Hirdetés
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Kareszovics #24277 üzenetére
Én ehhez hasonlóval hetekkel korábban szembesültem sima Skyrimnál, megnéztem, amik eszembe jutottak, de nem volt kedvem nekiállni kibogozni, inkább mentem Witcherezni.
Ami történt: adott este toltam pár órát, másnap délelőtt már nem indult el, de érdekes módon, amikor reggel leültem a géphez, a Skyrim Launcher futott...
Hibajelenség: elindítom akár launcherből, akár exe-vel, akár Steamből: főmenű okés, de ha betöltök egy mentést, vagy New Game, akkor kilép
Amiket megnéztem/megcsináltam, eredmény nélkül:
- régebbi állások visszatöltése
- helyi játékfileok ellenőrzése, hiányzik neki egy file folyamatosan ("egy file ellenőrzése sikertelen, ezért újra le lesz töltve" üzenet), de ezt ezen az ellenőrzésen minden más játékomnál kiírja a Steam, a többivel mégsincs semmi gondom
- a hiányzó filet letölti elvileg, de ettől semmi sem változik
- vírusirtó, tűzfal, egyéb védelmi szoftverek ellenőrzése nem-e fognak vmit, Steam mappa fullosan a kivételek között (olvastam, hogy a hiányzó file letöltését/használatát ez akadályozhatja)
- Skyrim.exe, launcher exe rendszergazdai módban történő futtatása, permanens rendszergazdai mód beállítása
- összes mod kikapcsolása
- Steam alól törlés, majd újratelepítés
- Steam alól törlés, majd minden kapcsolódó file és könyvtár törlése, majd újratelepítés
- Steam komplett törlése, majd újratelepítésMás nem jutott eszembe, és kedvem sem volt tovább foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BMW topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
- MACBOOKOK :)ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest