Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz dchard #54397 üzenetére
Nem értek a hardveréhez, de itt azt mondta valaki, hogy nyomába se ér egy
TP-LINK TL-WR1043ND V2.1 -nek.HW Version CPU Ram Flash Network Gigabit USB Serial JTag
2.x Qualcomm Atheros QCA9558@720MHz 64MB 8MB 4x1 Yes Yes Yes No[ Szerkesztve ]
undefined
-
flexxx
tag
Sziasztok!
T-fos TV-Net kombó van nálunk, még a régi NetMánia XL csomag (50/25). Na most lejárt a hűség, és irdatlan sok lett a számla (17k), gondoltam megnézem a netcsomagokat, de nevetségesen alacsony lett a feltöltés mindegyiknél, és az eddig fizetett árért nem akarok 5 mega feltöltést fizetni. Van valami esély arra, hogy újrakössem a jelenlegi csomagot, megtartva a feltöltési sebességet, vagy azt mindenképp lecsökkentik 5 megára? Csak mert ha nem, akkor inkább szolgáltatót váltok.
fleX
-
dchard
veterán
+1 valóban baromi unalmas.
Ráadásul gagyizza a hardvert a Cisco-ban pedig fingja nincs róla, hogy mi van benne. Elárulom, hogy a legjobb 8 csatornás DOCSIS NPU van benne hardveres NAT engine-nel. A wifi-je is egész korrekt, nyilván nem veszi fel a versenyt egy külső antennás routerrel, de ettől még jó. Arról nem az eszköz tehet, ha a telekom letiltja benne az bridged módot (olyan, hogy IP PT nem létezik DOCSIS-on).
A legtöbb hiba ami előfordul amúgy is nagy részben táp hiba, de leginkább a hálózat szarakodik amikor valami nem stimmel, ennek semmi köze a hardverhez.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Shodan
addikt
Ha minden igaz február közepén jön az új verzió amiben minden nem rootolt készülék támogatott lesz.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
petakpa1
őstag
TV GO
Akinek kompatibilitás miatt nem megy (készülék nincs a támogatott eszközök listáján) megpróbálhatja így:
1) Alkalmazás telepítése egy támogatott eszközre
2) Telepített alkalmazást APK Extractorral kimenteni SD kártyára
3) SD kártya át a nem támogatott eszközbe és SD kártyáról telepíteni az app-ot.
4) HasználniNekem Xperia S-ről Xperia SP-re sikerült így áttelepíteni.
Ha a nem támogatott eszköz root-olt akkor ez nem segít, viszont meg lehet próbálkozni a rootcloak-al.Ha valakinek nem lenne kéznél támogatott eszköz letöltheti innen az Xperia S-emről lementett app-ot.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
wmati
addikt
válasz Aeroglobus #54391 üzenetére
Enyémben sincs, de eddig nem találtam olyan dolgot amit ne lehetett volna beállítani vpn, net, ftp stb
[ Szerkesztve ]
-
Aeroglobus
tag
válasz ludsimon #54389 üzenetére
Fateréknak CISCO van. Volt benne IP PT és elárulom neked, hiába akartam, nem tudtam összehozni vele. Benne volt, de nem tudtam működésre bírni azzal. Aztán egy Reset megoldotta mert abból is eltünt az a funkció. Viszont be tudtam állítani anélkül is rajta a VPN-től kezdve mindent, csak kicsit körülményesebb. Persze jobb lenne, ha az eszközök publikus IP címet kapnának, de így is megoldható a dolog, anélkül, hogy hónapokig az IP PT körül kéne forognunk...............
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Aeroglobus #54388 üzenetére
Engem már nem érdekel. Legszívesebben átnyergelnék a digihez 4900ft-ért (digi+ tv és 100/50-es net okos csomagban). Ha sikerül egyeztetnünk itthon ezt az STB felvevős dolgot is akkor 2015 decemberben esélyes a váltás.
Vicces hogy egy ilyen alap dolgot nem bíztosít a szolgáltató, hogy saját router külső ip címet kapjon és modemként lehessen használni ezt a gagyi hardverű Cisco-t.4-en használjuk, de van hogy 5 eszköz lóg rajta tv vel együtt.. nem mindegy azért hogy 1-2 ember használja, vagy egyszerre öt eszköz szívja az erőforrását.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
st.stofi
tag
válasz Heimdallr75 #54386 üzenetére
Nekem annó az ügyfélszolgálat a szuperszervízt kapcsolta a 25-ös port nyitása okán, ott meg is oldották azonnal, egy HGW restart-ot kértek csak és valóbban 5 perc és működött is a dolog.
-
Heimdallr75
őstag
válasz Teko001 #54385 üzenetére
megértem, nem is ezt írtam, ellenben, ha már 1 óra alatt sikerül bejelenteni, hogy kérném, az ügyintéző ígér 15 percet, majd visszahív, hogy nem tudja elküldi xy csoportnak, akinek 72 óra alatt munkanapon sem sikerül megoldani, a 15 percre ígért műveletet, és ez megéri még a kötbért is a teljes internetcsomag árára vonatkozóan, ez elgondolkodtató.
(jelenleg is van 1 hétnél régebbi, volt már 30 napon túli hibajegy...)[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Teko001
őstag
válasz Heimdallr75 #54384 üzenetére
Valahol érthető. Az emberek nagy részének nem kell. Viszont ugyanaz a réteg, aki benyel valami botnetet, aztán tolja a leveleket ezresével...
-
Teko001
őstag
válasz Heimdallr75 #54382 üzenetére
Egyedül a 25 van blokkolva, nem?
Egyébként én azon csodálkozom mindig, hogy megy a HD voice, meg minden a hálózatban, de itt meg (1412) valahogy silány minőségű, és torz az egész...
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz polonic #54379 üzenetére
Pont hogy péntek este van és ilyenkor van mindenki rászabadulva. És pont hogy ilyenkor ülnek bent kevesebben. A lehető legroszabbkor hívod őket.
Miért nem próbálod hétfőn 8 után? Mikor mindenki dolgozik, akik hivogatnák az ügyfélszolgálatot és az ügyfélszolgálatosok maguk is?[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
polonic
félisten
44 perce várok, hogy felvegyék a telefont.
Ez most komoly, hogy ilyenkor, péntek este sem lehet ügyintézővel beszélni? -
btz
addikt
válasz villamos #54369 üzenetére
Nekem kellett módosításokat végeznem és miután megtettem működik hibátlanul.
A HW bőven elég rá (4*1,5ghz mag + 2 GB RAM).Így is a szolgáltatót szidom, ha nem megy és miért? Mert a gyenge HW? Nem! Azért a gyártót sem szidhatnám, csak magam, hogy mért xy gagyifont vettem.
A szolgáltató diszkriminatívsága végett nem megy? Igen. Végülis ezért is csak magamat szidhatom, hisz miért ezt a szolgáltatót választottam? Meg minek nézek én TV GO-t hisz épp leszokóban vagyok a lineáris onlineosodni akaró offline médiáról.ⓑⓣⓩ
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
a Tré, ismételten hozta a formáját. Onyal oldalon sehogyan sem tudom megnézni aktuális számlám részleteit. document moved. mondva, utccu neki, hív 1412. kapcsol ide, kapcsol, oda. persze volt ott még. hogy a megrendelt szolgáltatások sem voltak jelen. majd közel 30 perc telefon után sem jutottam odáig, hogy megtudjam a 6.3k -s számlám részleteit.... vajon tényleg ennyire... vagy csak....
pedig mondták hogy a számlámat, (elektronikusra térvén át), már 23. -án meg kellett kapnom, ellenben csak 27. én kaptam meg... de abban sem volt... térítés ellenében kiküldik...
aham... mondom pdf... jaaa... akkor 3, csoport.... 40 perc után sem vették fel...
s még mindig nem tudom, mi a számla alapja, összetevői.... de fizessek...szerintem...
dátum: 3 sör, 2 kevert...
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
ludsimon
veterán
-
MODERÁTOR
-
ludsimon
veterán
Megőrülök!!!!!!!!!!!!!!
Találtam Telekom 3925 ös ip pt -s routert és nem fogják aktiválni nekem...undefined
-
dptrsk
Topikgazda
Minőségbiztosítási okai vannak, hiszen ha nem megy a te készülékeden a készítőket szidod. Ezért inkább a nem támogatott hw-n nem megy.
De mint olvasni lehet, van ami elég izmos hw hozzá mégsem megy.Az autos példa akkor életszerű, ha azért nem engedik fel a piros kocsikat, mert a lézeres jelzőlámpa nem tudja érzékelni a piros színt ezert a piros autóknak nem vált a pályá a lámpa pl...
-
villamos
őstag
Én egy Lenovo A7 -30 cal nézem, nyoma sincs még a márkának sem a támogatott készülékek között. Ráadásul semmiféle módosításra nem volt szükség, csak felraktam az appot és kész. Ezzel szemben az Asus TF103C -vel meg sem nyikkan. Bár elindul az alkalmazás, és be is jelentkezik, de ha el akarok indítani egy műsort, akkor kilép.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Nemt0m12
tag
válasz Gubek-Einste #54360 üzenetére
Ezek az értékek mmwo nelkul keszultek amugy visszabb beraktam alapból milyen az ertek mert az analog miatt kell az mmwo osztó
-
studiod1
tag
Érdekes a telekom üfsz, reklamáltam hogy nem kért szolgáltatásokat kapcsoltak be, lekapcsolták de ki is számlázták részarányosan illetve egyszeri alkalmi díjjal, ezután számla reklamáció, jelezték korigálnak most kaptam a helyesbítést de nem a nem kért szolgáltatásokat korigálták hanem egy megrendelt de késedelmes szállítás miatt visszamondott tabletre hivatkozva kaptam a jóváírást igaz a dupláját a túlszámlázásnak a többi talán "jóvátétel"
-
btz
addikt
Támogatott készülékek?
Valaki elmagyarázhatná hogy mi a ... felhasználó szomorításnak találták azt is ki? Milyen indokból kifolyólag nem nézheti olyan készülék tulaj a szolgáltatást aki nem olyan készülékkel rendelkezik amit a Tré jónak lát? Ugyan annyit fizetünk mi is a TV szolgáltatásért.
Pl mi lenne ha az autópályára nem engednék fel a piros suzukisokat? Mit mondana az autópálya kezelő? Nekik ott a közút?[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz #41133696 #54361 üzenetére
Hát hogy roh...nak meg. Most kereshetek mást a rootcloakos megoldás helyett mert valahogy kiszúrták és most nem megy. Törölnöm kellett a rootot.
A rendszer beállításaihoz igazították a stream lejátszást. Nekem rögzített állómód van de a TV-nél jobb volt a fekvő, akár a youtube-nál is. Lehessen már appon bellül is állítani![ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
Az imént frissült a TV GO alkalmazás, immáron Android 5.0.2-es rendszert futtató Nexus 7-en is működik!
-
titán
-
Nemt0m12
tag
Nos kipróbáltam mmwo nélkül a dolgot.
[link]ilyen értéket kapok akkor.
A dolog úgy nézki, hogy fent bejön a kábel ott van egy osztó ami 3 fele osztja a jelet(ha jól tudom másik 2 analóg tv miatt amik az emeleten vannak) majd az egyik megy lefele a modem felé és a modem elött van egy ilyen mmwo a lenti analóg adás miatt.(a kép nem az enyém csak ilyen van berakva.)
[link][ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
válasz ludsimon #54316 üzenetére
Az nem elromlik, az gyárilag egy rakás hulladék
És mit kaptál helyette?
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ludsimon #54354 üzenetére
Ez a munkája, csak tudja. Gondolom arra utalt, hogy otthon senki ne kezdjen el cserélgetni egyedül. A szerelő más tészta, de mivel ez nem kötelessége, ezért nem biztos, hogy megcsinálja.
Tessék, csak neked, ha akartad volna, találhattál volna már hasonlót Kihívod a szerelőt, ha biztos vagy benne, hogy megoldja és akkor majd megoldja.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Megkövetem magam a 80-as szám miatt, csak DSL esetén járható út és kaptam pár infót a koaxos HGW cseréről ídézem:
"KOAX HGW-t nem tudjátok átcseréltetni, mert teljesen más módon azonosít. Ilyen dolgokat el se kezdjetek, dumálni, főleg ne kipróbálni, mert elterjed tv-sen, aztán az senkinek se lesz jó. A 80 40 40 50 meg DSL-es Szereld magad szám, KIZÁRÓLAG akkor kéne hívni, mikor megkapja az előfizető a csomagot a futártól. Mással jó lenne ha nem terhelnétek, mert nem arra való...
Koaxban nincs szereld magad csomag, nem véletlenül."
-
spiritex
veterán
válasz ludsimon #54351 üzenetére
Nyugodj meg, hasznát fogom venni, most vettem csak router-t pár napja, most indul a móka, de elmondom még 1x, hogy tényleg nézz szét a nyugdíjas rokonaid, ismerőseid között, mert tutira tele van az ország még IP PT-s CISCO-val.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz ludsimon #54345 üzenetére
Amúgy azért kell most nekem ez az IP PT, mert 2 napig ment a beüzmeléstől számítva az ASUS VPN szerverem DMZ-vel, azóta nem tudom elérni. ASUS-t már újraindítottam, és router-ként működik is, de a VPN-je elérhetetlen. Remélem ez az IP PT meg fogja oldani...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ludsimon #54336 üzenetére
Azért ez már kicsit bullshit... Akkor nálad is behányna, akkor nem mindegy? Ha behányna, akkor meg úgyis csere vagy nálad vagy nála és akkor úgyis olyat kaptok, amin valószínűleg nincs. Ennyire azért ne akard már.
spiritex
Torrent saját router esetén: engedélyezed a routeredben az UPNP-t és probléma megoldva.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz ludsimon #54336 üzenetére
(#54337) club1
Köszi a választ. De ha több eszköz is csatlakozik a router-re, akkor nem kell a torrent portját arra a bizonyos eszközre irányítani, amin használom?(#54339) ludsimon
Feltétlenül, minden bizonnyal, csakis, hát hogyne! Szerintem adj fel hirdetést az aprón, vagy keress idős nyugdíjasokat akiknek 10 éve T-Home-juk van és eszükbe sem jutott soha hard resetelni, azt sem tudják hogy kell. Az én ismeretségi körömben is van jópár ilyen.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz spiritex #54329 üzenetére
Ha a saját eszközöd kapja a publikus IP címet, akkor fel tudsz rajta pl. építeni VPN kapcsolatot, tudsz port forward beállítások nélkül használni egy csomó szolgáltatást (torrent, voip telefon, stb.), de ami a legfontosabb, hogy nem a gyenge szolgáltatói eszközzel végezteted a nat-olást, hanem a saját erős eszközöddel. Ez pl. torrentnél/fájlmegosztásnál/ftp-nél óriási különbséget jelent.
-
ludsimon
veterán
válasz spiritex #54335 üzenetére
Enyém is rendesen működik 4. napja, mivel most lesz 4 napos!
Megérné a csere, még új illata is megvan!
Full új kondik, ezzel nem lesz semmi probléma 4-5 évig!Tied meg x éves, lehet bekrepál és olyanokat fog csinálni mint a régi 3925-ösöm, fél évig nem jöttünk rá, hogy mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
spiritex
veterán
válasz ludsimon #54332 üzenetére
Még jó, hogy szóba került itt, mert éppen pár napja szereltem be egy ASUS RT-N18U router-t és a VPN szerverhez be kell állítanom ezt az opciót. Amúgy ettől függetlenül sem adnám oda senkinek, mert rendkívül stabil és soha nem dobálja el a netet, tv-t, még újraindítanom sem kell soha. Boccs, hogy felbonsszantottalak a képpel.
-
djculture
félisten
Ez a gáz meg áram szolgáltatás is gyakorlatilag szívatássá változott: [link]
Az induláskor a cég úgy hirdette a szolgáltatást, hogy 5 és 8 százalék kedvezményt adnak ügyfeleiknek a gáz és áram árából. Később az 5 százalékot levitték 3-ra, a 8 százalékot 5-re. Most ezt ismét csökkentették 2, illetve 3 százalékra. Utóbbi felvetheti a tisztességtelen piaci magatartás gyanúját, hiszen azok az ügyfelek, akik a korábbi kedvezmények hatására mondjuk csak 1-3 hónapja fizettek elő a földgázszolgáltatásra, nem tudják érvényesíteni az MT által beígért éves megtakarítást. A Magyar Telekomnál nem ez lenne az első eset, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatnának a lakossági földgázszolgáltatásuk kapcsán.
A Gazdasági Versenyhivatal 2013-ban már megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat a kedvezményes áron elérhető földgázszolgáltatása népszerűsítése során, amikor a Magyar Telekom 5 százalékról 3-ra, illetve 8 százalékról 5 százalékra vitte le a gázkedvezményeket. A GVH novemberi határozatában kiemelte: a kedvezmények változása következtében a fogyasztók a várhatónál rövidebb ideig, illetve kisebb mértékben juthattak hozzá a korábban hosszabb ideje népszerűsített kedvezményekhez.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz spiritex #54329 üzenetére
Link (nálam) nem jó.Ha esetleg jelentős forgalmat bonyolítasz, amit nem tud kiszolgálni a Cisco, akkor kell rákötnöd, illetve, ha olyan szolgáltatásra van szükséged, amit egy másik router tud, de a Cisco nem.
Vagy, ha neked nem kell, akkor beszélj meg egy cserét azzal akinek szüksége van ilyenre [Nem tudom ez mennyire "legális", szóval csak poén.]
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz ludsimon #54292 üzenetére
Most, hogy kiderült, hogy az enyémben még van, elmondanád mi mindenre jó, miért örüljek neki? Ok, megkapja a router-em a külső IP-t, eddig ok, és akkor? Tudok DNS-t kapcsolni a router-emhez, és még mire lehet hasznos?
Szerk: javítottam.
[ Szerkesztve ]
-
the_one
tag
válasz Zsolt1 #54318 üzenetére
"Sziasztok! A Telekom 1 hónappal a szolgáltatás bekötése után az addig stabil 30/5-ös netet visszavette 20/1-esre"
Én is pont így jártam tavaly nyáron. Új előfizetőt kötöttek be és rossz portra tettek vissza. 1412-őn kifogott hölgy próbálta elsütni nekem a garantált sávszélesség szöveget, de ragaszkodtam a hibajegy felvételhez az elállított sebesség profil miatt. Másnapra rendbe tették.
-
Zsolt1
tag
válasz Zsolt1 #54322 üzenetére
Bocsánat, hogy külön hsz.-ben írom, de a kikapcsolgatásról jut eszembe, hogy a szerelő, aki itt volt bekötni ő mondta, hogy ha ki akarok szúrni a szomszédokkal, akkor kapcsolgassam ki-be, mert akkor "bekapcsolásnál megszívja magát a hálózatból" és egy darabig sokkal gyorsabb lesz a netem . Mondjuk szerinte a VDSL szabványnak is 30/5 Mbit a határa + saját routert nem lehet együtt használnom a T-s cuccal. Még szerencse, hogy idén volt pár hálózatos tárgyam is proginfón (Nyilván nem e-miatt, de képben vagyok azért a dolgokkal szóval semmi ilyesmit nem hittem el neki úgyhogy kikapcsolgatás sem volt .)
Ez erre akart válasz lenni: (#54321) DJ. Ru$y
[ Szerkesztve ]
-
Krapter
tag
Maga a a digitális Box haldoklik, naponta 4-5x rebootol, kb havonta bentről resetelni kell (min 1 óra), tehát nagyon macera. HD-t nem tud a box. Új boxot nem adnak, ha bedöglik akkor automatikusan úgy is átraknak IPTV-be.
Meg most családi HD+ meg 120mbit net ugyanannyiból jönne ki mint amit most fizetek.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ez egy nagyon jó kérdés.... Azért mondom, hogy ez nem sávszél visszavétel, mint amit ADSL2+-nál csináltak, mert nagybátyám most hosszabbított ott is megint volt balhé ez megér egy sztorit lehet gyártok belőle holnap ide egy hozzászólást, szóval 20 Mb-es csomagban volt még és ugyanezek az értékek voltak profilnak beállítva.
Zsolt1
Ugye nem szoktad kikapcsolgatni a HGW-t?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zsolt1
tag
Sziasztok! A Telekom 1 hónappal a szolgáltatás bekötése után az addig stabil 30/5-ös netet visszavette 20/1-esre, érdemes bemenni hozzájuk reklamálni, vagy úgyis leráznak azzal, hogy ennyi jön, örüljek, hogy fizethetem a havidíjat?
Igazából semmilyen valós okot nem látok rá, hogy miért csinálták ezt, idáig semmi gond nem volt, mindig megvolt stabilan a 30/5, az utcánkban 200 méterre van a cucc, szóval nem hinném, hogy hirtelen elfogyott volna a sávszél.
Csináltam egy képet a DSL infóról, ha rá tudna valaki nézni , hogy esetleg az alapján mi a probléma, azt megköszönném .(#54319) DJ. Ru$y
Nekem is ez volt a sejtésem, köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
-
pakriksz
őstag
-
ludsimon
veterán
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!
Fél év kellett, hogy rájöjjek erre a HGW hibára, azt gondoltam a Twitch szerver laggol, de miután kicserélték most az is akadásmentes. Fél év kellett, hogy rájöjjünk erre. De végree jó!undefined
-
OldMike
őstag
válasz Krapter #54310 üzenetére
Ha IPTV-re váltasz, akkor egy úgynevezett HGW-t fogsz kapni, ami modem és router egyben. Abból fog kijönni az összes UTP kábel, amennyire szükséged van. Tehát a settop-boxhoz (vagy boxokhoz, ha mondjuk két tévét akarnál használni), valamint a számítógéphez (esetleg ebből is lehet több). Ezen kívül ha okostévét használnál, akkor annak is kell egy UTP kábel, vagy wifi is lehet, ha tudja a tévé. Egyébként a HGW wifit is ad, ha úgy állítod be.
A HGW-nek négy LAN kimenete van, ezzel lehet gazdálkodni, de Switch-csel, lehet bővíteni. Az STB-be közvetlenül illik vinni a kábelt a LAN portból. Én renitens vagyok, mert az okostévémbe (helyi adottságok miatt) úgy megy az UTP, hogy előtte van a Switch, abból az egyik kábel a tévébe, a másik az STB-be megy. Csak megjegyzem, hogy az STB és a tévé HDMI-vel van összekötve, de ezt valószínűleg tudod.
Ennek rendszernek annyi a hátránya, hogy a tévén a Speedtest általában 27/5-öt mér a 30/5-ös net esetében, de nekem ez nem jelent gondot.
42LM660S
-
-
Krapter
tag
IPTV-hez lenne kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
Jelenleg van Kábel Internet meg Digitális kábel TV Telekomtól. Digitális kábel már nem támogatott és kezd nagyon behalni és IPTV-re kellene váltanom.
Kérdés a következő lenne: Ha jól értelmezem a jelenlegi kábelmodemet fogják lecserélni amiből két UTP kábel fog kijönni, egyik megy a routerbe (internet) másik meg a TV-hez az új setup boxhoz, ugye?
Sima UTP kábel kell ami a Tv-hez megy? Relatíve elég messze van a TV attól a ponttól ahol a modem van és inkább a saját elektromos emberemmel építeném ki azon a részen az UTP kábelt (falba, stb).
-
DJ. Ru$y
félisten
-
pakriksz
őstag
válasz DJ. Ru$y #54304 üzenetére
azt eddig is tudtam hogy nem garantált, azt kérdeztem hogy most mi történt hogy változott.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Shodan
addikt
válasz DJ. Ru$y #54298 üzenetére
Elméletileg ezek a legfrissebbek:
SpeedTouch 780
6.2.29.2
Pirelli CIA6822
1.38S-M
Pirelli_DRGA225G
1.38S-M
Pirelli_TI7200_GP
1.48S-M
AVM Speedport W721V
64.04.58
ZTE ZXDSL931
ZXDSL 931VIIV2.5.0j.Z31.HU
ZTE ZXDSL 931 V2
V2.0.00.HU.T17
ZTE ZXV10 H201L
Sercomm W724V Ci
V1.0.01.TcomT18
09021601.00.x34www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pakriksz #54303 üzenetére
Kis visszaolvasás után megtaláltad volna dchard tegnapi írását.
-
pakriksz
őstag
Ma kb 3 év után új ip címet osztott a telekom a modememnek. Mi történhetett? Remélem nem fog mostantól minden újraindításál más ip címet kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest