Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Nagus #31047 üzenetére

Nem igazán értem mi a gondod, bár én a múltkori szezont csak az utolsó előtti dupla szezon XP-s héten csináltam meg párszor, de most meg ahogy látom minden is ad szezon XP-t is (a normál tevékenységek is).
    Amivel "gyorsan" és sokat lehet(ett) kiszedni az a Journey missionök és az ottani feladatok, de pl a heti projektek is adnak 1100 pontot (ha bekapcsolod a módosítót egyébként csak 1000).
    Szóval ha hetente csak 4 karakteren mindig beadod az SHD donate projekteket és megcsinálod egy karakteren a manhuntot, akkor is röhögve meglesz a lvl100. Ha meg még játszol is, akkor simán össze lehet szedni pár hét alatt, de biztos van, akinek már ki van maxolva. Ha szereted a Legendás küldit, Descentet, Summitot, azoknak a heti projektjei is adják az 1100 szezon XP-t, akár a heti egyéb projekt is (DZ-be nem mennék be ezért :DDD ).
    Végül is 1 karakteren a heti projektek hetente adnak 5500 szezon XP-t, azeknek az elvégzése közben csurran cseppen az aktivitásból fakadó XP is, szóval 6000 XP kiszedhető nem nagyon sok játékkal. És akkor még a Journey és manhunt XP-t (+DZ heti), priority-ket nem is számoltam.
    Ha célirányosan csinálod, akkor ez sokkal egyszerűbb mint első ránézésre tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák