Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz Heisenberg69 #7380 üzenetére
Valószínűleg a Windows6.1-KB2670838-x64-vel lesz a gond, ott van a játék mappájában, kézzel is elindítható, de nálam kiírja hogy frissítések keresése a számítógépen és nem történik semmi, csak keres egyfolytában.
-
macy
addikt
válasz Heisenberg69 #7376 üzenetére
Azt hiszem 2012-es c++-t pakolt fel, meg valami KB... nem tudom hanyas akármit. A C++-t a programok törlésénél uninstalláltam, a másikat igazából nem tudom feltette-e, windows intézőben egy sokszámjegyű mappában voltak új dolgok, azokat töröltem.
-
macy
addikt
válasz Heisenberg69 #7373 üzenetére
Mint írtam nálam is ez volt. Leállítottam, töröltem a windows frissítést amit feltett, és utána elindult.
Ja, srácok, aki tudja szerkeszteni a PH-s listát, írja már át legyen szives a uplay nevemet microby07-re, mert véletlenül a steam-es nevet adtam meg. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Heisenberg69 #7371 üzenetére
Globális probléma, sok ezer user szenved emiatt. Van akinek első blikkre indul van aki egy hete szenved.
Nincs rá megoldás, talán UBI orvosolja valami javítással.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Filmgyűjtés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- PlayStation 3
- Politika
- Akvarisztika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest