- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aawbr
csendes tag
Akkor már én js beszállok
-
petipetya
nagyúr
"nincs rá lezsóidő"
-
animoo
senior tag
válasz HardRic #20481 üzenetére
HardRicnek valoban igaza van Azert ha az okostelefonokat nezzuk, volt az 2008-2009 is, mikor a Htc Android Sense hasonlo volt, vagy az SPB Winmo ala
Emlekszem, Beautiful Widgetsnek voltak ilyesmi skinjei meg...Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
1tigris
tag
Újabb ötlet a képek felhasználásához! ikonként.
[link] -
Dottore
addikt
válasz #14121216 #20490 üzenetére
Praktikus, de ez csak egy dolog. A jó design eleve az. Viszont ez nem elég. Fontos, hogy ne legyen hivalkodó, legyen mentes a túlzó hatásoktól. Lehetőleg az legyen ami és nem több. Ahogy látom te inkább hozzáteszel sem mint elvennél belőle, márpedig elvenni nehezebb, de az a helyes út szerintem.
Abból soha ne vonj le messzemenő következtetést, hogy mennyien töltik le, vagy hány embernek tetszik a munkád. Minél többen szeretik amit csinálsz, annál inkább biztos, hogy rossz úton jársz.
-
törölt tag
válasz 1tigris #20488 üzenetére
Dottore egyetértek.
S szerinted is össze van gányolva, vagy praktikusan vannak rajta a dolgok, s összeválogatva a színvilág, képek?Amúgy meg tényleg ahány ember annyi ízlés, hisz pl ezt
még én sem tartom a legszebb munkámnak (átlagos), mégis már közel 20.000 letöltésnél jár, s több 100.000-ből benne van szerkesztői Top 100-ban... Pedig ez is csillogó-villogó, domború...
Ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Szerintem ez nem bántás. Van jó meg van kevésbé jó, sőt rossz is. Az hülyeség hogy mindegyik ugyanolyan, hiszen akkor nem lehetne mihez mérni a különbséget. Más kérdés, hogy valakinek ennek ellenére tetszik. A kettő nem ugyanaz. Azt meg a legkevésbé fogadom el, hogy minden szubjektív. Ezerszer leírtam már erről a véleményem. Röviden. Az ízlés szubjektív. A jó és a rossz design nem az.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #20480 üzenetére
Ízlések és pofonok
Amúgy meg ha nagyon válaszolni akarnék a "gány"-ra, számomra az a jó Homescreen ami
- tetszetős
- átlátható
- használható
- praktikus....
Sztem ez minden szempontnak megfelel (a tetszetősség ízlések kérdése), vitán felül.
Számomra nem a a jó Homescreen ami hiper-super modern, Art Design díjas, hanem az, ami a mindennapi életben használható, minden funkció elérhető róla amit használok, s minden fontos adat, tájékoztatás. Számomra ez pont olyanHardRic: 2006-ba illő??? Még ez a kis Retro feeling is beleférne nálam, nem mai gyerek vagyok, én EZZEL kezdtem 1997-ben
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Dottore #20485 üzenetére
Nem akarok senkit bántani éppen ez az. És azt sem nézem jó szemmel, ha mást bántanak. Ilyen egyszerű. Ezért nem nevezek meg rossz műveket, és (legtöbbször) ezért nem is írok túl sok negatív kritikát.
Mindazonáltal elismerem mindenki munkáját, és irigylem őket azért, mert van idejük, türelmük, ötletük nekifogni saját, egyedi homescreen gyártásába. Szívesen nekiveselkednék én is, de sajnos sem időm se energiám nincs hozzá. Én a könnyű utat választottam - Themer...
-
Dottore
addikt
Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy ha valami rossz, akkor az valójában lehet jó is, mert van nála sokkal rosszabb? Viszont, hogy konkrét választ lehessen adni nem elég célozni valamire, pontosan meg kell nevezned azokat a munkákat amikre utalsz a kérdésedben. Akkor meg lehetne mondani hol voltak.
Csak kikívánkozott. Peace.
[ Szerkesztve ]
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
[link] -
atike
nagyúr
válasz #14121216 #20479 üzenetére
Szerintem pedig jó.
Amúgy meg ez a HS egyben van, szemben nem egy-két rettenetes példánnyal ami volt már itt linkelve korábban. Nem értem hogy az ezt kritizálók akkor hol voltak, illetve hogy ott nem egy miért kapott pozitív reakciót... Na mind1, nem akarok flamet - ez csak kikívánkozott.Peace.
-
törölt tag
Mai szösszenet
(A téma (meg a többi 74 is amiket ide kiraktam) egy az egyben tölthető INNEN Buzz Launcher-esek számára )
-
kakukkmarci
senior tag
Ilyenekkel készülgettem a pályázatra, mielőtt még kikerült a kiírás:
Na mindegy, újragondoljuknoob... rooter... geek
-
bAtt001
addikt
válasz nincskedvem #20473 üzenetére
akkor szerintem daráld le az egészet programostól skinestől mindenestől, aztán store-ból újrarakod programot és utána bemásolod a mentéseidet.szóval egy tiszta telepítést neki hátha attól megjavul
-
bAtt001
addikt
válasz nincskedvem #20471 üzenetére
a skin file-okat nem az alkalmazásban tárolja hanem egy külön mappában a belső tároló gyökerében. így a titanium backup és társai azt nem mentik le, azt magadnak kell/kellett volna.
-
nincskedvem
aktív tag
Hello!
Ma felcsaptam egy főzött romot a telora, minden approl csináltam backupot, mindet vissza is állította csak a zoopert nem, próbáltam manutálisan, de ugy sem engedi. Xperia L 4.2.2 .114 Dextrodroid v3.
Valakinek valami ötlet?
(azért irom ide,és nem a telefon topicjába,mert itt elég sokan használak zoopert)
-
kiskornel
addikt
Mondjuk plágium, mert a koncepció innen van: [link]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
[link] -
execute93
őstag
válasz execute93 #20464 üzenetére
Ezt az icon packot szedtem le. Csak nem tudom használni Youtubon videókat meg nem nagyon találok erre.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
APex Launchert, Zoopert és Holo Lockert szedtem le a playről. Az ikonokat hogyan tudnám kicserélni/átszinezni? Pl Total Commander.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Melyik Lauchert ajánljátok főképp? Egy kezdőnek Telefonom:Grand x InMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
qamu74
őstag
Hi!
Tudja valaki,hogy ha kiírom a hét napjait #W1DEEEE# #W2DEEEE#........
akkor hogyan teszem azt a napot kijelölté,ami éppen van?
Ma pl a Vasárnapot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Variációk egy téma körül
Ezek mind 4 oldalasak, mind különböző háttérrel, de úgy már sok lett volna feltöltve
Hátterek saját készítésűek.
-
1tigris
tag
Szép reggelt mindenkinek! Én NEM nevezek de egyett felszögeltem a falra!
[link] -
animoo
senior tag
-
animoo
senior tag
Ha jol latom, ez a munka nem tartalmazza egyik elore megadott hatterkepet sem, tehat nem tekintheto ervenyes nevezesnek.
qamu: ezek a widgetek teljes egeszeben sajat keszitesuek?
Speciel szemely szerint en nagyon varok kreativabb megnyilvanulasokat, amik picit tulmutatnak az alap hatterkep+ikon kombon Van 2 het, tessek agyalni rajta nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Tomacko
őstag
válasz #82471168 #20434 üzenetére
Akkor ne telefonra szórd el a pénzt, hanem tankönyvekre és tanulj olvasni inkább
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
1tigris
tag
Szép estét mindenkinek!
[link] -
törölt tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Nézegetek már régóta androidos telefonokat.És az lenne a kérdésem,hogy tudnátok nekem ajánlani olyan 46ezer FT-ig androidos telefonokat.A válaszokat előre is köszönöm. Sokat segítenétek.
-
qamu74
őstag
Szia Pepe!
Na ez lesz a nevezésem a versenyre 1000%
KÉP -
Tomacko
őstag
válasz ntomtb #20426 üzenetére
Crumbled Icon Pack ez szintén megoldja az egységes arculatot, egyetlen dolog amit észrevettem, hogy mielőtt ezt beállítanád legyen mindig valami gyári egységesen az ikonkészlet, mert ha van közte át állított akkor azokat nem formálja át.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
DirectorX
tag
válasz ntomtb #20426 üzenetére
Glass Icons Apex/Nova/Go/Adw
Amelyiket nem tartalmazza, azt is homogénre hozzáalakítja.[ Szerkesztve ]
-
ntomtb
tag
Tudnátok olyan icon pack-ot linkelni amibe a legtöbb ikon található.
Vagy ti mit csináltok azokkal az ikonokkal amiket "nem alakít át"? -
dilajoska1
őstag
Na akkor újra. A nevezésem
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
qamu74
őstag
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
[link] -
qamu74
őstag
-
dilajoska1
őstag
Törölve
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
MODERÁTOR
Elindult a II. PH! Android Homescreen verseny, lehet nevezni!
-
qamu74
őstag
-
Dottore
addikt
válasz bAtt001 #20411 üzenetére
Ez egy egyszerű scenes. Azért mutattam, hogy egy olyan programmal ami alapban nem vizuális, még ezt is meg lehet, annyira sokoldalú. Inkább feladatok automatizálása, meg feltételek, ilyenek. Itt a magyar Tasker fórum, olvass bele. Itt pedig egy jó kis leírás példával.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz dokee78 #20408 üzenetére
Nem az. Más a logikája, de ha ráérzel annyival is jobb, hogy következetes. UCCW pont emiatt nem tetszett, meg volt egy időszak, mikor elég szar volt. Sokan akkor kezdték el a Zoopert használni. Emlékszem búcsúzáskor még megnéztem hányszor ébreszti a telefont az UCCW és a Zooper. A két program teljesen máshogy van megírva. UCCW le is törlődött örökre.
-
Dottore
addikt
Pl. ez a menü is Tasker. Kb. ezzel meg Zooperrel mindent meg lehet csinálni ami létezik.
-
dokee78
félisten
válasz Dottore #20407 üzenetére
Már 2x is próbálkoztam a Zooperrel és az ingyenes kevésbétestre szabhat.
Ráadásul nekem bonyolultabbnak tűnik annak ellenére hogy magyar.De mint látjátok mások által készített skineket használok ahhoz kevesebb kész Skin van.
De ha megleptek pár általatok készített importálható skinnel,akkor teszek egy próbát újra.Köszi pepe091.
-
Dottore
addikt
válasz dokee78 #20398 üzenetére
Miért UCCW? Miért nem Zooper? Nehogy azt írd azt nem szereted. Ez egy program, azt kell használni ami jobb. Nem fontos, hogy szeresd.
A másik ami szerintem alap, az a Tasker. Egyszerűen mindig találok benne valamit amiről azt hittem nem lehet megcsinálni, de aztán igen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Adamis
őstag
Mai egyszerű:
-
-B-
senior tag
Akciós a Flatro - Icon Pack.
Új hozzászólás Aktív témák