Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine #70 üzenetére
Ahol tudtam ezt csináltam, de nyilván nem fogok egy "outpost"on rostokolni órákig ha nem jár arra senki
Egyébként ez az első full support karim..általában tank vagyok, de ez most más..még kicsit szoknom is kell hogy elég sok a teher rajtamxRagna Nah most szar lesz vagy jó? Ne húzzá fe
-
phoenix64
őstag
válasz
Wolverine #24 üzenetére
Ki van kapcsolva a tűzfal, a másikat nem tudom hol kell megnézni, de hagyom a picsába.. Már 2x újra húztam a rendszert legfrissebb driverekkel és 2x le is töltöttem már az egész TERÁT de nam akar működni... maradok az aionnál, az nem ilyen bugos szar.
Szerk.: Olavsatm hogy a rendszeridő szinkronizálás megoldhatja a problémát.. mostmár be is jön 1 pillanatra a tera betöltő képernyője de ki is lép rögtön :/
-
phoenix64
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest