-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #33028 üzenetére
Na hála istennek .
Akkor nem az A15 a hunyó . . .
Talán , ha jelezve lesz a fejlesztőnek talán javítják majd a problémát .Na ja . Az pedig már eny másik misét megérne . Nem is értem amúgy a koncepciójuka . Nehogy már könnyű legyen az életünk .
Állandóan variálnak . .Lényeg , hogy most egyenlőre megoldódott a problámád .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #33019 üzenetére
Korábban nekem is volt nyűgöm valamelyik Beta verzióval . Lehet emlékszel . . . . Annál az alsó két centis sávban az érintésre nem reagált . Egy másik verzió felrakása után rendbe jött .
Lehet az ápdét b@xta el valóban ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #33017 üzenetére
Nincs más hátra , mint elkészítsd a saját KWGT s változatát , ha tetszik . ( gondolom a legutóbbi hs widgetnél van ez így )
Pikk pakk összerakod .Engem bosszantana , hogy nem tudom widgetről megnyitni az alkalmazásokat .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32989 üzenetére
Öaszegyúrtam , majd gyorsan vissza is váltottam az eredetire .
Ikornsort is sebtében mókoltam hozzá .Borzalom amúgy szerintem is .
Amúgy a Pinteresten szedtem össze valamikor ezt a wallt .
Van szép pink is belőle ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32958 üzenetére
Azt nem tudom . Én Redmi not 11 pro val kezdtem és Redmi note 13 al befejeztem végleg a Kínai vonalat . Ezeknél dettó ugyan az volt a megjelenítés , mint Samun .
Már a tarcsi telefonom is Samsung . A55 5G .( a Samsung S23 U pedig ha minden jól megy a héten kicserélődik végre . Már nagyon hiányzik )
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32956 üzenetére
Na ez remek . . .
Ez számomra új . Érdekes , mert a Miui ( HyperOS ) n emlékeim szerint még játszadoztam vele egy két hónapot , az úgy működött , mint a OneUi .Jól monja a közhely , hogy a jó pap . . . ( a rosz pedig pláne )
Akkor szerkesztened kell a widgetet . Nagyobb baj ne legyen .!
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32939 üzenetére
Hát engem most ez izgat a legkevésbé . . .Majd vissua gérünk rá estleg .
Megtörtént ismét a telefon cserém . ( S23U zöld patika két év garanciával )Van bajom nem kevés a 6.1 el . . .
Semmi nem úgy működik , azaz nem leginkább , ami a 6.0 án azépen muzsikált . .
S22U ról ment rá a biztonsági mentés és mégsem . .
Szóval szippantás van egy ideig , még rá nem jövök dolgokra . HA rájövök . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32935 üzenetére
Alapjában véve az a gondom , hogy az eredti háttérképet is ha elkezdem telefonon árnyalni a galáriában ( mondju meleg ) , akkor is a mentés már teljesen más méret lesz és nem igazodik a kijelzőhöz .
A wiidget az csak hab a tortán . Képként van betéve egy kgwt téglalapba , amit fx ben bitképként használom ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32930 üzenetére
Nem sokat vacakolok vele . . Átdobom laptopra és az ACDSee vel símán átméretezem . Muszáj , met ide nem tölti fel az eredeti méretben . Korábban külső ingyenes képmegosztóval posztoltam ide , de vissza nézve a korábbi feltöltéseim eltűntek .
Ezzel a hagyományos átméretezéssel pedig annyi a bajom , hogy ha transparent a háttér , az jpg lesz méretezéskor és más lesz az alap szín .
De hát nem fotó kiállítás ez és jó sok szódával elmegy bemutatni a HS t .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32875 üzenetére
Köszi szépen !
Mindenképpen rámegyek . . .
A Note 10+ Smart Swich mentése met fel erre és nem is foglakoztam még vele . . . Más Appok izgattak jobban , amiket cserélgetnem kellett . .
Ma még meló , de holnap végig nézegetek mindent . .
Android 14 re több változtatást kellett elvégeznem , ami fontosabb volt . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32850 üzenetére
Köszönöm szépen !
Annyiban változott azóta , hogy a BB kód segítségével a dátumot emeltem ki pirossal . Az aktuális idő vissza fehérre .A kérdésedre sajna nem tudom a választ , mert nem használom . . . Két másik időjárás szolgáltató van nálam beállítva érintésre . .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32815 üzenetére
Nálam a redszer Android 13/5.1 .
Nova felrákása előtt nem csinálta .
Használat közben nem játsza .
Szóval valószínű a Launcher lesz , bár eddig soha nem volt és a mentésemből lett konfigurálva . . .
Ugyan ez ( v8.0.3 Beta ) a Nova volt a Samu Note 10+ on és nem csinálta az animációt .
Megnézem gyárin mégegyszer . Ha ott nem lesz , akkor a Novában kell túrkálni . Nem vészesen zavar , de ne villogjon már nekem , ha nem szükséges . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #32766 üzenetére
Persz , többféle megoldás is lehet ( ne ) a dátum és az időjárás elhelyezésre , de ezt most így érezted , A óra marad a maga valóságában és az infók kólön . Szrintem ott van hiányérezeted . De tudom én , megcsinálsz egy olyan cariánst is . .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest