Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg elbírt volna egy komplexebb tutorialt, de már ennek a tutorialnak sem emlékeztem a felére, hát még nyakon is önt utána még egy adag infóval, sz'al az összetettség miatt úgysem jegyezne meg mindent az ember.
De azért tényleg az arcomba nyomhatna olyan infókat, hogy a bombák / italok maguktól újratöltődnek. Ez is egy olyan "apróság", ami tök jó, de eddig nem így volt. Lehet, hogy említették még 10 másik dolog mellett, de nem rémlik. Két bombám is 0/2-n volt és hiába akartam készíteni még, aszonta van ilyen tárgyam (ahelyett, hogy meditálj az újratöltéshez, te hülye). Na fasza, gondoltam, ismét egy bug, eldobtam mindkettőt és legyártottam ismét. Majd ismét 0/2-re apasztottam és megint nem tudtam használni. Aztán kerestem rá neten, hogy mi van, de ekkor már elköltöttem egy rakás pénzt az újra legyártásra.
Jó tudni ezt a fáklyás dolgot is, bár csináltam már Macska főzetet.
A lóhátas gyakásra én rájöttem, de úgy meg jeleket nem lehet használni, meg aztán, mire eltalálnék valakit, úgyis ledob az a gebe.
Ezek ellenére tényleg beszippant a játék, alig várom, hogy folytathassam.
brumi1024: gyakorlatilag az erős támadás nem is szükséges? Ez is marha érdekes, két játékon keresztül azt égették a tudatunkba, hogy ellenségtől függően váltani kell. Aztán a tutorialból én nagyon jól megjegyeztem, hogy az ellentámadás baromi fontos, de mire rájöttem, hogy csak embereknél működik, belekerült pár betöltött állásba és még több ősz hajszálamba.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest