Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Ezzel a void purge és core unlock rákkal elmehetnek a pokolba a fejlesztők. Szánalom az egész.
-
H3XHUN
tag
Üdv. Valaki Defiler boss-ban tud segíteni? Lehetetlen. (Meg akkor már az utolsó 2 hard boss, gluttony és stalker, nem is értem mi a mechanika, le sincs írva sehova) Molten Fortresst is csak egyedül tudtam letolni mert fingjuk sincs mit kell csinálni.
Kipróbáltam, már youtube buildeket. De nem megy. Ugyan azokkal a modokkal, reactorral, nekem csak 300k-t critel egy chaing lighting találtalt, nekik 1 milliót. Hogyan?
A videóikat megvágják... valamiért 9 perctöl mutatja mit csinál... hogyan szedte le a bossról a 40millió shieldet? -
H3XHUN
tag
Üdv. Letöltöttem megint a játékot, pár napja. Megörültem, az Advanced stabilizátornak, ki is szedtem azokat a karaktereket amiket eddig nem tudtam (Ult Bunny, Freyna, Lepic, Gley) Elkezdtem felhúzni Freynat, ekkor szembesültem, hogy az új karakter mennyire nevetségesen OP... (azaz semmi értelme nem volt régi karaktereket farmolni) Tehát akkor most a játék odág fajult, hogy minden szezonban van, az új karakter ami 1000x erősebb mint a többi. Vagy azzal jászol vagy letörlöd. Jah, a kötelező battlepass fegyvert is meg kellene említeni, mivel anélkül az összes ammoból nem lövöd le a mobon az 5 milló HP-s arche buborékot... 2*-on pedig semmit nem ér, kell a kimaxolt.
A pyromnacernél vagyok amúgy, úgy nézki örökre megakadva. MR18-on... -
H3XHUN
tag
Ez egy kapaszemét... játéknak nem nevezném.
-
H3XHUN
tag
Üdv. Elkezdtem a játékot. A karakter szintnek van valamihez köze, vagy csak a mastery számít? Ha fell kell húzni 40-re minden karaktert külön-külön, akkor tuti letörlöm. Weapon proficiency mit csinál? Az xp booster, is csak 30%.
Már halottnak látszik az egész játék, story küldetéseket próbálom végig vinni, nem nagyon tesz be játékost. 27k napi csúcs player, az elég kevés, Warframenek most 68k. Nem túl biztató, nem érzem azt, hogy van érteleme pénzt rakni bele így.
Egyedlül kb esélytelen. Megvédeni valami objektumot úgy, hogy a 20 moból, 10 felrobban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest