Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz AxBattler #21 üzenetére
Eszem ágába sem volt lecserélni
Az 5800X3D meg kb a legjobb proci gamingre AM4en...ezért kérdeztem hogy mégis miért volt rossz választás
És hja...valszeg majd AM6 lesz a kövi új ramokkal, de a VGA majd még marad .
Amire nekem kell, arra több mint elegendőEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Gondolom ragaszkodtál a Taichi laphoz... nem csodálom, durva darab; jól tetted, hogy cserélted a korábbi prociidat, szvsz tökéletes upgrade volt bele az 5800X3D.
AM6-ig simán ellennék egy ilyen konfiggal.Egyébként... a trollokat meg ne etessük már, kérem szépen!
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
scdlsc
aktív tag
válasz Immolatiel #5 üzenetére
Igen, a zombik nagyon aberráltak itt is!
-
gabor7th
addikt
Amikor mutatták annó a bemutatókat róla, le eshetett az ember álla... most meg már remaster-elték... Fura.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Heroes fan
őstag
válasz Sirandrish #17 üzenetére
Ahha.
-
Sirandrish
legenda
válasz Heroes fan #16 üzenetére
Nah igen...de akkor már ram is kellett volna, azt meg nem akartam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Heroes fan
őstag
válasz Sirandrish #15 üzenetére
Alaplapcserével nyílván.
-
Sirandrish
legenda
válasz Heroes fan #14 üzenetére
És azok közül melyik ment volna bele az alaplapomba?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Heroes fan
őstag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
7700-at vagy ezt a 9700-at, vagy a 7900-at.
-
BrezaJ
csendes tag
Jó lesz, nekem sokáig kimaradt, mivel eléggé konzervatív típus vagyok, és hát azért a Part II sztorihoz kell egy nyitottság. De aztán rávettem magam, mert a Naughty Dog játékok megérdemlik a próbát minimum (Uncharted nagy kedvenc, TLOU szintén) és nem csalódtam. A játékmenet atom, látványvilág nagyon hangulatos és atmoszferikus, világépítés szintén, és a sztori is nagyon jól megírt, ha átlendíted magad a dolgon, az üzenet, amit hordoz nagyon-nagyon jó. (Bosszú mennyit ér, mit tesz veled, mik a fontos dolgok az életben, mit nyersz vagy veszítesz dolgokon, döntések és következményeik...)
Szóval ha valakinek eddig kimaradt mert nem volt Sony gépe, VAGY félt bizonyos "aberrált" dolgok miatt, nyugodtan tegyen egy nagy próbát. Főleg úgy jó, ha az első rész már megvolt, úgy jobban ül. -
XuChi
addikt
Ez kérlek fejtsd ki mert nem igazán értem a problémádat.
-
BusinessGuy
őstag
Kiteszi a játékidő vagy 5 percét az efféle tartalom. Ejha!!!
-
Sirandrish
legenda
-
Scholes9
nagyúr
Sokak szerint meg a világ legjobb játéka
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Mustaros
aktív tag
Pont annyira, mint a kommented
-
Sirandrish
legenda
válasz Heroes fan #4 üzenetére
Szerinted mit kellett volna vennem?
-
Immolatiel
kezdő
Tyű, ez de egy aberrált játék .
-
Heroes fan
őstag
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Akkor elég rossz vétel volt a proci.
-
Sirandrish
legenda
válasz Heroes fan #2 üzenetére
A kártya meg a proci idén tavaszi vétel...minden más már 5 éves
-
Heroes fan
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
DDR 5-el jobban jártál volna sokkal jobban kitudnád használni a kártyát.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez várós PC-re..
Remélem elég lesz a masinám hozzá, mert pár évig még nem akarok hozzányúlniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest