Új hozzászólás Aktív témák

  • gjoco1

    Topikgazda

    válasz zermi #31345 üzenetére

    Nos, tanulmányozom a KUSTOM kezdő lépéseket. Egész jó " kis " olvasmány......
    A köszönést megoldottam bemásolós módszerrel és működik, szuper. El is mentettem a kedvencek közé. Viszont a kedvencekbe mentett dolgokat hol tudnám biztonségba , ha lehasalna a telefon ? Ahogy nézem nincs biztonsági mentés lehetőség a KWGT-nek.
    Kitudom innen másolni ? És ha igen , hol találom ?

    További dolog foglakoztat......Van egy szuper climacons_center weather ikon , ami a napszaknak megfelelően változik akár Offline-ban is. Ez egy komponens , de sajnos nem tölti be. Utána néztem és korábban külföldi fórumokon is volt egyeseknek gondja vele.
    Próbálom Én is életre kelteni , de sajnos nem megy. ( " attempt to invoke virtual merthod com google.gson.JsonObject com.google.gson.JssonElement.r()' on a null object reference on a null object reference " ) :F Lefordítottam , mert sajna az Angol nem erősségem , de így sem lettem okosabb. Valaki erre ?

    És még egy mára.. :DDD
    Ma meló közben ( OffLine ) feloldottam a telcsit és kiírta " xy ......KWGT bővítmény telepítve "
    Hozzá sem nyúltam semmihez , pihent a tokban az övemen a telcsi. Ez mi lehetett és , ha érdekes hol találok bővítményeke , hogy megnézzem. :B

    Szóval igen, nem Zooper . :DDD Kicsit komolyabban akarsz vele foglalkozni , bizony neki kell feküdni rendesen.

    Szerk : Még egy......XDA-n olvastam talán , hogy azt mondják elméletileg használható a Zooper Weather zip - ek is. Tudtok erről valamit , mert az nem derült ki , csak annyi , hogy talán át kell írni ?

    Bocsi a sok kérdésért. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

Új hozzászólás Aktív témák