-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeAdam
tag
Gyerekek 4. végigjátszásra jöttem rá egy dologra, ami eddig elkerülte a figyelmem.
Hát Velenben a szigeti toronyban most jöttem rá, hogy a szellem csaj(ragáj) aki kinyírja a volt szerelmét átbasz minket, pedig ha nagyon figyel az ember a párbeszédre, rá lehet jönni a dologra, mert elmondja, hogy nem tud kimenni a toronyból aztán véletlenül elkotyogja, hogy a sziget partjáról szokta nézni a volt szerelmét... aztán persze a srác meghalt mindig, mivel nem jöttem rá, hogy a lány kamuzik, sajnos mostis csak utólag esett le, de a következő New Game+-nál pótolni fogom, megpróbálom elkerülni a tragédiát.
Hihetetlen ez a játék, ehhez foghatót, amik itt történnek, és ez csak egy szaros mellékküldetés...Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Assassin's Creed: Origins
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konteó topic
- Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest