Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Radovidrol:
Amikor oda jutok, hogy a magusokat kell kimenekiteni, es most Triss -nek azt mondom, hogy probaljuk meg ujra. Akkor o elmegy. Dijkstra utana elmondja a sztorijat, es megker arra, hogy segitsek neki megolni Radovidot. Az normalis, hogy ekkor csak az az opcio van, hogy "nem olok kiralyokat"? Mert igaz utana hozzateszi, hogy ha meggondoltam magam, akkor megtalalom a kesobbiekben. Csak mert most ha lehet, akkor tenyleg kinyirnam, es nem akarom mar az elejen megint eltolni valahol. Az elso vegigjatszasban sem tudom, hol hibaztam....
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest