Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Június végén végleg bezárnak a serverek minden régióban [link]
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Mivel a WoW nekem semennyire sem jön be, a videók alapján a TERA viszont igen, úgy gondoltam kipróbálom.
Tolja-e valaki? Játszhatnánk együtt -
Remiel
őstag
sziasztok
feltettem a játékot, de a Geforce Experience valamiért nem látja így optimalizálni sem tudom, pedig ott van a támogatott játékok között, nem tudja valaki mi lehet a gond?
-
ripla
addikt
Megoldottam, Steam nélkül leszedve a játék oldaláról elindul, Steamen belül nem.
-
ripla
addikt
Me feltelepítettem Steamről a játékot, de indítás után semmi nem történik. Steam újraindítás megvolt, továbbra sem indul a játék. Vajh miért van ez?
-
Már senki nem játszik?
-
thotzoltan
tag
Sziasztok!
Vettem a gyereknek egy XBOX360 controllert,és a Terrát ajánlották,hogy működik vele..be sem tudok jelentkezni a Steambe..pedig sem analfabéta,sem ennyire béna nem lehetek..
van valami más útja ,módja ,hogy játszani lehessen ezt a játékot,mint a kliens? Ez nem szorosan ide tartozik,de hátha..olyan játékok listája,ami fut PC-én a kontrollerrel?köszönöm a türelmet!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis érdekesség, kiküldték az Xbox One verzió alfa tesztjeire a meghívókat.
-
CMD 87
tag
Már régen abbahagytam a játékot,de lehet több év után visszanézek rá. Egy karit feltoltam 65-re gyakorlásképp.
Meglepődtem milyen sokan vannak /EU Mystel/ ,már valami számok voltak a karakterneveim előttAhogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.
Ha valaki esetleg játszik Tera Club mit ad most ? Régei cuccok helyett gondolom új dolgok vannak ,ahogy látom a travel journal, vilage atlas,meg a mount már úgyszólván felesleges. Nincs nexus, vanguard questek meg oda teleportálnak. 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl 65-ös karit. Még a Fő "piros" questeket sem tudod megcsinálni olyan mértékben fejlődsz. Lvl 20 után meg pár "Kumasylum win" ott is vagy lvl 60-on. Ott meg már csak pár Sabex ,ha megkérsz egy lvl 65-öst addig tart míg átszaladtok a pályán
,és már 65-ös is vagy. Az új insták érdekelnek ,bár nem hiszem,hogy nehezebbek lennének mint régen a Manaya volt . /mekkora csalódás volt mikor benéztem szintezés közben,és minden mechanika ki van belőle szedve,ami régen volt
/
-
ProfBako
tag
válasz
Szatekszon #307 üzenetére
Én több mint egy éve hagytam abba már akkor is úgy tűnt hogy kevesebben vannak, azóta összevontak minden szervert egyé úgy hogy biztos nem lettek többen, bár az összevonás miatt biztos jobban koncentrálódnak a játékosok.
-
Szatekszon
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődnék hogy érdemes még játszani a játékkal? Gondolok itt arra hogy mennyire játszanak még vele? Ezeket ugye azért kérdezem mert olyan játékkal nem szeretnék játszani ahol alig van játékos.
-
Grincsulás
tag
válasz
Noxious007 #305 üzenetére
Szia!
Pár héttel ezelőtt összevontak szervereket. 3,4 szervert vontak össze egy szerverré. A szerverválasztónál megtudod tekinteni az új szervereket, valamint zárójelben fel van tüntetve, az is, hogy az adott szerveren mennyi karaktered van. Nézz szét ott kell lenniük.
-
Noxious007
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Régebben játszottam a jatekkal, de most ujra kedvem lenne, de a Velika server sehol es a sok nagy karakterem sincs meg. Nem tudja valaki mi lett a sorsuk ezeknek a karaktereknek?
koszi -
Amarth
aktív tag
Üdv!
Mystic healerből hogy lehet dps-t csinálni?
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Hamarosan itt a szerverösszevonás, ennek eredményeként Hungarian Force nevezetű klánunk ami jelenleg Arcadian van, tagfelvételt hirdet. Lehetsz kezdő vagy profi, lényeg, hogy segítsük egymást egy jópofa társaságban. TS használata ajánlott főleg a nagy dungeonoknál. Jelentkezni lehet nálam privátban, vagy a hungarianforce0811@gmail.com E-Mail címen.
További szép estét!
-
Grincsulás
tag
Vannak itt olyanok akik sokat játszottak Warriorral? Valaki be tudná nekem linkelni mik a legjobb DPS Glyphek rá illetve kristályok? Előre is köszönet!
-
Dendytv
senior tag
válasz
Grincsulás #299 üzenetére
Ok
-
Dendytv
senior tag
válasz
Grincsulás #296 üzenetére
Értem lehet elkezdem
-
horky
csendes tag
Aki Új vagy régi visszatérő annak kis infó: aug9-30-ig, ha felhúzol egy karit 1-ről 65-re kapsz egy jó fegyó szettet, meg csomó ajándékot. Ha kezded a játékot, érdemes egy ismerőstől Buddy up kódot kérni. Szintlépésekkor kaptok mind2-en extra ajándékokat,és tudod magadhoz teleportálni aki adta a kódot. A szintek : aki adja a kódot legalább lvl 40 kell,hogy legyen. aki kapja max lvl 9. Ja és Aug 30-tól Szerver merge. Lesz 1 Angol-1 Német-1 Francia PVE, és 1 PVP szeró.
-
Grincsulás
tag
Hello!
Hát azóta gyarapodtunk pár kasztal: Gunner ranged DPS, Brawler tank dps és ninja DPS.
Én azt tudom ajánlani, hogy mindenképpen töltsd le a gamet, ha módodban áll! Megéri!
Remélhetőleg hozok pár ismerőst, wowos haverom mondta, hogy keddig leszedi. Addigra próbálok összeszedni egy teamet és egyszerre mindenkivel elkezdeni ha lehetséges!
-
Dendytv
senior tag
Rég (kb egy-kettő éve) játszotam a játékkal nagyon tetszet csak valamilyen oknálfogva kitöröltem
Menyiben változot azóta a játék ? Vannak-e uj kasztok s.t.b A válaszokat előre is köszönöm
-
Grincsulás
tag
Szép jó estét!
Játékosokat keresek kis szinten fejlődésre vagy akár nagy szinten dungikra, szett farmra, fashion cupon farmra, vagy achizásra, majd megbeszéljük. Lehetsz kezdő, haladó, profi nem számít csak legyünk minél többen és segítsünk egymásnak
Skype előnyben de ha TS-re esik a választás abban is benne vagyok. Main: Brawler. Szeró: Veritas Név: Cuki.Ököl Gyertek!
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Grincsulás #292 üzenetére
Szia!
Oké! Köszi szépen!! Priviben dobj egy skype nicket, holnap felveszlek d.u
-
Grincsulás
tag
válasz
newwave0507 #291 üzenetére
Pacsi!
Gyere Veritasra, és segítek, továbbá ott van egy jó kis guild is amiben szívesen látnak!
Skype párti vagyok de majd megbeszéljük ezt.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lenne valakinek kedve segiteni a játékmenetben nekem mondjuk TeamSpeaken ?
Sokat WoWoztam régen, most úgy döntöttem belekezdek a TERA-ba. De sajna angolúl nem tudok olyan jól, hogy zökkenőmentesen menjen a kezdet
Illetve pár fontosabb infót is szivesen fogadnék ! Köszönöm szépen előre is mindenkinek!
Üdv,
Ati. -
nanorambo
őstag
Helló!
Elég régóta nem játszottam a játékkal, egy 33-as karakterem van, tegnap újra feltettem, a karakterem megvan, de teljesen megújult a játék, új story questek vannak és vissza akar küldeni a level 1-es questekhez. Nem lehet valahol átugrani azokat? -
ProfBako
tag
válasz
promagus00 #287 üzenetére
Alapból a guildek listája a "G" és akinél van tagfelvétel annál világít az első gomb.
De jobban jársz ha a chat-ben reklámozókhoz csatlakozol mert azok aktívak, de ha néha beírod a chat-ben hogy guildet keresel akkor biztos rádír valaki. -
promagus00
tag
Sziasztok!
Most kezdtem a terat egy brawlerrel, 25os vagyok, es guildet keresek.
Tudnátok ajánlani párat?
Illetve, egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok a guildek között keresni? -
petya220
senior tag
válasz
Grincsulás #284 üzenetére
Mondanám, hogy megyek veled játszani, de össze-vissza van időm a géphez ülni, és pluszba most nagyon rá vagyok kattanva a Dirt 3-ra meg a Dirt Showdown-ra c:
De am egy 28-as Berserkerem van
(az elfeket ne nagyon használd karakter készítésnél..... Eléggé csajnak néz ki a karakterem xDDDDd szomorú..)
-
Grincsulás
tag
Nagy sorry srácok. A küldetésjelző felületet beállítottam és most már oké. Béna vagyok xD. De az a temetős rész akkor is bugos szerintem. Váltottam szervert úgy tűnik, hogy most minden rendben van.
Csak még magányos farkas vagyok, ezért jó lenne ha valaki jönne játszani egy kis Partyt. Van egy 16-os szintű Brawlerem a Fraya szerveren. A nevem: Jasiry.
-
Grincsulás
tag
válasz
ProfBako #282 üzenetére
Hát nem volt annyira szembetűnő, viszont a szeró kidobott... Nem enged be egyik szerverre sem. Most újra az Európain vagyok. A bugok nem változtak. Pl: Spiritual Scholarship 15-ös szintű küldetés. Berzeard Cemetery-ben egy sírkőnél ami körül 3 "lélek gömböcske" lebeg meg kell idézni Timuront és ki kell végezni. Egy sírkőről van szó. Most több sírnál is vannak ilyen gömbök és egyiknél sem engedi. A mapon is csak akkor jelzi azt, hogy hol kellene megidézni ha a küldetés leírásánál rákattintok. Ezelőtt mindig jelezte automatikusan a mapon, hogy merre kell keresni. Nem ez az egyetlen küldetés amit nem jelez a map. Pedig fel vannak véve nekem a küldik.
Továbbá a mellékküldetések. Egyáltalán nem jelzi őket a játékban. Ugye ha egy emberke csak mellékküldetést ad akkor azt egy sárga jellel jelzi a feje felett. Most gyakorlatilag nem jelzi sehogy sem. Szerencsére az elején fejből tudom, hogy melyik ember ad mellékküldit, melyikhez kell odamenni.. Ez azóta van mióta a Brawler bent van. Másoknál is vannak ehhez hasonló érdekességek, vagy csak engem szeret ennyire a Tera? Jelenleg a Veritas szerveren mozgok. Egy esetleges szerócsere megoldhatja a problémát? A Repair és a játék újrarakása sem segít, mert ha repairt alkalmazok be crashel a kliens és utána nem is tudok belépni a játékba, ha pedig újrarakom az sem változtat semmit sem.
-
ProfBako
tag
válasz
Grincsulás #281 üzenetére
USA-ban nagy a ping de ha téged nem zavar akkor jobb mert ott többen vannak.
-
Grincsulás
tag
Hello!
Harmadjára sikerült letöltenem a Terát úgy, hogy az el is induljon. Csináltam egy Brawlert lvl 20-ig fel is húztam, mindeközben találkoztam pár elég kellemetlen buggal. Európai szerveren voltam (Gameforge), ma viszont átjöttem az Amerikaira (Enmasse). Itt rögtön el is indult a játék. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Van valami különbség az Európai illetve az Amerikai szerverek között?
-
petya220
senior tag
válasz
#52815360 #274 üzenetére
._. Ennyire "jó" kari lrtt volna az a 8800??? D: én megszídtam xD (hogy én azt mennyit overclockoltam.... Akkoriban a cpu-m nem ment akkora mhz-n xD )
Hát... Ez szomorú :c szerintem nyárig szüneteltetem a tera-t ._. Azt majd nyári munka után veszek egy használható kártyát +egy 4 magos procit
-
Because
őstag
én már 1 éve eltemettem a Tera-át...de srácok nemsokára startól a blade and soul lesznek ott szebb keblek és fenekek
-
törölt tag
válasz
petya220 #273 üzenetére
A játékban az fps helyzetfüggő. A 4250 is egyengébb mint a 8800. Anno a minimum volt a 4870 és ajánlott a 8800. Azóta az új karakterekkel új effektek is kerültek be, a játék optimalizáltsága is csökkent. Én minimumnak amd 7770 / gtx 750 -et jelölnék meg. De inkább 750ti -t.
-
petya220
senior tag
válasz
#52815360 #268 üzenetére
Közben rájöttem
most váltottam. Marmint gépet, és most egy ati mobility radeon hd 4250-em van, ami (elvileg) lenyomja a 8800-at is....(nem akartam belerakni a 210-et, ha már a 4250 jobb ) De ezen is szaggat D: minimumon elviselhetetlen, de médiumon nagyjából játszjató. ._. Valaki magyarázza már el, hogy most ez mi a franc xDD én már nem vágom. Logikusan minimumom több fps-nek kellene lennie, de nem. .-. Bár... Lehet, hogy ém vagyok a hülye xD
-
törölt tag
válasz
Grincsulás #271 üzenetére
-
ProfBako
tag
válasz
Grincsulás #269 üzenetére
Nekem patchelés után első indításkor szokta azt játszani hogy megakad kb egy percre, nem látszik hogy valamit csinálna de utána elindul. Lehet nálad is valami ilyen van.
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Újratelepítettem az Operációs rendszeremet (Win 7 64 bit) és nem indul a játék. Ezelőtt kiválóan működött pedig ugyanez az Op rendszer volt rajta. Letöltöttem, bejelentkezem, rákattintok a Play-re és semmi.
Alig vártam már hogy végre kijöjjön az új Brawler erre nem indul a game.
Kipróbáltam a Repairt sőt még le is töröltem a játékot és újra letöltöttem, de semmi sem változott. Tudna valaki segíteni
-
OkosTibi
csendes tag
Kipróbáltam ma az Zenobia szerveren asszem és érdekelne van e ott magyar guild eddig 15-ős vagyok csak nincs már szerver. Arcadia-n is csináltam 1 másikat. 1-ik varászló (15) agy mi a másik meg a gunner(12) talán ez a neve. CSak vmiért vasárnap este 6 kor leállt az 1-ik szerver azért kezdtem a másik karaktert és utána most az is ez milyen időnként van vagy csak random?
Ha másik szerveren van magyar guild aki segítene 1 kezdőnek akár azon is kezdhetek 1 karaktert még csak 4 órám van benne ismerkedni elég az
-
petya220
senior tag
Sziasztok
Elkezdtem én is játszani már másodjára ezzel a remek művel, de akkoriban egy GeForce 8800GTS volt a gépemben ott frankón ment max-on 25 fps felett ( hú de boldog voltam)
De.. Most egy Geforce 210 ketyeg a kis pc-mben és azt kellett észre vennem, hogy még minimumon is be-be szaggat :cc
A karimnak szerintem medium szintig vinnie kellene, vagy nem?Valami ötlet? Vagy ennyire optimalizálatlan az EU-s?
-
ProfBako
tag
válasz
killer095 #262 üzenetére
1/ nem
2/ Hagyd úgy hagy csinálja, ha 1óra múlva sem mozdul akkor indítsd újra a launchert.
Ha így se jó akkor próbáld meg hogy a parancsikon beállításaiban a cél mezőben a legvégére beírod hogy "/window" hogy így nézzen ki C:\TERA\TERA-Launcher.exe /window és úgy indítod akkor egy kis ablakban mutatja hogy mit csinál a program, mikor megakad akkor a vége felé lesz a hiba oka. -
killer095
őstag
Sziasztok 2 kérdésem lenne.
1 ha a steames változatott szedem le akkor tudok EU szervert kiválasztani?
2 a gameforge launcherből töltötem le a játékot de mikor már a patchet telepiti 97% megáll és nem mozdulHonnan tudnám letölteni ugy hogy működjön is? mert régen játszottam vele és nem volt ilyen problémám
-
Hajdinyo1
újonc
válasz
ProfBako #260 üzenetére
Üdv!
Sikerült valamelyest korrigálni a játékon most nem akadozik meg ,de kis mikrolagok előfordulnak ....mondjuk nemm intha másnál nem ,de az a gond hogy egy ilyen géptől az ember már nem ezt várná ...megkérdeztem 1-2 embert és ők is mondták hogy szarul van optimalizálva és nekik se fut jól...sík terepen ha nicnsenek mobok 70-85fps mobok között 50-70 körüli fps...25-30 fps-re megy le max jó néha előfordul hogy hirtelen lemegy mondjuk 15-re aztán vissza de ez ritka.... a probléma azzal van hogy folyamatosan ingadozik ez az fps de rohamosan ..és ez nagyon idegesítő tud lenni .(egyébként a windows defender volt a lúdas ) . rammal semmi gond megnéztem ezeket... mondom a procival van gond 8 magot nem használ ki a játék és ez a probléma ez ellen nem lehet tenni ? A win 10 azért jó választás mert segít a processzorkihasználtságban (valamelyest) de jó lenne ha ezt még tudnám fokozni valamivel ... mert 4-6 mag dolgozik igaziból a másik két magon meg 1 -2 % terhelés van ez itt a gond sztm...
-
ProfBako
tag
válasz
Hajdinyo1 #259 üzenetére
Nekem is ilyen procim van, de nálam nincs semmi gond, én win 7 használok.
De nálad is futott normálisan win 8.1-en, akkor inkább lehet hogy nem komálja a játék a win10-et.
Van elég szabad ram? nem eszi meg valami program? vagy esetleg nem látja a win10 az összes ramot, mert nálam akkor csinált ilyet mikor kevés volt a ram a gépben. -
Hajdinyo1
újonc
Sziasztok!
Haverommal 1 hónapja tettünk össze nekem egy gépet. Amint kész volt az első dolgom volt hogy leszedjem a Terát.(windows 8.1pro) A játék viszonylag jól futott bár mikrolagokkal sajnos. Majd rátettem a windows 10-et és most a mikrolagokat nem tapasztalok viszont olyan probléma jelentkezik hogy van 70-80 fps-em és hirtelen lezuhan 0-ra és megakad a játék és ez így 10 mp-ként vagy sűrűbben ...nem tudom mi lehet ennek az oka az össze létező drivert rátettem amit kellett...
A számítógépem így néz ki : amd fx 8320 (8 mag 4.1ghz), 8gb ram, gigabyte geforce gtx 960.
Arra gondoltam még esetleg hogy a processzor a lúdas mert a 8 magot nem képes kihasználni ez a játék ...de ilyet akkor se lenne szabad csinálnia ..
Aki tud segíteni nekem ezzel kapcsolatban az írjon mielőbb.
Várom a válaszokat ! -
wicken
tag
érdekel valaki ac ount? PM pls.
-
endeneu82
csendes tag
Sziasztok!
Arcadia szerveren vagyok egy újrakezdő játékos és magyar guildet keresnék. Mérete nem különösebben fontos inkább az aktívsága. -
wicken
tag
válasz
logaritmus #255 üzenetére
nem ez a lényeg, hanem hogy a korábban megszerzett cuccod dobhatod ki, vagy bonthatod le...
sokkal ésszerűbb lenne, ha valami módon át lehetne konvertálni, váltani ha nem is közvetlenül az új szettre, de annak darabjára, alkatrészére, tokenre, stb...
így, hogy tökéletesen semmit se ér és kuka, ez egy vicc.ma konkrétan megnéztük, hogy a szaros 1650 vanguard kreditből kiszethet Fulminar szett az ambit 9-nél is jobb, de kb a discovery +10 környékén van.
innentől kezdve a teljes ambit és mondhatni a nem masterworkolt discovery is kuka.tehát aki pl most kezdte, az egyszerűen két napi vanguard küldiből kiszedi a jobb cuccot
az új dungeonokból meg ha szerencsés rövid idő alatt kiesik neki a közepes szett.
bár ahogy néztem a Wroth szett se ér lószart se.a Wroth+9-es is szarabb attackot ad, mint a Fulminar. Defense-ben ugyan 5-10%-al jobb...
ezért nem is érdemes semmi -főleg pve- cuccba időt, goldot áldozni, mert így is bemehetsz és üthető a hard dungeon is Fulminarban. ez így elég vicces.
a pvp gear az más, az eddig is izzadás volt. most aki nem érte el a renegade szettet, az már cseszheti, kezdheti elölről... a renegade szettesek meg továbbra is meló nélkül megvannak a most is endgame szettben.
aranyos nem?
-
wicken
tag
sziasztok...
egy kis segítség kellene, az új gearekbe kicsit belekeveredtem.
most melyik jobb, a másiknál?egyik karimon 12-es disco szett van és ahogy nézem éppen hogy jobb, mint a Fulminate, amit kevés vanguard pontból ki lehet váltani. ahogy néztem disco+10 szintű.
ebből következik, hogy az ambit az kuka ahogy van.bár az ambit+9, +12 -nek sokkal több az impact-je és a balance-a, minden másban gyengébb.
jól beszopatták most azokat, akik erre időt és goldot költöttek. legalább lehetne ugradelni valahogy.
vélemény?
-
TBT
addikt
Jók ezek a szexi rucik a női karakterekre! Meddig kaphatóak, illetve ilyen EMP pontokat honnét tudok venni? Sajnos régen játszottam már a játékkal és azóta - ahogy elnéztem - elég sok minden változott. -
Syklas
tag
válasz
KisTücsök #249 üzenetére
Ha nagyon erős a kíváncsiságod egy töltést megér..! Igen.. olyan 30-40giga letöltve.. De aztán biztos törölnéd.. a grafikus megjelenítőd sajnos gyenguska hozzá.. a Tera egy elég rosszul optimalizált játék..! Sok erős vas is "meghajlik" sokszor alatta..
( Pedig mai szemmel nézve már elég elavult a grafikája..)
Esetleg ajánlom inkább az ArcheAge-t.. látványosabb grafika.. modernebb grafikai motor..! De ez is szerintem csak alacsony minőségben futna a gépeden.. -
KisTücsök
addikt
Üdv!
Egy laptopon, mely a következő konfigurációból áll, mennyire érdemes bepróbálni? Első gen i5, NVS 3100M (512mb), 4 giga ram, ssd.
Videók alapján megfogott, meg hogy ingyenes. De 30-40 gigát nem szedek le, ha biztosan játszhatatlan ezen a gépen.
köszi!
-
Cegoo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Már sokat hallottam a Teráról de még sosem próbáltam ki.
Hol és melyik szerverre érdemes regisztrálni?
Amiket olvastam a Gameforge féle terát nem ajánlják inkább privát szervereket.köszönettel,
-
ProfBako
tag
Az Arcadián vagyunk egy páran magyarok az tuti.
-
Syklas
tag
Mivel már a Steam-ról is szedhető.. mostanság divatba jöttek az NA szerverek.. tömeges a "kivándorlás"..!
EU fronton Killian (PvP) a legnépszerűbb szerver.. ergo elméletileg itt található a legtöbb magyar is. PvE szinten pedig Arcadia a legnépszerűbb.. itt is igen csak jelentős a magyar közösség!
-
rupert
tag
Sziasztok!
Mostanság melyik EU szerveren találni a legtöbb magyart, illetve hol vannak magyarok nagyobb számban? Régebben a Fraya-t ajánlották, ott van is 2 karakterem.
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el a játékot és arra lennék kíváncsi, hogy normális az, hogy 160ms pingem van, vagy lehet, hogy nem EU-s szerverre kerültem?
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Elnézést hogy egy kis segitséget kérek tőlletek és az időtőket rabolóm!
olyan gondom van hogy ez
válaszokat előre is köszönöm ! -
Syklas
tag
Most kezdtünk Killian szerveren 3-an is új kiskarik fejlesztésébe! Aki ugyancsak tervezi hogy újrakezd egy karit a szerveren azt szívesen várjuk ha becsatlakozna közénk!
-
Syklas
tag
A legújabb Patch-el bekerült Flying Guild Fortresses
-
Syklas
tag
Kedvcsináló..! Egy látványos bemutató videó a korai verzióból.
TERA: Rising - Watch Before You Play -
Syklas
tag
Sziasztok!
Csináltam egy Játékoskereső adatbázist, hogy a magyar TERA játékosok könnyebben találhassanak egymásra. Ha játékostársakat keresel, jelentkezz te is és iratkozz fel a listára! Legyünk minél többen más-más szerverekről és Guild-okból,hogy az új és régi játékosok könnyebben találhassanak Guild-okat és játékostársakat az adott szerveren!
Játékoskereső adatbázis!
És itt iratkozhatsz fel a listára..:
Facebook elérési cím -
ProfBako
tag
Igen átlehet.
Letöltöd az eu klienst elindítod a launchert mikor elindul a letöltés, akkor bezárod.
Ekkor az usa kliensből átmásolod az összes fájlt az eu-s mappába kivéve ami már létezik.
Most elindítod az eu launchert, és ha nem folytatná magától a letöltést akkor a play gomb alatti beállításokban a legalsó menüponttal ellenőriztesd a fájlokat, így a launcher csak a különbözetet tölti le.
A kliensek 99%-ban azonosak mindenhol, így megspórolsz kb vagy 30-35Gb letöltést. -
Ricsi85
csendes tag
Sziasztok
usa klienst tettem fel, át lehet állítani eu-sra valahogy vagy újra le kell szednem az egészet?
(gameforce egy rakás #)
Előre is köszi a válaszokat. -
Janusz001
őstag
Sziasztok, Fraya szerveren keresnék olyan tatás magyar guildet, semmi rohanás, csak szeretnék magyarokkal játszani. Bár ha belegondolok más szerver is megoldható, mivel elég új vagyok még Teraban, ezért szívesen indítok új karit.
-
Jani18
aktív tag
Gameforge az EU verzió.EnMasse az USA.Mi az EU-n vagyunk.
-
Jani18
aktív tag
Itt végig van quest.Nem kell mobokon húzni magad.Persze van most már olyan megoldás is.lvl 60-ig felhúznak pár óra alatt. 65-re meg küldekkel gyorsan fel lehet szintezni.Farmolni kell inkább ha már max szinten vagy.Sajnos napi limit van a max leveles instákon.Napi 1,vagy 2x lehet csak bemenni.Utána marad a farmolás.De valahogy mégis leköt egész nap
Igazából nekem a küldikkel se volt bajom.Jó a tizen valahanyadik kari után már kicsit unalmas.
-
Bencus88
nagyúr
jaj ne írkáljatok még a végén kedvet kapok hozzá újra
-
kemotox
addikt
Nem baj, jobban csípem a kisebb, baráti társaságos klánokat, mint a "vagyunk ötezren de senki nem vágja senkiről hogy kicsoda" típusúakat
Instákhoz megvagytok mindig, az a lényeg. Király. Már 42%-nál tart a letöltés
Nem tudom eldönteni viszont, hogy milyen karit kezdjek. Miből van hiány, mi az ami jól jönne raidokon? -
kemotox
addikt
Szia! Engem lehet érdekelne. Most töltöm a játékot. Még régebben játszottam vele, volt egy kb 20-as lancerem, de aztán meguntam. Most viszont eléggé megjött a kedvem, és szeretnék instázgatni. Valami support vagy tank lennék, az az izgi
Pont azért jöttem fel a fórumra, hogy utánnézzek hol vannak magyarok sokan. Hányan vagytok a klánban, mennyire aktív? -
Jani18
aktív tag
Fraya szerver-en nem érdekel valakit PVE guild?
-
Jani18
aktív tag
Én elvagyok vele megjelenés óta.Sajnos még nincs számomra jobb ami játszható EU-ban.De idén hátha változik ez.Ígértek pár játékot.Black Desert beta is lesz most év elején valamikor.
-
Jani18
aktív tag
Eléggé kihalt a topic.Senkit nem vonzott vissza a lvl 65?
Játszik még valaki aktívan?
-
Ellia
addikt
Sziasztok! Freya szerveren van magyar guild? Vagy, ha nincs esetleg normálisabb nemzetközit tudtok ajánlani?
Most kezdtem, lvl 20-as Mystic karakterrel játszok, egyenlőre tetszik, de ez töménytelen grind
Csapatban jó móka azért és egész gyorsan is lehet darálni.
-
ProfBako
tag
válasz
Luck Dragon #207 üzenetére
Kipróbálni mindenképpen megéri mert 2 nap alatt fel lehet vinni 60-ra hogy meglegyen minden skillje, nekem nagyon bejött, jobban öl mint a varázslónőm és nem annyira sérülékeny a harcban.
-
-
Vistaboy
veterán
Elkezdtem újra a játékot, de már kicsit kijöttem a gyakorlatból. Kipróbáltam az új kasztot, a Reapert (Másnéven Dark Elint). Eddig bejön, irt rendesen a kiscsaj, mondjuk az nagy segítség, hogy nem egyes szintről kell kezdeni az egészet.
A Veritas szerveren vagyok, aki akar, felvehet, ha itthon leszek és online, partizhatunk egy jót.
-
Én nekem volt olyan hogy többször kellett próbálkoznom és akkor segített.Elég problémás valóban a telepítés(ráadásul 2x is újraraktam) de a játék kárpótol.Bár én már nem játszom vele mert nincs elég időm rá de azért a játék rendben van részemről.Sajnálom hogy nem sikerül
-
Jeollam
aktív tag
sikerült! de utána elkezdte a retrieving manifest lépést csinálni, de megint megakadt.
utána már ez a trükk sem segített, stoppoltattam, és restartoltam. újra akarta kezdeni az egészet. fos tera!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest