-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz bordi10 #32652 üzenetére
Én már megszoktam. Valamint a Nova-ban sajnos nem lehet elrejteni csak az órát. De mintha korábban (réges-rég) lett volna ilyen, de lehet hogy keverem valami régen használt custom rom-mal,. Már fogalmam sincs. A rom-ozgatásról csak annyit hogy rég lejöttem róla (Nexus-os idők).
A GoodLock nem pálya, mert a beállításokban és alkalmazásokon belül szeretem ha ott van. Amúgy van olyan widget-em is, aminél nincs óra, csak az értesítési sávon lévő.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #32652 üzenetére
Nálam pl azért van , mert csak érintőlegesen és kíváncsiságból próbálgatom a MIUI t és a teljesség igénye nélkül ( Nova ) dobok rá kustom widgeteket .
Ez hamarosa el is múlik és vissza térek az OneUI ra . Ott majd nem lesz duplán .
( a Redmi megy a fiókba )"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #32171 üzenetére
Még egy kérdés . Szeretném a Messenger Pop- up widgetet is " aktiválni " , de nincs a listában csak a Messenger pro . Nagyon jó kis ficsőr . FB megvan és a telefon - galéria - üzenetek szintén . Szuperül mutatja az elhúzás után az értesítéseket widget formájában . Ugyan miért nincs a Messenger benne amikor szeretném kiválasztani ?
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31744 üzenetére
Igen . Sajnos nem alakítja át . De van még több is , amit nem .
Play os ikon . Nincs most kedvem " szétszedni " és utána járni mi a gond .Lehet nem is kínlódok vele . Szerintem nem sokáig marad .
Annyira nem szívem csücske a Niagara .
Majd azért anyit megnézek , hogy a Nova mit mutat ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31670 üzenetére
Wow . . . . Köszönjük szépen !
Ja , oszt tényleg . Vannak pillanatok , mikor természetes , a két nyelv.
Amúgy köszönöm . Most rámegyek egy picit a " hagyományos " kinézetre . Majd hangulattól teszem függővé a továbbiakat . Bár ebből kiindulva van még 5letem .
[A Font]"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31667 üzenetére
Múltkoriban nézegettem és tetszik Nekem is , de valahogy Nálam az Edge panelek nem mentek . Vagyis hazudok , egyszer kétszer bemozdult . Igaz a szokásos jobb oldalon , mert amúgy nem állna a kezemre . Nem értem mit nem jól csináltam . Majd nekimegyek újból .
Hopp hopp . . . Ha Te " beszélő viszonyban " vagy a fiúval , nem kérnéd meg , hogy zeon.hu - nak csináltatsz egy LG Wing template - t ? ( fentebb a kérés )
Szerk : A fenti Template - k álló pozícióban készültek .[ Szerkesztve ]
-
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31466 üzenetére
Köszönöm !
Igen , mikor elkészítettem , már láttam Én is , hogy arányosabb lenne , de már " kukáztam " is.
Már másik projektben vagyok . Nem használom ezeket , csak max egy - két nap .
Most megtetszett ez az " új " vonal . . . . . " Android 12 " - es stílus .
Utóbbi három , már ennek jegyében készült ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #31359 üzenetére
Erre is gondoltam. Beszereztem. De kicsi lett az ikon,
így macerásabb úgy haszálni. Közben megtaláltam azt az ikont iOS-re is, legalább is nagyon hasonló.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #31357 üzenetére
Nincs rootolt teló, még ismerősnek sem sajnos. Más megoldás esetleg? Vagy engedjem el…?
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #31337 üzenetére
Nem tervezem a visszaváltás. Maradok iOS-en, mert nagyon bejött, csak ha már a Play Áruházban megvásároltam néhány ikon csomagot, hogy ne csak kidobott pénznek tűnjön, szeretném használni némelyiket iOS-en. Az .apk kiterjesztésből kitudom szedni az ikonokat, de az Áruházból nem találtam lehetőséget a mentésre csak a telepítésre. Menteni szeretném az .apk csomagot -akár gépre vagy felhőbe- a telepítés helyett.
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #31337 üzenetére
Nem tervezem a visszaváltás. Maradok iOS-en, mert nagyon bejött, csak ha már a Play Áruházban megvásároltam néhány ikon csomagot, hogy ne csak kidobott pénznek tűnjön, szeretném használni némelyiket iOS-en. Az .apk kiterjesztésből kitudom szedni az ikonokat, de az Áruházból nem találtam lehetőséget a mentésre csak a telepítésre. Menteni szeretném az .apk csomagot, -akár gépre vagy felhőbe- telepítés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31349 üzenetére
Köszönöm ezt is !
Sajnos a G+ mint tudjuk már évek óta megszűnt . Ott ( is ) tudnék informálódni , hiszen nagyon aktív tagja voltam sok HS mókolós csoportnak. + Carla Jacobs gyűjteménye nagyon jó lenne. Valahol kutatok végez e még aktív munkát valahol. Twitteren találkozok már régi külföldi ismerőssel , úgyhogy elképzelhető , hogy a tanulásban be tudnak segíteni . Bár a nyelvi nehézségek miatt körülményes lesz .
Szóval , ha komolyabban szeretnék vele foglalkozni ( hamarosan nyugdíj ) , akkor komoly kutató munkát fog igényelni.
Azért nem semmi , hogy egy " sima " f betűnek ekkora felhajtás kell.
Persze ez egy változó algoritmus.
Időjárás és a napszaknak megfelelő változó képletek.
Talán ezeket " papírról " bepötyögöm működik is. Talán.
És még ott a tanácstalanság , ha magamtól szeretnék valami más megjelenítést .[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31330 üzenetére
Szerintem is , legalábbis most arra tájoltam. Reggel meglátom.
De , nagyon gáz , csak nem volt kedvem " Magyarítani " az ismert okok miatt.silce14 Én ugye a mókolás kedvéért hetente kb. változtatok mostanában ismét. Volt egy időszak , amikor egy témám volt,ami napi használatra volt és mellette néha összedobtam valamit. Most , hogy kezdem tanulgatni a Kustomot megint egyre sűrűbben váltogatok. Majd ráunok , ha nem lesz sikerélményem.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31327 üzenetére
Igen , ezt szerettem volna kihozni a mondókámból.
Ezt kellene pontosan eltalálni ( majd próbálgatom ) szerkesztés közben. Tehát jól helyen kapirgálok......
Vannak itt még sötét foltok. Gondoltam , hogy kicsit macerásabb , mint a Zooper , de megérné vele komolyabban foglalkozni . Talán egyszer közelébe jutok az alapvető ismereteknek.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31325 üzenetére
Köszönöm , nézem......
A Névnap megjelenítés , csak egy példa volt. Érvényes ez bármilyen változó szövegre is.
Hét napjai szintén. Az " Elhelyezkedés " környékén kellene próbálkozni. De ugye van 9 pozíció , amit jól kellene kalibrálni.
A másik lehetőség az lehet , hogy a szöveg kiíratását nem csak úgy odabiggyeszteni , hanem Tudni kellene például azt , hogy " Átfedési csoportba " , vagy " Halmozott csoportba " kellene beilleszteni a szöveget.
Szóval melós egy dolog ez ..... Minél többet nyomkorászom , annál kevesebbet tudok. Rájöttem. Olyan lettem ,mint anno volt az a Szovjet sorozat . Mindet tudni akarok.
" Alkotni " ezen tudások nélkül nem megy. Pillanatnyi állapotában " jó " , de ha bejön a változás és összeomlik az egész. ( lehet késő már a " tanulás " ( ? ) . )Szerk : Köszi ! Nova művelet kipipálva .
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31321 üzenetére
Bocsi, hogy csak most reagálok.......
Nova Prime 7.0.23.
Plusz még egy ...( sok dolog érdekelne még és környékemen senki nem mókol ). Kiteszek egy Névna eseményt és a helye nem fix .
Az írás mérettől függően váltotatja a pozícióját. Biztos lehet a kiindulási
Pontját beszabályozni ,csak ...Érsekes játék ez a KWGT. Bár ha jól emlékszem Zoopernél is problémám volt ez.
Nem a tökéletességre törekszem ( arra már elkéstem ) , csak érintőlegesen az alapokat jó volna tudni"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
aprokaroka87
nagyúr
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31176 üzenetére
Ohhh, köszönöm szépen !
Már csak azt kellene tudni hol és hogyan.
Még nem csináltam. Próbáltam keresni ennek a Launchernek Free APK-t , de valamiért nem engedi telepíteni. Kiírja,hogy nem települt. És tényleg. Mondjuk a Windows is sikítozott."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #31057 üzenetére
Abszolut igazad van. Ellenben mintha nem igazán érkeznének android HS-ek. Abból is akkor volt leginkább, mikor még töltögettem ide az aktuális droidomról.
Viszont a topic gazda nem ellenezte úgy emlékszem az iOS HS-t. Ezentul moderálom magam. (Semmi sértődés nincs bennem. )Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #30854 üzenetére
Az icons fájlt nevezd át .zip-re és csomagold ki. Ott lesznek a .png fájlok
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #30852 üzenetére
Egy Xiaomi témából szedtem ki az ikonokat. .png formátumban vannak, ha így jó.
[link]Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
válasz bordi10 #30695 üzenetére
... mindig tanul vmi újat az ember...
-
Gara68
tag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #30516 üzenetére
Engem már az elmúlt évben nagyon sok közösségbe meghívtak a MeWe-re.Hasonlóan alakul ott a helyzet,mint a G+-on.Nem igazán szeretem,de a semminél jobb.Azóta is folyamatosan kapom az értesítéseket-meghívásokat.
Lacikám,hozod a szokásos színvonalat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...