Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sarkadi #17900 üzenetére
Minden segítő kéz jól jön hivatalosan ugye a Vad Falka ellen.
Más: emlékszem, a 4. regényben a 'Wild Hunt'-ot még valami 'Rémes Vadászat'-nak fordították.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Sarkadi #17897 üzenetére
1.:
igen, visszamegy az egértoronyba, de nem kell megölnöd, van más opció is Yent csak Trissel tudod megcsalni, a többi nem számít.
2.: igen, bár nem az első végigjátszás során[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Sarkadi #9698 üzenetére
nekem is úgy tűnik hogy nem kifejezetten egy döntési helyzetre van korlátozva ez a küldi. szerencse, mert a kard elég jónak tűnik, legalábbis a nyers sebzése nagyon jó, harc közben növekszik, ráadásul skálázódóan növelhető, bár igaz, semmilyen egyéb kritikus hatást (méreg, vérzés) nem rak fel.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
laceszgamer
addikt
-
Rick3D
senior tag
válasz Sarkadi #9136 üzenetére
Most végeztem az első végigjátszással.
Keira Metz-t életben hagytam így ott volt a Kaer Morhen csatánál. A csata után Keira és Lambert összejöttek és mentek a saját útjukra.Sajnos Vesemir meghalt. Radovidot nagy örömmel behúztuk a csőbe és kinyírtam aztán nem sokra rá Dijkstrát is kinyírtam azok után hogy többször is szarban hagyott még a társulatot is jól átcseszte , örültem hogy én ölhettem meg.Mindenkivel össze szűrtem a levet de amikor választás elé érkeztem Yennel tartottam és elfogadtam a közös jövőről az ajánlatát. Skelligén Cerys vette át az uralkodást és a sok harc helyett inkább a saját területei felvirágoztatására fordította a figyelmét mintsem a portyára aminek örült a nép. Eredin legyőzése után Ciri megmentette a világukat a Fehér fagytól de mint kiderült az életébe került. Emhyrel közöltem Ciri halálhírét és elküldött a francba , soha többet ne kerüljek a szeme elé. Cirivel találkoztam egy fogadóban (hála istennek életben van ) Átadtam, az első witcher kardját aztán a továbbiakban witcherként élt , legalább akkora hírnevet szerzett mint Geralt. Geralt egy ideig tanította Cirit aztán az ígéretének eleget téve csatlakozott Yenhez és boldogan éltek.
Emhyr átvette az uralkodást mindenhol mivel Radovid (meghalt ) az összes ellene össze esküvőt és árulót fellógatta aztán kis idő elteltével a Gerilla harcokat is rövidre zárta így tudott máshova is figyelni+béke honolt.LvL 34 vagyok 1251xpvel. Az összes Mellék küldetést/Witcher megbízást/Kincskeresést + az összes ? + feltehetőleg az összes sárga ! is mivel többször is körbejártam a mapokat megcsináltam. A HS kiegészítőnek még csak most fogok nekiállni. Ti hányas szinttel végeztetek ? Milyennek számít ez a 34 és fél ?
Lecraftoltam az összes Witcher szettet és letesztelgettem őket.Tömören szerintem a farkas ami az arany középút. A másik három szett mixelt változata. Máskülönben sokkal jobban néz ki , felraktam hozzá egy skint amitől brutálisan jól megy Geralthoz. Lőttem pár képet.Ha valakit érdekel link. Ti melyik szettet használjátok ?
-
Lenry
Topikgazda
válasz Sarkadi #9136 üzenetére
ha
, akkorKeira meghal Lambert is kétszer vittem végig (alap és NG+), kb ugyanúgy.
Ciri witcherként él tovább, Radovidot megöltem, mert egy ellenszenves f*sz, Keirát megmentettem, összejöttek Lamberttel, Vesemir mindenképp meghal, mindegy mit csinálsz. Emhyr maradt a császár, Skelligén pedig Cerys a törzsfőnök két ponton tért el a két befejezésem:
- Radovid halála után először Dijkstra, majd Roche mellé álltam, ezáltal az Északi királyságok sorsa kissé másképp alakult
- először mindkét nőnek tettem a szépet és ezáltal mindkettő ott hagyott, másodszor Trisst finoman elutasítottam a kritikus momentumokkor, így Yenneferrel jöttem össze.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
Topikgazda
válasz Sarkadi #7781 üzenetére
Yennefer mindenképp ott lesz Kaer Morhenben a nagy csatában, ha Trisst megfektetted, ő is.
a többiek:
- Guleti Letho, ha él még és elküldted Kaer Morhenbe, akkor ott lesz
- Keira Metz, ha él még és elküldted Kaer Morhenbe, akkor ott lesz (és a végén összejön Lamberttel)
- Dijkstrának, ha segítettél visszaszerezni a kincseit, akkor ad némi pénzt, egyébként elhajt a vérbe
- Crach an Craite Skelligén ad egy kardot, és amelyik gyereke nem lett király, az eljön Kaer Morhenbe, ha megkéred
- Zoltán Chivay, Ermion, Roche és Ves ha felkeresed és megkéred őket, hogy segítsenek, akkor ott lesznek Kaer Morhenben, plusz ugye a witcherek, Geralt, Ciri, Vesemir, Lambert és Eskel, ők mindenképpaz első végigjátszáskor mindenkit sikerült beszerveznem, most játszom másodszorra, Triss-szel most nem feküdtem le, így ő lelépett a varázslókkal, gondolom nem lesz ott Kaer Morhenben.
a sztori fő menetét ez nem fogja befolyásolni, valószínűleg nehezebb lesz a csata, ha kevesebben vagytok[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Helsing
aktív tag
válasz Sarkadi #2468 üzenetére
Olyan nekem is volt hogy mentem volna le a lépcsőn erre Geralt elkezdett a levegőben sétálni majd a lépcső végénél leesett a földre.
Engem ami eléggé zavar az az hogy minden vacakban elakad a főszereplő. A lováról meg jobb nem is beszélni. Én nagyon várom már azt amikor a játékokban tényleg reális mozgások lesznek. Pl ha odaér valahová ahol átférne csak le kéne guggolnia vagy féloldalasan kellene átpréselnie magát akkor tudjon már rajta átmenni. Méghozzá magától. Ne kelljen ehhez külön gombokat nyomogatni.
Egyébként van már olyan játék ahol ezt egész jól megoldották. Most nem jut eszembe a neve, de emlékszem hogy ott ha szűk helyre ért a karakter akkor automatikusan oldalazva ment.Az is idegesítő mikor egy nem túl meredek emelkedőn lecsúszik. Vagy amikor egy mellmagasságig érő akadályon nem tudja magát átküzdeni.
Persze ezek csak szőrszálhasogatások. Tökéletes játék nincs és nem is lesz sose. Vannak hibái a Witcher 3-nak de azt el kell ismerni hogy a küldetések nagyon jók. Meg úgy egészébe véve a sztori. A mellékküldetések gyakran hosszabbak és jobban ki vannak dolgozva mint más játékokban a főküldetések. Mondjuk szerintem már kicsit túlzásba is estek. Még a legegyszerűbbnek tűnő küldetésbe is raktak valami csavart és hajlamosak kicsit túlnyújtani őket. Persze ez szubjektív vélemény.
(#2470) donki:
Igen. Az kellemes lehet. Szerencsére ilyen még nem történt velem.[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
válasz Sarkadi #2466 üzenetére
A legkomolyabb az xp-s bug, de látom hogy jó sok mindent javítanak. Pl azt hogy ha kifosztható tárgy mellett van valami amit meg lehet gyújtani/el lehet oltani akkor előbb fosztogatsz és nem adja be az oltogatást. Nem egyszer volt már hogy ott álltam egy láda mellett és vagy kétszer meggyújtottam majd eloltottam egy gyertyát mert nem akarta beadni a kifosztást. Ott kellett trükköznöm, hogy sikerüljön, pl elsétálni majd vissza menni egy másik szögből.
-
Yllgrim
őstag
válasz Sarkadi #2293 üzenetére
Ez jo, en is tegnap vettem eszre, mert ugye minden bokrot megnezek cimszoval, fel is masztal ra?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Archanon
őstag
válasz Sarkadi #2293 üzenetére
Másodjára, közelebbről megnézve... ráugrálva a sziklakeményre dermedt beleire.... már nem is annyira menő.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
-
Prosector
addikt
válasz Sarkadi #2210 üzenetére
Elvileg 70 a max. szint Geraltnak, ezek szerint az enemy magasabb szintu is lehet...
Te hanyas szintu vagy? Csak kivancsisagbol kerdem, h hanyas szinten adta be neked, ezt a 77-est.
sheep: en 70-rol tudok
Gondolom ilyen ellenfelet vmilyen vajákolás nélkul már nem lehet legyozni.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Sarkadi #2045 üzenetére
Igen ám, de én már nem találok mellékküldit, csak kérdőjeleket. Egy farkasfalkával is nehezen végzek, nem hogy lvl 10 fojtólidércekkel. Akkor haladok tovább a sztoriban, ezek szerint nem veszíthetek sokat.
Érdekes amúgy, de jó kis fejlesztés ez az "open world". Sok tekintetben visszatértek amúgy az első rész elemeihez, de azért van változtatás jócskán.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
brumi1024
veterán
válasz Sarkadi #1918 üzenetére
Nem attól függ, hogy felakasztja-e magát, hanem attól, hogy mit teszel a fába zárt szellemmel: megölöd, és akkor az árvák nem élik túl, de a báró és a felesége igen, vagy nem, és akkor a gyerekeket megmented, de a báró felakasztja magát. (#1917) Dr. Student:
Nem Keira Metz? Nem muszáj megölni, sőt talán jobb is ha nem. (#1922) bugylee: Hosszan nyomd a Q-t (vagy azt amivel varázsolsz). Szerk.: És igen, tedd be az aktív képességek közé.
(#1919) Helsing:
Mondjuk ahogy észrevettem ebben a világban a varázslók zöme nem túl kellemes személy. De ez természetes. Igen kivételes személyiséggel kell rendelkeznie valakinek ahhoz, hogy ne részegítse meg a hatalom. Ez szerintem mindegyik varázslónőről elmondható, Geralttal erre pár utalást lehet is tenni nekik. [ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Sarkadi #1797 üzenetére
Lesz ennél nagyobb kegyetlenség is!
Amikor el kell búcsúzni Trisstől, az nagy szemétség. Persze rá is lehet beszélni, hogy maradjon és hogy Kaer Morhen-be menjen.
Kegyetlen egy opció. Naná, hogy nem engedtem el. Ki az a szívtelen, aki elengedi örökre Triss-t, az egyetlen csajszit, aki végigkísérte Geraltot mindhárom részben.
Ha sikerül rávenni a maradásra, akkor lesz egy nagyon jó "bírkózós" jelenet is a világítótoronyban.Plusz Yennefert is kétszer meg lehet fektetni.
Egyszer az Unikornison (Skellige), egyszer pedig Kaer Morhen-ben. Mind a kettő nagyon jó jelenet.
Sőt, amikor Yen és Triss találkozik, az is egy jó jelenet. Emellett, ha mindkettőnek szerelmet valottál, akkor nagyon jól el is bánnak Geralttal.De ez a Ciri! Már a tavaly megjelent E3-as Trailerben is baromi szimpatikus volt a csaj, de most, hogy sikerült jobban megismerni, totál beleszerettem. Rettentő laza és jófej. Nagyon jó szövegei is vannak. A hangját adó színésznő is szuper munkát végzett (bár ez minden karakterről elmondható). Nagy kedvenc! Remélem a két kiegészítőben (Expansion) vagy majd a Witcher 4-ben ismét játszhatunk vele. Ha a Witcher 4 főszereplője ő lesz, akkor már most bontom a pezsgőt és teszem félre a pénzt a 0day vásárlásra!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
S1M0N
senior tag
válasz Sarkadi #1799 üzenetére
Én simán elkértem tőle a jegyzeteket, és elküldtem Kaer Morhen-be, Letho-val együtt. Más:
Most néztem meg a Véres Bárós küldetés végét, és nem igazán tudok dönteni, hogy melyik a "jobb".Valaki írta, hogy még a küldetés előtt kiszabadította a szellemet, így "csak" a falut irtotta ki, de a gyerekek, a báró és a felesége is életben maradt. Ez azért érdekes. Én, ha a szellemet kiszabadítottam (kiirtotta a falut, a gyerekek élnek), akkor a báró és a felesége is meghalt, ha meg megöltem a szellemet, akkor életben maradtak (a gyerekekből meg vacsora lett). Bár szerintem első végigjátszásra a báróékat mentem meg, aztán legközelebb megnézem, hogy beválik-e az, ha még a küldetés előtt szabadítom ki a szellemet. -
brumi1024
veterán
válasz Sarkadi #1813 üzenetére
Ha lehet egy tippem, ne öld meg. Küldd Kaer Morhenbe, meglátod miért. (#1814) N@idia: Én ma fejeztem be a fő történetszálat, majd láttam, hogy új patch, na gondolom felrakom. Elindítottam utána kíváncsiságból, egyből lefagyott. Újra megpróbáltam elindítani, ismét Szerintem várok még egy-két patchet és egy új nVidia drivert a következő végigjátszással.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest