Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Érdekes, nyilván nem mindenkinek ugyan úgy jött le az egész. Gondolom az ember pillanatnyi hangulata is befolyásolhatja a kiváltott reakciót, én pl. emlékszem, az általad említett oszlopos résznél már azt kívántam hogy hagyja már békén szerencsétlent, meg arra gondoltam hogy milyen lehetetlen helyzet. Ha elengedi, akkor ahelyett hogy megbosszulta volna Joelt, megmentette a gyilkosát a biztos haláltól. Azért nehogy már elcsónakázzanak kéz a kézben..
Viszont a bosszút sem kívántam már a hátam közepére se. Abby storyját megismerve arra jutottam, amit szerintem próbáltak is közölni Csintalan Dögék; a bosszú egy véget nem érő negatív spirál, ami lehúz a mélybe és ha Ellie a végén megölte volna Abset, kb nem maradt volna belőle semmi. -
keIdor
titán
Nehéz megmondani...
A játék célja, hogy lásd az érem másik oldalát és megkedveld a másik karaktert.
Nálam bejött, amit akartak a végére. Úgy értem, hogy már nem feltétlen haragudtam Abbyre, mert az ő szemszögéből meg jött egy örült állat és szétlőtte az apját meg az egész csapatot, ahol évek óta voltak és érthető volt a bosszúvágy.
Ha vele lett volna játsszva az első rész, akkor mindenki értené ezt.
Kellett erre a történetre aludni párat, mire én nekem is meglett a konklúzió...Joel halálával én sem értek egyet, a HOGYAN-nal. Ő meg Tommy az első rész alapján sosem sétálna bele ennyire egy ilyen csapdába, sokkal óvatosabbak, gyanakvóbbak lettek volna.
Azzal sem értek egyet, ahogy Ellie ott marad a végén egyedül -2 ujjal, de hát ez nem egy happy end történet, elfogadom.
Remélem lesz harmadik rész. Szeretnék még ebben az univerzumban felfedezgetni. Potenciál is van benne. Van, aki már fáradt ettől a világvége "zombikkal" témától, én még nem. -
proly01
őstag
Pontosan.
Nagyon haragszom is magamra.
De ez van...most 'mán mind1
Azzal nyugtatom magam,hogy innentől mivel próbálom majd elkerülni a spoilert az még meg marad hogy honann hová hogyan jutunk el. A játékélmény nem utolsó sorban, illetve az,hogy miután megtörténik ugye ami megtörténik aztán hogy kin és milyen módon állunk majd bosszút. Igazából ez a lényeg a játék végjátéka. Szóval nincs elrontva semmi.Mert ugye az nem derült ki. Remélem nem is fog.
Plusz ugye az elsőt is végigjátszottam játszottuk számtalanszor tudod mi a vége mi miután következik mégis újra és újra végigjátszod 1 a játékélmény miatt 2 a harcrendszer miatt 3 a story miatt. 4 mert csak! Legalabbis ezzel vígasztalom magam.
Szóval fel a fejjel. -
proly01
őstag
Így hogy ezt tudom és ahogy egyre több dolog lát napvilágot a játékból azt kell mondjam:
Igen,sajnos igazad van!
Vagy ott kellett volna abba hagynom,mikor a elsőnek belefutottam abba hogy a fb ismerős ajánlások között valaki beállította profilkepenek hogy Ellie meghal Joel meghal.
Na ennél a pontnál kellett volna abbahagynom a kutakodást. -
sasa134
addikt
Amúgy, én ezt még mindig nem hiszem el. Mármint, nem kételkedek a leak-ekben, de nem lehet, hogy ez pl egy álom lesz?
A ND Insta oldalán Neil D. beszél arrol, hogy aranyra került a játék. És egy mondat valahogy megragadt: azt mondta, mindegy, hogy mit láttunk, olvastunk, hallottunk. A történetet az elejétől a végéig kell átélni. - mintha azt sugallta volna ezzel, hogy a leak nem a teljes képet mutatja vagy nem is tudom...
-
proly01
őstag
Ne haragudjatok,de kénytelen vagyok kommentelni mert nem bírom elnézni,hogy ezek a külföldiek mennyire hülyék!!!
Hogy a fszba lehet azt hinni,hogy azzal,hogy Abby szétveri Ellie fejét az a vége?Mikor most is nézem van egy videó amiben ott van Ellie nem is ne ugorjunk ennyire előre... szóval van egy videó amiben Abbyvel vadásszuk éppen le Ellie-t(ami elméletileg a sok okos külföldi illetve youtube stb influenszer f@szom szerint a játék vége) teljesen kivehető,hogy ugyan azon a részen játszódik ahol a játék felénél megölik Joelt(ami szerintük a játék vége.
tessék:
Ha jól megnézitek a helyszín azonos azzal ahol megölik Joelt a helyszín egy réssze(ami elméletileg a sok okos szerint a Golf klub).Próbababák piros fények tél stb.... Abby és Ellie ruhája is!!!... ott a golf ütő Abby kezében! -
mango21
csendes tag
Szerintem úgy is jó lett volna, ha nem az első rész történetét folytatták volna. Pl egy másik történetet mesélnek el. Új szereplőkkel. Esetleg valahol az útjaik keresztezték volna egymást. Pár utalás lett volna Joelékre stb.
Maga a harcrendszer, játékmechanika, a világ amit alkottak nagyon tetszett. Gyűjtögetés, lopakodás, barkácsolás. Sok jó dolog volt az első részben. Ezek tetszettek, és a folytatásban is biztos jó lesz (vagy még jobb). Ilyenekért érdemes lesz játszani vele. Csak a történet és ez a karakter sokat fog rontani a játékélményen. Engem ez zavar.
Mindenképpen kipróbálom majd, csak nem előrendelve és nem teljes áron. Annyit nekem ezen spoileres dolgok tudatában már nem ér. -
belan
addikt
De joel vagy ellie miden képen életben kellet volna maradnia vagy legalább a egyiküknek ellie amúgy is kulcsfontosságú ha a ellenszer benne van egyáltalán! Én mondjuk úgy nyúltam volna hozzá a last of us hoz, hogy 3 részt csináltam volna belőle összes rész összefüggésben lenne mindegyik résszel! És harmadik részben véglegesen meg találtak volna a elenszert! Első rész végén meg túl élte volna a néger csaj kómába eset volna és fél épült volna persze lenne benne bosszú dráma de lényeg hogy legyen célja a játéknak mint a első résznek! Szerény véleményem. 
-
RangerFox
veterán
Igen, erre épült az egész első rész. Hogy miután elvesztette a saját lányát, találkozik Ellie-vel, akivel nem is jönnek ki jól az elején, aztán a végére kialakul egy apa-lánya kapcsolat, de még mellé képes volt feláldozni az emberiség utolsó mentsvárát abból az önző okból kifolyólag, hogy nem veszítheti el újra a "lányát". Igen, erre épült az egész játék, ezért a mesteri történetvezetésért, karakterekért szerette mindenki (vagyis a fanok).
De azt is vegyük már figyelembe, hogy még egyszer ugyanezt a sztorit nem lehet eladni. Meg volt rá a lehetőség, hogy az általad felvázolt sablon folytatás legyen, vagy próbálkozzanak valami merésszel.
És félreértés ne essék, szerintem sincs sok keresnivalója se a feminizmusnak, se az lgbtq-nak a szórakoztatóiparban, de ebben a helyzetben nem ez van a középpontban, hanem továbbra is a karakterdráma, valamint a nyomasztó posztapok világ. És a Left Behindban is mennyire természetesen ábrázolták a leszbikus szálat, miért nem lehet egy kis bizalmat adni az írónak, hogy itt is hasonlóként jár el? Én továbbra is fenntartom, hogy habár nem erre a folytatásra számítottam, nem temetem el látatlanban a sztorit.
-
RangerFox
veterán
Joel rettentően önző volt abban a jelenetben, mellesleg full arzenálban, lángszóróval rontottál be a műtőbe.
Ott, akkor Joel nemcsak Ellie életéről döntött, hanem az emberiségéről. Amit leírtál, az Joel szemszögéből helytálló, de ilyen hozzáállással Abby indíttatása is teljesen érthető, ha az ő szemszögéből nézed.
-
belan
addikt
Hogy joel Ellie-t megölik a játékba és egy jelentéktelen emberke öli meg akinek a apja a orvos és kB 10 másodpercig volt benne a játékba vicc a egész ha erre a sztorira kíváncsi valaki 22 ezer forintért az meg is érdemli inkább fizetem volna 30 ezret csak kapjak egy jó sztorit. Jole ellie maga Last of us.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- The First Berserker: Khazan
- Peugeot, Citroën topik
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest