-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz Vistaboy #22381 üzenetére
Szép screenek, mondjuk én már Steam-en láttam Őket.
Egyébként:
"Tegnap elővettem újra a játékot, mivel a Fallout 4 nekem nem jött be, viszont meghozta a kedvem egy kis kalandozáshoz." Azt nem mondanám, hogy nekem nem jön be (közel 50 óra játékidővel, main kveszt sehol), viszont olyan, mintha tényleg inkább a Skyrim felé terelne vissza. Engem egyszerűen tönkretesz, hogy fast travel nélkül nincs értelme a játéknak a folyamatos cuccolási kényszer miatt. Skyrimban volt, hogy egy óra azzal ment el, hogy ballagtam/futkorásztam öröm volt nézelődni.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
.mf
veterán
"hátha akad még olyan, aki játszik"
Épp csak IRL ebédelni jöttem ki, utána megyek is vissza
Fura bug. Talán az IGP által megcímezhető max. memóriát vette alapul?
Én most épp más buggal küzdök, de ez known bug: Farkas a Dustman's Cairn-ben. Hallottam, hogy bugos és magasabb szinten gyenge lesz, ezért mentem mágusommal már most lvl 12-n; de hiába, már most is nagyon gyenge, két restless draugr már térdre kényszeríti, gyengébb, mint Kozák.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagyúr
Jól néz ki a végeredmény! Hozzá kell tennem, hogy a lens flare-nél értelmetlenebb és természetellenesebb dolgot el nem tudok képzelni a modok között.
FO4-gyel én is pont így vagyok, lassan 50 óra van benne, de marha unalmas. A hangulat jó, meg klasszik, de az nem viszi el a játékot. Plusz nem elég, hogy óvodás szintű párbeszédek vannak benne, még a párbeszédek rendszere is olyan béna, hogy gőzöm sincs, mikor mit fog mondani a karakterem... gyász. Kárt érte.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- I5 4.gen. Félgonfig
- Lenovo Ideapad Flex 5 Ryzen 7-5700U / 16GB RAM / 1TB NVMe SSD / 14 FHD IPS Garanciális
- Gigabyte AORUS RTX 2080 Ti XTREME 11G videokártya garanciával
- Újszerű ASUS PCE-C2500 PCIe LAN 2,5 Gb hálózati kártya (2.5 Gigabit Ethernet PCI-E Network Adapter)
- GIGABYTE P850GM 850w 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest