-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gjoco1
Topikgazda
Wow....,nagyon szép és 5letes munkák srácok!Gratulálok!
Ezt a hátteret elkérhetném?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
zeon.hu
nagyúr
-
gjoco1
Topikgazda
Ismét szép munkák Lacik!
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
qamu74
őstag
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Egy kis útmutató ,hogy en hogyan hasznalom a KLCK alkalmazast.
A regi WidgetLocker.zip fajlokat kibontva,az ott talalhato png fajlokat fel lehet,es en fel is hasznalom oket.Csak a megfelelo opciokkal kel hasznalni a png fajlokat.....
Ennyit szerettem volna leirni.
koszonom a figyelmet! -
Gara68
tag
válasz punky10 #30268 üzenetére
Én meg a szerelemre gondoltam és természetesen egy táncoló párt látok én is a képen... 😄
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
-
Gara68
tag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zho-lee #30260 üzenetére
Szia Zolikám!
Igaz a problémára nem tudom a választ(nem vagyok hozzáértő),pedig párszor neki mentem a KLWP-nek,de nem bírunk egymással. Sajnos a Zooper valóban kuka.........Ezért sem látsz Tőlem sűrűn mukát.Az alap dolgokat még valahogy kiszenvedem,de az időjárást az egyik szolgáltató sem hajlandó támogatni.....
Amúgy első nekifutásnak már ez is jó.
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok
Régen jártam erre, gratulálok mindenkinek, nagyon szép munkák születtek/születnek.Olvastam azért itt, hogy a Zooper-ünknek bealkonyult, én kitartottam, de már abszolúte nem akar már néha frissülni sem..
(tudom, miui optimalizáció, tettem ellene!)
Nos, nekiestem a KLWP-nek, elsőre született valami, de lenne egy kérdésem a hozzáértőktől.
A két függőleges oldal széleire miért tesz egy világos sávot? (margó?)
Hol lehet kikapcsolni?Azért nem teszem a screen shot-ot keretbe, hogy látszódjon a probléma
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
gjoco1
Topikgazda
Nagyon szép munkák Lacik!
-
Gara68
tag
-
Gara68
tag
válasz kakukkmarci #30241 üzenetére
Azt "tudja" , amit írok oda ragot.
-
qamu74
őstag
-
Gara68
tag
😟😟😟
[link][ Szerkesztve ]
-
Gara68
tag
-
Gara68
tag
válasz gjoco1 #30226 üzenetére
Köszönöm Joci! 👊
A Template háttere ennél (Fake Family) mindig a telefon kerettel változik.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
+ A szokásos szép munkák.Gratula!
Szintén szép HS-ek,DE tessenek használni a Hishoot2í-t.Sokkal szebb a tálalása az elkészült munkának,ha szépen sablonba illesztitek.
-
HawerKing
őstag
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Mr.Chow
tag
Sziasztok! KLWP megy nova launcher nelkul is? ha kell uj launcher az minden adatot ledaral a telefonrol, tehat kell backup?
iPhone 14 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...