Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Csak raktam mixet, de kár volt.
Bukó bukó hátán, a németek se veszik komolyan. 4 esti meccsből 3 döntetlen.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz LaciMc82 #176807 üzenetére
Románok otthon pár napja nem bírtak a 10 emberrel küzdő Észak-Írekkel.
Ma meg ausztriában nyernek. Aha.Albánok nyertek Fehéroroszországban, ma otthon vesztésre állnak a harmatos Litvánok ellen. Aha.
Izrael a skótoktól pontot rabolt, ma otthon nekik se akar menni a gól lövés a tartalékos szlovákok ellen. Remek.
Mellesleg mind a 7 (+1 délután) nemzetek ligája meccs vendég győzelemre áll. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Délután kinéztem egy szerb bajnokit, mondom megrakom Tippmixpro-n. Természetesen csak a szerb 2-t hozta fel, nem lehetett másra fogadni.
Másik meccsem a DAC, ők meg már 10 emberrel... ma se nyerek.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Zoolee1976 #176849 üzenetére
Én is sokszor jártam már így, kibogarászok pár élő eseményt, megraknám és jön a sikertelen fogadás a listában szöveg.
Azt sem értem, mi alapján van "felfüggesztve" egy mérkőzésre a fogadás, amikor ugyanabban a másodpercben a bet365-ön fogadható.
Szóval vannak érdekes dolgok, sajnos.
pohár: igazad van teljes mértékben, csak vannak szituk, amikor gyorsan kellene a nyeremény, reggel kiutalom, délutánra a számlán van. Ez az egy, amiért én a pro-t használom.
Más kérdés, hogy buktánál mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz KisTücsök #176907 üzenetére
Pedig toljuk sokan (szerintem). Én legalábbis egész hétvégén pörögtem, igaz, nem a topicban, hanem a tippmixpro oldalon.
Real Madrid nem fog nyerni? Gyanús is volt ez az 1.8x odds rájuk.
Szerk: 0-0 lett. Emlékszem a tippmixpro statisztikára: 4% Sociedad, 6% döntetlen és 90% tippelt a Madridra. Szép néptipp volt.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Mai matek:
A Bayern mennyivel tömi ki a Sevillát, ha a Barcelonát 8-al küldte haza?!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Rakta valaki a Hoffenheimet? Esetleg hendivel vagy kettes hendivel?
-
Prien
addikt
válasz Soulfly842 #177069 üzenetére
Amikor már csak 1 meccs kell egy nagy nyereményhez, én mindig visszafogadok, pont az ilyen malőrök miatt.
Korrektebb lett volna az iroda, ha törlik a fogadást, szvsz. Mert így még akár bunda is lehetett, hisz a "sérülés" előtt már hatalmas szorzó lehetett az ellenfélre.
-
Prien
addikt
Ez a Dijon-Rennes meccs annyira franciás volt, utolsó az elsővel, hát szép, hogy döntetlen 😃 Miért nem vettem észre hamarabb....
-
Prien
addikt
válasz Aventador91 #177138 üzenetére
Utólag könnyű stat-ot készíteni, azzal nem sokra megyünk, csinálná előre inkább.
Egyébként a járvány miatt sok érdekes eredmény lesz még, ez egészen biztos, kellenek a bevételek a kluboknak...
-
Prien
addikt
-
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
Remélem , mára megvolt a meglepetés és az esti meccseken már papírforma várható!
-
Prien
addikt
Augsburg csak nekem tűnik jónak?
Ha a Dortmundot elkapták otthon, nehogy már egy haldokló Mainz-ot ne verjenek meg!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Bigemperor #177359 üzenetére
Jártam én is így. Sokszor.
De lassan elengedem a Pro-t, az oddsokon is rajta a 27% áfa, az élő események mennyisége siralmas, előfordult, hogy egy bajnokságból egy meccsre nem lehetett tippelni ,máshol igen, stb.
Az 1 napon belüli kifizetésen kívül semmi előnye nincs már.Bet365-nek még nem tudtam megbocsájtani egy tavalyi 270 ezres várható szelvényt, 5 meccs, a negyedik meccs vezető gól előtt "lefagyott", egészen az 5.meccs bukásáig nem lehetett cash outolni, érdekes volt.
Mostanában az Unibet szimpatikus nekem, sok bónusz van.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz #86564352 #177429 üzenetére
Lille engem is megszívatott, nehezen értelmezhető teljesítményt hoztak a harmatos Brest ellen, de az ember már tényleg csak annyit mond: franciák...
Másik szívatós a Teplice - Liberec volt, ugye a Liberecnél hiányoznak vagy tizenketten, de azért így is győztek idegenben.
Dinamo Kijev szorzója miért olyan magas?
-
Prien
addikt
válasz AnImpostor #177477 üzenetére
Ha csak 1 meccs marad a végére, én mindig levédem egy ellentétes fogadással.
-
Prien
addikt
Nekem jó volt a tegnapi nap, bár az első szelvényem 123 ezer várhatóját csak a grúzok vitték el
Észak-Macedonia ✔️
Finnország ✔️
Wales ✔️
Albánia ✔️
Grúzia ❌este már szépen lejött (igaz, mákkal) a belga-dán-görög-szlovén-olasz-holland kombó 3300---> 64k.
-
Prien
addikt
válasz Dan-szan #177508 üzenetére
Ezt én is beírtam a kérdőívre, mint javaslat!
Egyelőre Unibeten vagyok, itt is van cash out + tetszik, hogy pl.a napi első fogadásnál 10-20-30% profitnövelőt is ad többes kötésnél, meg elég sok akció és bónusz ajánlat van. Kifizetésnél 2 óra a rekord!
A Pro új oldala nekem kissé idegen, összesen egyszer kukkantottam be azóta.
-
Prien
addikt
Alakul a mai nap. Bayern vesztésre áll, Leverkusen kapusa nevetséges gólt hozott össze.
-
Prien
addikt
válasz mefistofeles #177540 üzenetére
Ha van okostelefonod, letöltöd a "Tippmix segéd" appot,
azon összeállítod a szelvényed, aztán kérsz egy kódot az appon belül (2 órán át felhasználható, addig kell a terminálhoz érned vele),
aztán a lottózóban/postán csak ezt a kódot bediktálva kiadja a szelvényt.
Nem kell papíron ikszelgetni, de attól még papír alapú lesz.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz mefistofeles #177542 üzenetére
A régi Pro se volt piskóta, de ez az új inkább csak önszívatós oldalnak tűnik.
-
Prien
addikt
válasz mefistofeles #177545 üzenetére
Komolyan ezt mondták, hogy addig esetleg lottózz? Zseniális...
-
Prien
addikt
Ki nyert tegnap? Szépen jöttek a papírformák, nem is gondoltam volna. Talán a PSG volt necces, felvettem hamarabb, mert nagyon nyomott a Lipcse a végén...
A Fradit viszont sajnálom, megérdemelték volna az 1 pontot!
Ma újra kaszálni kellene!
Soulfly842: nem szoktad megvárni az összeállításokat fogadás előtt? 5 védővel állt fel a Fradi, a szöglet over eléggé benne volt. Sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz mefistofeles #177590 üzenetére
Engedd el... Unibeten telefonnal lefotózod a személyidet, betallózod és este 6-kor már költheted a pénzt az Európa ligára!
-
Prien
addikt
Mai nap kuka lett.
Pedig voltak jó megérzéseim, pl. a Sparta és a Slavia Prága és a Zvezda...csak olyan kis mohó vagyok, hogy bevettem a buliba pár másikat is. Amit nem kellett volna.A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy