Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25510 üzenetére
Az ingyenes játékot?
-
Madoc
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #21768 üzenetére
Az első raidet is 24 óra alatt tolták le.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #20931 üzenetére
Akkor ő nem játszik a játékkal.
-
Madoc
veterán
válasz
Winnie The P #19966 üzenetére
A térképen ahol a global nehézséget választhatod van egy olyan opció, hogy reset control points
-
Madoc
veterán
"Agents,
The servers will shut down for an unscheduled maintenance on Friday, April 24 at 11:30 AM CEST / 05:30 AM EDT / 02:30 AM PDT.
Estimated downtime is approximately 1 hour 30 minutes.
Details: >>ubi.li/78SEe"
-
Madoc
veterán
Agents,
The servers will shut down for an unscheduled maintenance today at 07:00 PM CEST / 01:00 PM EDT / 10:00 AM PDT to address issues with the Striker Kneepads.
Estimated downtime is approximately 1 hour.
Maintenance Info: >ubi.li/G6GL6
-
Madoc
veterán
Easter eggről jut eszembe, nektek is megjelenik random helyeken egy tojás ikonos hátizsákos faszi?
Belelövök egyet, dob lootot. Ez mi lenne?
-
Madoc
veterán
New york-i bossok helyeiről tud valaki térképet adni?
-
Madoc
veterán
Sunyiba nerfelgetnek itt.. Famas-om a kezdeti 105k sebzés után tegnap már csak 91k-t sebez. Ez a kijelzett ami a karakterlapon van, és ennyi pereg alapból a mobokból is.
-
Madoc
veterán
Xboxon jött egy 4gb update.
-
Madoc
veterán
Meglévő exotic-okat fel lehet upgradelni valahogy? 30as szintig lehetett.
-
Madoc
veterán
Xboxosok! Home társam vette meg a dlc-t csak és simán át tudtam menni new yorkba és 32 levelen vagyok. Szoval ugy néz ki megy a homolás a dlc-re is.
-
Madoc
veterán
Szerintem erre a szájkaratéra sokan nem vagyunk kíváncsiak.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #11817 üzenetére
Meg igen. meg a microfos achi meg a uplayes achi is
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #11814 üzenetére
Achievementről beszélt szerintem nem commendationról. Pc-n nincsenek achik ezért nem látjátok a követelményeiket. Ps-en ezeket trófeáknak hívják. Az achi-nál csak annyi van hogy teljesítsd és megadja, nincs hogy milyen nehézségen.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #10537 üzenetére
Ugyanez itt is! Szépek a ruha módosítóid is! Mikor megláttam a sajátomon na akkor léptem is ki. F*szom se fogja kiaggyozni megint az összes cuccomon a modokat.
-
Madoc
veterán
válasz
Micsurin #10392 üzenetére
31 órát játszottál, 24-es szinten vagy. Én nem azt mondom hogy ne formálj véleményt de aki többet játszik többet lát. Ez egy bughalmaz minden jóságával együtt. És aki nem látja ezt az nagyon vak. Jó játék,el lehet vele lenni de ezért kardoskodni kár. Nézd meg az adatlapom a klánba, a 4 karakteremmel mennyi időt öltem eddig bele! És így mondom hogy bughalmaz.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #10100 üzenetére
330 van az adatlapon, mikor lecraftoltam 500ra akkor is annyit mutatott.
-
Madoc
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10091 üzenetére
A poén az hogy az enyém 330-at sebez csak.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #9966 üzenetére
Nem. Ahhoz sem
-
Madoc
veterán
Jó kis játék ez.. Lincoln memorialba a lift nem visz fel a végén. 2/2
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #9725 üzenetére
Elkezdett minden esetbe de csak 1x ment végig. Heroic-on voltunk.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #9720 üzenetére
Tegnap 6bol 1x szedett csak fel.
-
Madoc
veterán
Uj klántag..... Belépek hozzá játszani erre kilép.
-
Madoc
veterán
válasz
AirForceTwo #9094 üzenetére
-
Madoc
veterán
Na ez mitól lehet? Kiirás szerint 330k lenne, erre a Nemesisem sebzése: [kép] , és specializáció váltásra sem változik a sebzés. Ez fejlövés volt!! Próbáltam loadoutot váltani is. Az m1a-többet sebez
-
Madoc
veterán
Xboxon eddig senki sincs a raides leaderboardon
azaz senkinek sem sikerült.
-
Madoc
veterán
frissen bejelölteket hivott be a barátlistáról, belenéztem mikor megláttam azt mondtam ez vicc.
Este marcoékat végignéztem kezdettől, hát ott meg volt 1-2pillanat amikor azt mondtam hogy okosságot használnak célzáskor, amugy szerintem neki lett a legkevesebb killje mert mindenkibe beleengedett egy sorozatot és fordult is másik npc felé
-
Madoc
veterán
válasz
FireKeeper #8867 üzenetére
Nem, csak invaded-ben.
-
Madoc
veterán
válasz
Krissz1983 #8790 üzenetére
Nem vették ki csak story módban kell inditani nem invaded-ben.
-
Madoc
veterán
Persze már nem a capitol az invaded stronghold
Tegnap este csak azt hagytam ki ,mondom majd ma. A fene gondolta hogy ezt is resetelik a patch bevezetésével. Sose lesz meg így a nemesis.
-
Madoc
veterán
válasz
VikMorroHun #8586 üzenetére
Embert persze hogy talál,még az Anthembe is. A 80-as barátlistámról 1 ember nyomja most,mikor megjelent akkor ugy 20-an. Ez ugye Xbox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest