-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Qamu74-nek volt számlálója, de kölcsön adtuk az ELMŰ-nek.Egy 5 GW-os erőművet hajt meg...
Bár mostanában panaszkodnak a villanyászok, hogy kisebb lett a teljesítmény...
Mondtuk, hogy alakítsák át , mostanában kisebb fordulaton, de nagyobb erővel megy...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
animoo
senior tag
porse: koszonom!
noxwill: az ora widgetet igazitsd meg, hogy ne legyen baloldalon ugy levagva, egyebkent klassz
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
royalka
őstag
Ahogy íjátok nekem se mundig pörgős a go. De mivel már régóta használom ezért marad.
Valmi javaslatotok nincs ICS beütéses ikon pack ügyben? Valami minimál érdekelne. Vagy már az is jó volna ha kék lenne.Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
RdsG
csendes tag
-
-
RootRulez
félisten
A System Tuner tudja kiírni, ha vmi ikonkészletet telepítek hozzá.
═════════════════════════════════════════
-
chris94
tag
köszi, kipróbálom meg megpróbálkozok a téma szerkesztéssel is
ducsidu: az se baj,csak ugyanaz legyen mindegyik stílusa, nem zavar,ha az eredeti, esetleg ha sikerül az Ikon Pack gyártás, akkor jó lesz
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
status-bar nem zavar, jó az FZF-es
Ikonok érdekelnének igazából, az a baj,h bármilyen ikonpack-ot töltök le,semmi sem cserél le mindent az App Drawer-ben és van amelyik nem is tetszik...
Ha valaki elmondaná pl priviben,h h lehet egy Icon Pack-ban úgy kicserélni az ikonokat,h be is rakja azt nagyon megköszönném
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
fatal`
titán
A legjobban dizájnolásba nekem beletartozik, a mihez van a legtöbb elérhető ikon kérdése is.
Gohoz van a legtöbb ikon / téma, Launcher7-ben meg a csempék színe állítható, plusz végtelen féle csempe gyakorlatilag, mert olyat kreálsz, amilyet akarsz. Ikonpakkot nehezebb készíteni, mint csempét, szerintem.
-
errrtu
aktív tag
A kettőből gyúrok egy másikat
Direkt angol mert valahogy magyarul nem tetszett, a hetek napjainak rövidítése elég béna. Ha esetleg ki lehetne írni a teljes nevet akkor mehetne magyarul is. Időközben az óra hátterét levettem mert a feleségem szerint nem passzol és elveszi a figyelmet (?) ,kicseréltem a mappákat is SimiFolderre de ezekkel az ikonokkal mert az appsorganizer nyitott mappanézete valahogy nem jön be. De úgy egyébként nem egy 40éves ember telefonjának néz ki és nőies is tehát megkaptam tőle,hogy egy "vén ratyi" vagyokNekem meg pont az tetszik hogy homogén. A cél nem a zavarosság volt ezért sajnálom ha így jött le de kézben tartva nagyon használható. Köszönöm a kritikát, amúgy
azt nem tudod, hogy a koenigsegges témánál használt text ikonoknak mi a neve, ugyanis elhagytam őket és kellene nagyon...
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
Mano_01
aktív tag
köszi
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
CrAzY88
aktív tag
-
alikah88
tag
MissedIt! menü:
"Presets" > Single line
utána meg Output format > Customize ott meg lehet variálni a sorrendet meg be tudsz írni bármit. csak vigyázz, hogy a []-ben lévő adatok megmaradjanak, de azok sorrendjén is változtathatsz, csak jól írd be, mert ha nem akkor hibás leszGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
Mercutio_
félisten
Leszedtem a widgetet, de nekem csak az időt írja ki szövegesen, és a beállításai között sem találtam olyat, hogy az aksit jelenítse meg
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...