-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
Nos, tanulmányozom a KUSTOM kezdő lépéseket. Egész jó " kis " olvasmány......
A köszönést megoldottam bemásolós módszerrel és működik, szuper. El is mentettem a kedvencek közé. Viszont a kedvencekbe mentett dolgokat hol tudnám biztonségba , ha lehasalna a telefon ? Ahogy nézem nincs biztonsági mentés lehetőség a KWGT-nek.
Kitudom innen másolni ? És ha igen , hol találom ?További dolog foglakoztat......Van egy szuper climacons_center weather ikon , ami a napszaknak megfelelően változik akár Offline-ban is. Ez egy komponens , de sajnos nem tölti be. Utána néztem és korábban külföldi fórumokon is volt egyeseknek gondja vele.
Próbálom Én is életre kelteni , de sajnos nem megy. ( " attempt to invoke virtual merthod com google.gson.JsonObject com.google.gson.JssonElement.r()' on a null object reference on a null object reference " ) Lefordítottam , mert sajna az Angol nem erősségem , de így sem lettem okosabb. Valaki erre ?És még egy mára..
Ma meló közben ( OffLine ) feloldottam a telcsit és kiírta " xy ......KWGT bővítmény telepítve "
Hozzá sem nyúltam semmihez , pihent a tokban az övemen a telcsi. Ez mi lehetett és , ha érdekes hol találok bővítményeke , hogy megnézzem.Szóval igen, nem Zooper . Kicsit komolyabban akarsz vele foglalkozni , bizony neki kell feküdni rendesen.
Szerk : Még egy......XDA-n olvastam talán , hogy azt mondják elméletileg használható a Zooper Weather zip - ek is. Tudtok erről valamit , mert az nem derült ki , csak annyi , hogy talán át kell írni ?
Bocsi a sok kérdésért.
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
Értem , köszönöm !
Azért arra kíváncsi lennék , hogy földi halandó ezeket a Java programozói képleteket honnan tudja beszerezni.
Mert gondolom nincs egy nagy könyv róla. Minden tisztelet annak aki ezeket kitalálja . Valahol már ez művészet. Legalábbis Én tudom értékelni ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
Szia!
Ha ezzel tudom kitölteni - nagyítani ( zooperben scarling a neve ) az ablakot , akkor igen.
Vagyis nem tudom , de megnézem .És, amúgy ? Gyere már egy szép témával légyszíves . Hiányzik a munkád.
Szerk : Igen ez az ! Köszönöm szépen !
[ Szerkesztve ]
-
Gara68
tag
A KLWP-t valószínűleg a Pie nyírta ki. Talán emlékszel, nekem akadt gondom a Huawei és KLWP összehangolásán, amit később megoldottam (akkor működött Nova-val, ha a gyári launcher-en is beállítottam a gördülő hátteret.), nos ez már Pie-n nem megy (Mate20 Pro). Csak az egy oldalas KLWP-t kezeli. Lapozni nem hajlandó.
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
gjoco1
Topikgazda
Wow...Szia Zolikám!!!!!!Már azt gondoltam feladtad a mókolást.
Én se vagyok mostanában aktív.Hasonló okok miatt+nincs ihlet.Mással vagyok elfoglalva.Sok a jó,de sok a hülyeség is.
Gratula az új vashoz!Használd egészséggel![ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
Húú, hát, nem is tudom (elkiabáltam... ).
Mondjuk az Avantage Small egyik kedvencem, szerintem passzolna hozzá.Vagy Bernardo Moda, esetleg a DorisDay, kicsit bátrabb, bár akkor már ikonokat is cserélni kellene...
Giraffe, Matchbook, esetleg.
Kíváncsi leszek, hogy fog-e valamelyik illeni az elképzelésedhez.noob... rooter... geek
-
-
zeon.hu
nagyúr
Nem beszéltük már egyszer ki, hogy nem minden telefonon jelenik meg ez a funkció?
Beta 5.5.2 van nekem is és egyik telón sincs ilyen lehetőségem.hm15: Custom (kínai alapra épülő) romokon szinte mindben elérhető a navi sáv eltüntetése, Huawei/Honor telókra elég sok van.
Az én Huawei-emen 6 gomb van alul, az egyikkel tudom eltüntetni a navi sávot.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
slice14
veterán
Az alkalmazasok beépített értesítési ikonjára. Nem akarok vacakolni ikon fontokkal, mert azokba nincs benne minden ikon, amire szükségem van. Egyedi ertesítési sávhon kellene.
Tehát a .../com.valami/-en belüli értesítési ikont be tudom hivni klwp-vel? Vagy ezeket máshonnan tudom előhívni?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
rejtettlampa
tag
Köszi neked is! Igyekszem majd odatenni magam és prezentálni többet is!
De ha már a segítségnél tartunk...
A novával kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy az alkalmazás tárban lehet-e egyenként cserélni az appok ikonjait, vagy csak komplett ikon készletet lehet cserélni? Ugyanis az a gondom, hogy ebből a kék ikonkészletből nem minden alkalmazáshoz rendelt hozzá ikont, hanem van, ami maradt a gyári. Így viszont eléggé összevissza kinézete van az alkalmazástárnak. Illetve lehet-e úgy onnan törölni alkalmazás ikont, hogy az appot ne törölje, csak az ikonja tűnjön el a listából?[ Szerkesztve ]
-
Gara68
tag
Így van. Mindhárom képernyőt lapozza az ikonokkal együtt, de a 3 oldalas klwp meg sem mozdult
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
Köszönöm a rám szánt időd, de sajnos ez sem segített.
-
Gara68
tag
-
Gara68
tag
Pl itt ez a Playből letölthtő.... [link]
Ennél pl csak az időjárás oldalt tölti a másik kettőre nem lép, pedig a launcher lapoz tovább.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
Nem konkrétan egyről van szó, hanem az összes 2-3 oldalas lapozás nem megy. Szóval én arra gondolok, vmit nem állítottam be akár a launcherben, akár a KLWP-ben...
-
rejtettlampa
tag
Nálam csak olyan van, hogy zár időzítő. Itt lehet időket megadni. Nálam az "azonnal" lehetőség van kiválasztva! De így is pontosan fél perc, mire bekapcsol az ujjlenyomat védelem. De ez a hiba csak akkor van, ha duplakoppal zárom le a képernyőt. Ha az ujjlenyomat olvasót nyomom be (ami ennél a telefonnál ki-be kapcsoló gomb), akkor azonnal aktivizálódik az ujjlenyomat védelem. Csak én sokszor duplakoppal nyitom zárom a telefont, így jó lenne ha rendesen működne a dolog!
-
rejtettlampa
tag
Az a baj a V10-el kapcsolatban, hogy ennek az ujjlenyomat olvasója nem teljesen úgy működik, mint más telefonoknál. Ennél nem lehet úgy feléleszteni a telefont, hogy megérinted az ujjlenyomat olvasót, hanem először meg kell nyomni, mint egy fizikai gombot és aztán olvassa az ujjlenyomatot. Szerintem itt lehet a probléma a Novával. Próbáltam többet is várni lezárás után, de akkor sem volt jó. Eleve, ha úgy van beállítva, hogy olvassa az ujjlenyomatot és duplakoppal ébredjen, akkor miután lezárom duplakoppal a képernyőt, akkor teljesen elalszik a telefon, tehát kikapcsol a másodlagos kijelző is, ami alapból aktív marad és mutatja az időt. Ezután egy újabb koppra bekapcsolja a másodlagos kijelzőt, viszont a főkijelzőn megjelenik a home, visszalépés, futó alkalmazások ikonja is és ha rábökök valamelyikre, akkor kérdezés nélkül felold a telefon. Ha nem koppolok lezárás után, akkor pedig meg kell nyomnom az ujjlenyomat olvasót ahhoz, hogy tényleg lezárjon a telefon! Tehát ha pl asztalon van a teló éa duplakoppal le akarom zárni, akkor fel kell vennem a kezembe a telefont és duplakopp után még be kell nyomni a leolvasót is, ha azt szeretném, hogy feloldásnál kérje az ujjlenyomatot! Remélem valamennyire érthető, ahogy leírtam a dolgot. Tehát szerintem az a baj, hogy kissé eltér ennek a telónak az ujjlenyomat olvasó működése a többi telefontól.
A leolvasót persze ki lehet kapcsolni és akkor biztosan jól működik a dupla kopp is, de én használom a leolvasót, nem szeretném kiiktatni! -
gjoco1
Topikgazda
Nagyon szép lett Barátom.
Az előbb rosszul irtam ezt a duplakoppos lezárást,mert Én feloldást írtam.Tehát Nálam a G3 dupla koppintásra feloldható,viszont a Launcher miatt lezárni nem lehet.Ez nem is gond,hozzá szoktam.Viszont,ha jól értelmeztem,amit írsz az újjlenyomat olvasót totál ki lehet kapcsolni és marad a fizikai lezárás.Bár tudom Neked nem LG-d van,de ez vonatkozik minden ilyen funkcióval ellátott új technológiás telókra is?
-
Nagyon jó. Jobban belegondolva, nem is értem, hogy az értesítési sáv miért nem alul van? Egy laza felfelé simítással elérhető lenne... Nekem könnyebb lenne ez a fajta megoldás, pedig hatalmas kezem van. (Meg S8+ telóm...) Szóval tetszik!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gjoco1
Topikgazda
Szívesen Barátom.
Régebben Én sem tartogattam sokáig a telcsiket,de ez a G3(kettő van belőle a 2/16-os tartalékos,a 3/32-es a használatos)annyira a szívemhez nőtt és patika állapotúak,hogy nincs lelkem eladni őket.Pedig talán a kapnék annyit értük,hogy "kis" pótlással benevezhetnék egy olyanra....."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
-
zho-lee
addikt
Köszi, meg van elvileg.
Oldalt van egy kapcsoló a klwp szerkesztő ablakban, amivel a "mágneses érzékelőt" kell engedélyezni. Azt nem egyszer, hanem 2-3x kell kapcsolnom, akkor megy már. Igaz, nem olyan, mint egy paralallax live wallpaper a végeredmény..Ez amúgy tényleg egy 2db szóból álló cucc, ami elöl (alul) van, az kap egy animációt, hogy a gyro szenzor scroll-ozza. Könnyebb össze dobni, mint fel/le tölteni.
Most egy háttér előtt egy superman pózban repülő 3d emberke van, ami lebeg és mozog a telefonnal, ha rákattintok, nyitja a powerampot. Egyenlőre teszi a dolgát, a próba sikeres"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
BigBlue69
őstag
Kérhetek kis helpet? Vagy leírást..
A kérdésem lényege.. Pl. pont a te készitményedben, hogy az alsó sort h iktatod ki.. és vagy cseréled ki?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...