-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Orf3usz
tag
Jó a háttérkép.
Játsszunk vele egy kicsit! Keress egy szép "flat" betűtípust, rakj át arra minden szöveget. Itt jól nézne ki, ha minden egységes nagybetűvel lenne kiírva. A naptárban az adott nap csak színben különbözzön, méretben ne. Ha azt a két gombot megtartod, keress valami olyan ikont hozzájuk, ami passzol a Material Design mellé: ne legyen kerete, kicsit nagyobb, fehér és "lapos". Ugyanolyan stílusú app drawer ikon is kellene mellé. Az óra elhelyezése tetszik, legyen ugyanolyan színű, mint a háttérben a domb.Próbálj meg ezek közül minél többet megcsinálni, így lehet tanulni a szakmát
-
Flind
senior tag
Tényleg szépek, nekem is tetszenek (mondjuk semmi különlegeset nem látok bennük), de miért kell mindegyikre ennyire rácsodálkozni? đension is csak az ikonokat, az egy fix widgetet és a hátteret változgatja, az elrendezés marad ugyanaz - amit qamu74-nél annyira szidtatok. Jó, nem is rakja ki olyan sűrűn őket, az igaz.
Én sem posztolok HS-t amikor csak ennyit variálok (pedig kb. hetente váltogatom). -
animoo
senior tag
Igazabol Zooperben at tudod irni magadnak, foleg ha szovegesek a parancsikonok. De pl a Cubist piktogramjaival meggyulik majd a bajom, azt nem lehet majd csak ugy lecserelni mas ikonokra Themeren belul
GaryArts: hat igen, az elvontkodasaimat annyira nem szoktak ertekelni, max az mcs uzemeltetok)
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
Koszonom! Egyebkent nincsenek megkotesek, en pl szinte sose rakok ki rss widgetet. De nyilvan fogyaszto-orientaltsagbol rakerulnek ezek is, mert altalaban szivesen hasznaljuk. De egyebkent attol, hogy Themer, kivaloan lehet szerkeszteni es kukazni ami nem kell rola. Azert szoktak szolni, hogy az elemek ugy legyenek osszeallitva, hogy varialni tudjon a felhasznalo, ha akar.
Mar elkeszult egy masik regebbi screenem is, el is fogadtak, szoval lesznek meg. A jobban sikerult regebbi cuccaimat ultetem at most Themerbe.
Az egyhangusaggal en is egyetertek, ezert is csinaltam meg ezt a Butterfly temat, hogy latsszon, hogy kicsit elrugaszkodva is lehet funkcionalisat letrehozni. Persze nem fog letoltesi rekordokat dontogetni, abban biztos vagyok A tobbsegnek nem annyira tetszik, de ezzel tisztaban is vagyokSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Dottore
addikt
Szerintem ez nem bántás. Van jó meg van kevésbé jó, sőt rossz is. Az hülyeség hogy mindegyik ugyanolyan, hiszen akkor nem lehetne mihez mérni a különbséget. Más kérdés, hogy valakinek ennek ellenére tetszik. A kettő nem ugyanaz. Azt meg a legkevésbé fogadom el, hogy minden szubjektív. Ezerszer leírtam már erről a véleményem. Röviden. Az ízlés szubjektív. A jó és a rossz design nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy ha valami rossz, akkor az valójában lehet jó is, mert van nála sokkal rosszabb? Viszont, hogy konkrét választ lehessen adni nem elég célozni valamire, pontosan meg kell nevezned azokat a munkákat amikre utalsz a kérdésedben. Akkor meg lehetne mondani hol voltak.
Csak kikívánkozott. Peace.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Nova (dock + értesítési sáv eltüntetve,felfelé húzva tárcsázó,lefelé értesítések) + zooper (minimalist-avenue) minimális változtatással.
Ikonokat már írtam.
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Jah nem mai má' a sim... eleinte jól írja ki, hogy Telenor HU de aztán átvált erre. Engem nem bosszant. Ez volt a neve régen, ugyebár. Még jó hogy a vodafone nem lesz csicskafon...bár az se érdekelne különösebben.
Engem má' ebbe a világba semmise' érdekel. Úgyis mind meghalunk...akár telefonnal, akár nélküle[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
-
animoo
senior tag
Koszonom! most megint mashogy nez ki, mert feltettem paranoid android romot, kiserletezgetek a temazassal közben
most sok szep hs-t tettetek fel!Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
vagyula
senior tag
-Apex (statusbar eltüntetve)
-UCCW sajátKirakható widgetlockerre is, vissza gombbal nyilik a lock,statusbar szintén eltüntetve.
@ kiskaktusz
Control panel suite csak a heti sajátjával működik mert a settings.apk-t és a Systemui.apk-t is módosítani kell hozzá!!
Tehát hiába rakod fel a a Control panel-t, a romod apk-jai is a módosított kell,hogy legyen.miui.hu
-
-
VD
őstag
Egyáltalán nem túlzás! Pont hogy a lényegre világít rá Dottore, hogy mitől lesz értékelhető egy HS, és nem csak egy újabb ikonpakk és háttér, mint ahogy azt itt egy lelkes de amatőr kolléga csinálja.
Ha valaki közkincsé teszi itt a művét (ami nem kötelező) amit a "saját örömére" készített, akkor vállalja vele együtt a kritikát is! Ha meg nem bírja, akkor meg ne posztoljon![ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Hát mivel az a legtestreszabhatóbb rom ( 6 billiárd téma....), akkor ezen ne csodálkozz... Na de megnyugodhatsz, mivel az uccsó frissítéssel el is b@szták a miui lényegét...
A fentebb linkelt témámnak meg konkrétan semmi köze a miuihoz... Tsf powaaaWeeman1: Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
-
|AP|
veterán
Wajkiui 2.5.27 rendszer (ismeretlen kínai írásjelekből álló nevű ikon pakk )
-Beautiful widgets (Oxygen_HD időjárás és Ice Switch - általam módosított- óra téma)
-Smooth calendarennyi
szerk: kiskaktusz: tudsz mutatni ilyen ikonokat?
[ Szerkesztve ]
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája