Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- EA Sports WRC '23
- Clash of Clans
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz s7evcsenko #2954 üzenetére
Biztos hogy nem így működik. És ezt onnan tudom mert rengetegszer volt olyan hogy se lent az asztalon se a kezemben nem volt ostromegység. De amúgy se túl valószínű hogy a kezedben lévő lapokat figyelné. Csak az asztalra tett lapok számítanak.
Csak simán ostromegységeket írtak a közelharci helyett. Ennyi az összes elírás, nem több. De ha még mindig nem hiszel nekem akkor próbáld ki hogy kiveszed az összes ostromlapot a paklidból és úgy játszol.(#2955) Nazara:
Kiváló fecske recept szerinted van? Mert én még nem találtam.
Én így győztem le normálon:Miután eldobja a pajzsát nagyon gyorsan támad és teleportál. Ekkor én folyamatosan félregurulok amíg be nem ragad a fegyvere a földbe. Ekkor odaugrok és egy-kettő csapást beviszek majd folytatom tovább a kitérést. Néha mikor beragad a fegyvere támadás helyett magamra mondok egy Quent vagy rá egy Ignit hogy a fagypáncélja eltűnjön.
Elég macerás, de valójában nem olyan nehéz. Inkább monoton.Most vagyok 31 és nekem is Griff szett van. A négyes verzió.
A főküldetést már félreraktam 3 napja és azóta a térképet derítem fel. Amint megvan az összes jelölés folytatom tovább.Aki végigjátszotta már a játékot:
Vesemir mindenképp meghal a játékban vagy én csesztem el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest