-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #31593 üzenetére
Köszi , még soha nem jártam Náluk .
( van egy FB csoportunk és Lacival ott és a Twitteren toljuk a screeneket ) ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #31510 üzenetére
Én is csodálkoztam ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #31235 üzenetére
KGWT az ebből a szempontból ( is ) már fejlettebb. Android 9-10-11 is szereti. Én már azt gondolom nem fogom megtanulni.
Igen,ha a kivételek közé tesszük valószínű , bár akkor pedig a rendszer sikítozik a magas akkumlátor fogyasztás miatt ha jól tudom . Legalábbis a Zooper. Még Note8 nál használtam, de ne szerette. Note9-10 nél nem is erőltettem.
Amúgyis eleget témázgattam már. Beleuntam. Néha elkap a hév és összedobok valamit , de max. egy analóg óra és a dátum.[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #31233 üzenetére
Szintén Zooper ?
Sajnos hajlamos a mostani rendszerek alatt bealudni. Ezért és az időjárás támogatottság hiánya miatt már csak " bemutatóra " használom. Elavult . Jelen esetben az lehet a gond. Nem hiszem , hogy korlátozza az akkut TTom65 .
Ha néhanapján előveszem , akkor is az értesítési sávot kikapcsolom + lehet még mókolni a Good Lock alkalmazásokkal is , amiben root nélkül lehet ezeket a dolgokat levenni.
Engem pl. piszokul zavart , hogy alapból fent van az akku ikon és a százalékos megjelenítés.
Heréltem is még a gyári Launcher alól is. Nova - nál meg alapból tiltottam az értesítési sávot. Sokkal jobban néz ki a telcsi [nélküle] ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
bordi10
senior tag
válasz aprokaroka87 #30896 üzenetére
Akkumlátoroptimalizálás listájából vedd ki a KWGT-t...ha van ilyen lehetőséged a MIUIban.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest