.
Őszintén passz a ki-be jelentkezés csak esetlegesn oldja meg, majd jönnek a fagyások is.Ennek a karakternek a zsákjába vannak magasabb szintű cuccok kihelyezve?
Nem jelent semmit, de ki tudja?[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #42511 üzenetére
Ha eldöntötte kérem és átjött Brooklynból, írjon rám és segítek.
A föld alatti monotonitást lassan megunom és már csak 30 - 5 direktívás küldetés kell.Szürke cuccot ne felejts el megtartani.
Egyébkênt a múltkor is voltak olyan iq huszárok akik 15-20 szint között szórakoztak a DZ-ben.
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #42213 üzenetére
Ahogy írták előttem, nem ad több XP-t.
De lehet neked is érdemes lenne az összefoglalót olvasni
• A küldetéseket elég NORMÁL fokozaton lenyomni, a nehezebb nem ad több XP-t, max ha több nagyobb gear játékos van, akkor, hogy ne „unatkozzanak”.
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #42213 üzenetére
Van egy commendation-bravúr, ahol be kell öltözni a különböző színű szettelemekbe, ahoz kell 1 db szürke item.
Frici ahogy Írja Anonymus nem kell több életerő, volt 356- ezres is, de akkor tűzerő nincs.
Ákoska lehet fegyver is, távcső pl. nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #41596 üzenetére
2 Taktikussal a 3 D3-at.
A tűzfegyverérték volt 6000, a keménység 340 ezer a képzettség 150-ezer és 39% skill haste.
A pajzs nem volt olyan erős mint 1.6.1-ben és a rousholós Shotgunosok lerohantak+ a gránátos LMB-sek is bontották szépen a pajzsot, egyedül a nagy dög pajzsos aranypáncélos LMB-sek feküdtek szépen.Még este megpróbálok egy Stolen Signalt mert ezen az alton az nincs meg a DZ-n kívül.
A Legendary Napalmon a 4 ügynökig a taktikus firecrest Ninjával használtam Caduceust az egyedi tulajdonsága és a rajta lévő Hidegfejű is meglepően jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #41552 üzenetére
D3 kell épp gondolkodtam a következőn Ninjabike -3 D3- 1 Taktikus-1 Végső, van is egy felesleges Ninja 1315 páncél 1267 elektro, 12245 életerővel azt fogom hozzárakni és megnézem mi lesz belőle.
A mostaninak 32% a skill hasteja, de így felmegy 47-re.Ja igen aktívan használtam az utolsó 2 alton a 40 LS szintekhez a D3-at és továbbra is kell 1 milliós pajzs ami akkor 140 ezres képzettséggel már megvan, majd felrakom este mi sült ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz akoska07 #41279 üzenetére
Minap CCCP-s banda volt a szeren, mondanom sem kell hogy ott volt CCCP__Boogeyman is aki mint köztudott olyan pofátlanul csak mint pl.: dark__hozyian. Checkpointon várakozok valaki lövi az ajtót lézerágyúval, mondom bemegyek mi baj lehet mire becsukódott az ajtó már halott voltam...
Más, megérte egy karakterrel megcsinálni a heti ládát, még egy MDR.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Lifer092
senior tag
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #40825 üzenetére
Tartsa meg őket kérem, hátha ad ninja bikeot, én most min a 4 alton gyűjtöm őket mint 1.6 előtt akkor is jól jártam.
Heti kínálat gyenge talán az M700 Carbon DZ West 31 és C79 Wolves den.
Mindenkinek eredményes hétvégét.
LS meg tele van csalóval szokás szerint lelőhetetlenek.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
válasz akoska07 #40638 üzenetére
Üdv!
A szerverváltáshoz, ki kellene próbálni azt , ami már működik a GTA V-ben, én minden ottani fegyver eladáskor meglépem, hogy egyedül maradjak a szerveren, így egyetlen gyökér se tudja szétlőni, vagy felrobbantani a cuccaimat.
Tehát, indítani a Feladatkezelőt, majd Teljesítmény fül, ezen bal oldalt lent megnyitni az Erőforrás-figyelőt, ott a keresett exe folyamaton jobb klikk, majd "Folyamat felfüggesztése" opció kb. 6-8 másodpercig, majd utána a "Folyamat folytatása" opció, és legalább is a GTA online-ban, máris tuti egyedül vagyok a szerveren, nem zavar senki.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
válasz akoska07 #40639 üzenetére
Bárhová megyek csak a csalók.......
És még azt is elhiszik,hogy elég drága a csalás amit vettek,hogy checkpoint-on is le tudnak lőni.Természetesen látják,hogy ott állok,de nem tudnak lelőni.
Gondolom ilyenkor megy majd a complain ,hogy nem elég jó a cheat amit vettek.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz akoska07 #40638 üzenetére
Végre vhogy szervert váltottam és ki van ott..... legenda és csapata...
---------
Komolyan mondom veszek egy rohadt ps4-et és újra építem az egész karaktert.
Sokkal jobban élvezném újra építeni,mint ezekkel a szemetekkel egy szerveren lenni.B@ssza meg ubi,hogy nem képes anticheat-et rakni a játékba.
Majd a wildlands,ott csodát tesznek a pvp-vel.
Idióták!-------------
Eléggé közel álltam egy bill kettétöréshez,de sajna nincs tartalék.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #40291 üzenetére
Néztem reggel kb. 5db PTS2 Global Event videot és a loot beetetés megy szépen.
Konkrétan 3 különböző esetben a 650 tokenes GE ládából Urban MDR pottyant.Még egy érdekesség, hogy 1 az 1000-ből néha bejön.
A hétfőn heti ládából esett MDR-t hasonlítottam össze a stashban lévő meghagyottakkal és az újnak nagyobb az alapsebzése mint a tavaly dec 24.én survival ládából esettnek, ami eddig favorit volt. Vannak még csodák.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #40285 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Azt nem próbáltad, hogy egy global eventre kijelölt küldetésnél normal -hard-ch, mindegyikre ad tokent, vagy ha megcsinálod a legtöbbet adó ch-t akkor a többire már nem ad.
Viszont így vissza kellessz térni a mind a 4 karakterrel megcsinálja az Agent a Global eventet, hátha szerencsés lesz és első alkalommal esik valami jó a ládákból.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #40266 üzenetére
Ezért mondom, hogy feleslegesen idegesíti magát az ember még a PTS-n is.
És igen a recalibrálás, ja nagy mellénnyel mentem az állomásra, hogy csinálok egy über- szupert és tessék, a másik pedig a módosítokat sem volt érdemes berakni mert csak levitték a teljesítményt.
-
Garsza
veterán
válasz akoska07 #40131 üzenetére
Szerintem nem jól látod a dolgokat. Össze kevered a CHC a CHD vel.
De az 1.7 ben nem a critikus sebzést CHD veszik vissza hanem a Critikus találati esélyt CHC.
Mert az eredeti 1.6 úgy van hogy Ha távcsőbe nézel akkor elveszíted a fejlövés bónuszt CHD helyette 100% CHC kapsz, nem CHD-t.
1.7 ez változni fog és ha nem leszel fedezékben akkor csak 60% CHC-t kap a player ergó nem minden lövés critel. 100CHC csak fedezékben lesz meg. -
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz akoska07 #40131 üzenetére
De en ezt most nem ertem miert irjatok mindig, hogy sebzest ad a deadeye full szett bonuszkent. Az nem crit sebzes, hanem a crit eselye lesz vele 100%-os.(meg elvesziti a fejloves bonuszt)
Most majd ehhez kepest valtozik a classified miatt, de eredetileg nem crit sebzest ad + 100%-ot, hanem fejloves helyett 100% crit chance a testen barhova.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
xyvalaki
aktív tag
válasz akoska07 #40080 üzenetére
Konkrétan, be megy az ember a Napalm hősire és letarolja az ellent. Ehhez képest a régi jó Alfa csak apácaruha volt. Azt hiszem a sok rinyagép most fogja visszasírni a jó kis DE-t.
Hogy, de jó is volt amikor abban lőttek le!
DZ-ben secperc alat 100-on volt a sebzésbónusz MP7-el.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #39999 üzenetére
Megfelelő tálentes fegyverekkel lehet a jelenlegi meta szerinti nagyobb/kiegyenlített képzettséggel is használni szerintem, mint minden más szettet, főleg, hogy ez azért elsősorban PvE szett, illetve csapatban jó DZ-ben amikor hull a gránáteső
(#40010) HKorn
Nem, mint ahogy az előbb is írtam, megfelelő tálentes fegyverekkel (értsd ahol számít, hogy milyen sűrűn és milyen erővel tudsz képzettséget aktiválni) ugyanúgy jól jöhet a virgonc, mert adott harcban egy elnyomott sebzős heal sokkal többet ér mint a normál, és nem mindegy, hogy pl ugyanúgy overhealt ad mint a normál.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #39975 üzenetére
Igen, Snip3r-el is ezt beszéltük anno.
De úgy vagyok a DE szettel, mint Vtomi, szokni kellene, de a múltkori láda nyitás úgy elvette a kedvemet, hogy csak na, azóta se voltam DZ-ben.
Aug első két hete szabadság, és a baba miatt úgysem megyünk sehova, akkor lesz szerintem időm befejezni a két utolsó altot 86/85-ről 99-re megcsinálni.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #39972 üzenetére
Ja és igen, tényleg, így már rémlik, de az adat tartalma már nem feltétlenül
Öreg vagyok már, ha nincs leírva, akkor elfelejtemNem tudom mit hoz a jövő, itt sorakozik 5-6 játék, amit kellene ehelyett a sztuyok" helyett tolni (Withcer3, Fallout4, Homefront, Dying Light, +még pár nagyobb cím), most jön az új monitor, az még talán dob rajta valamit, hogy meglessem azzal mit dob (eddig Tv-n játszottam, de a ghosting és input lag megtetézve a szutyok szerverekkel nem segít PvP-ben )
-
VTom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest