Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
válasz rostiron #54182 üzenetére
Normális az IVR egy idő után lebont.
Az segítség lenne ha bemondaná az átlag várakozási időt?
Sajnos több 1000 híváshot, nincs több ezer ügyintéző-.Ha olyan az eset nyugodtan jelentsétek az online felületen ha be tudtok lépni.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Nemt0m12
tag
válasz kabelmania27 #54192 üzenetére
Osztóval megy bele a modembe, annyit csinált, hogy kicserélte kint a kábel végét és meghúzta most ugye így lett 3 US 1 helyett gondolom nem érintkezett jól és ezzel el is volt intézve az értékekre az volt a válasz, hogy rendbe vannak
-
törölt tag
válasz #32577792 #54178 üzenetére
Erre valaki?
Annyi még hozzá, hogy az IPTV viszont ment vele -
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #54194 üzenetére
Magyar Nemzeti Internetet mindenkinek. Tíz gigabitest. Ingyen!
ⓑⓣⓩ
-
djculture
félisten
válasz Intruder2k5 #54194 üzenetére
Ja még nem láttam hogy van helyi cikk is róla
-
MODERÁTOR
válasz djculture #54193 üzenetére
Ott az itcafe cikk is...
-
djculture
félisten
Mondtam én hogy nem ússzuk meg az internet reformot meg szabályzást el is indult a nemzeti internet konzultációs honlap, bővebben a blogomban.
-
Nemt0m12
tag
Volt kint a szerelő jelenleg ilyen értéket sikerült csinálni.
[link] -
rostiron
őstag
válasz polonic #54187 üzenetére
Nem vagyok egy türelmetlen ember, de ez azért még nekem is sok. Az előbb kinyomtam, kész vagyok.
Tíz perc híján 3 óra alatt nem vették fel. Erre már nem mondok semmit...Nem tudom meg van-e még az a szokásuk , hogy ügyintézés után értékelni kell a dolgokat ???
Ha igen, hát akkor visszaadom nekik.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Locutus
veterán
válasz rostiron #54185 üzenetére
Mindig ezt csinálják, így van megkerülve a törvény. Van egy semmirevaló továbbkapcsoló kolléga, először mindig csak ahhoz jutsz el, de segíteni ő úgysem tud...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
djculture
félisten
válasz rostiron #54182 üzenetére
A vállalkozás az ügyfélszolgálati ügyintézőnek az ügyfélszolgálat felé indított hívás sikeres felépülésének időpontjától számított öt percen belüli élőhangos bejelentkezése érdekében úgy köteles eljárni, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható.
A fogyasztó, ügyfél oldaláról azt jelenti, hogy amint bejelentkezik a szolgáltató telefonvonala, azaz „bemondja” egy női vagy férfihang, hogy mely vállalat, szervezet, intézmény telefonos ügyfélszolgálatát hívta az ügyfél, 5 percen belül „valódi” „élőhangú” ügyintézőnek kell fogadnia az ügyfél hívását.Mondja ki a fogyvéd törvény így nem normális..
[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
16.00 kor felhívtam a 1412 őt, azóta hallgatom a zenét. Egyszer már szétkapcsolt, ez normális ???
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
studiod1
tag
válasz ludsimon #54176 üzenetére
Nekem is volt érdekes router gond, 2stb külömböző stream-ok ok, néhány percnyi működés majd azonos streamra váltás garantált fagyás ebből kihozni űjraindítással vagy a fagyott boxot pillanatra váltani majd vissza az az "aranyos pirelli" majd gutaütést kaptam. Eközben viszont az internet tökéletes volt.
-
törölt tag
Egy kis segitseg kellene. Vettem 931VII 2.0 hgw-t. Beallitottam amit kellett de a net ledje piros. Netw. Wan Connect. Lekerdezesben nem pppoe, hanem ppp van, az ip sor meg nullas. Mit kell tennem?
-
ludsimon
veterán
válasz raczger #54174 üzenetére
Jól teszed! Meg fog oldódni idővel!
Nekünk októberben kezdődött ez az őrület, hogy terhelésnél megállt az adatforgalom, STB csere volt novemberben (azt gondoltuk az a rossz, mert megállt az adás és akkor ment tovább mikor elkapcsoltunk és vissza, de előtte nem volt hasonló probléma. Adatforgalom megállást meg nem gondoltuk, hogy összefügg, de összefüggött! ), nem oldódott meg és nem jöttünk rá mind ezidáig mi lehetett, de tegnap kicserélték a routert és a tápot és megjavult, tehát az ő eszközük adta be a kulcsot!
Majdnem 24 órája egyszer nem fordult elő ez a probléma, míg a régivel torrent indítás után 2-3 órával előjött.[ Szerkesztve ]
undefined
-
prisz
senior tag
válasz ludsimon #54173 üzenetére
Nálam meg csak 2 van. És akkor mi van? Hasít mint atom.
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 6.6 dBmV 36.8 dB
Channel 2: 6.6 dBmV 37.2 dB
Channel 3: 6.6 dBmV 37.2 dB
Channel 4: 6.3 dBmV 36.8 dB
Channel 5: 9.9 dBmV 38.7 dB
Channel 6: 9.7 dBmV 38.5 dB
Channel 7: 9.7 dBmV 38.5 dB
Channel 8: 9.9 dBmV 38.3 dBPower Level:
Channel 1: 35.2 dBmV
Channel 2: 37.4 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV -
raczger
őstag
Én is ezt furcsálltam, habár nem igazán tudom mit is jelentenek pontosan ezek a jelszintek.
(#54171) ludsimon: Nem vagyok benne biztos, hogy az segítene, tegnap egyik haverommal beszéltem, szomszéd faluban lakik, ugyanilyen nete van és ugyanarra panaszkodott, mint én, szóval lehetséges, hogy valami körzeti/központi hiba van.
Mindenesetre ha lejár a 72 óra, újra letesztelek mindent alaposan és hívom az ügyfélszolgálatot.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
ludsimon
veterán
Nálam meg csak 3 van és akkor mi van? 120/10 hasít gond nélkül..
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 4.8 dBmV 41.0 dB
Channel 2: 5.2 dBmV 41.3 dB
Channel 3: 5.0 dBmV 41.4 dB
Channel 4: 5.9 dBmV 40.8 dB
Channel 5: 4.7 dBmV 41.9 dB
Channel 6: 4.8 dBmV 41.1 dB
Channel 7: 4.7 dBmV 42.3 dB
Channel 8: 5.0 dBmV 41.5 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.5 dBmV
Channel 2: 42.7 dBmV
Channel 3: 42.7 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmVundefined
-
raczger
őstag
A kérdésem az lenne, hogy mekkora az elfogadott csomagvesztés (T-Home esetleg valamelyik szerződésében kitér-e erre)? Netet túrva nem találtam konkrét választ még.
Múlt héten kezdett el rosszalkodni a net, péntek-szombat de még vasárnap is katasztrofális volt (50/5 kábelnet), olykor csak 1/1 volt meg ebből 10-20% csomagvesztés mellett, természetesen szombaton délután bejelentettem a t-nél a hibát.
Jelenleg jobb lett, de így is 1% körül van a csomagvesztés, ami szerintem még mindig sok, korábban ennél jobb volt. A sebesség már rendben van, tudja az 50/5-öt.Jelszinteket beírom, hátha ezen látszik valami:
Downstream Channels
Channel 1: 2.1 dBmV 40.6 dB
Channel 2: 2.0 dBmV 41.0 dB
Channel 3: 2.4 dBmV 40.8 dB
Channel 4: 2.3 dBmV 40.4 dB
Channel 5: 3.4 dBmV 41.5 dB
Channel 6: 3.9 dBmV 42.5 dB
Channel 7: 4.3 dBmV 42.9 dB
Channel 8: 4.1 dBmV 42.5 dBUpstream Channels
Channel 1: 36.0 dBmV
Channel 2: 0.0 dBmV
Channel 3: 36.0 dBmV
Channel 4: 36.0 dBmVwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
bul07
nagyúr
IPTV
A film ajánlót hol találom, régebben az ingyenesek között volt a tékába de nem találom, sőt az ingyenesen nézhetőeket se találom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
btz
addikt
Most vettem észre hogy az online felületen is lehet leadni a hibabejelentést és látható a hibajegy száma is, és az hogy mikor mit javítottak.
Tegnap a telefon egyszer csak teljesen süket lett. Így telefonálni nem tudtam. Beírtam az online felületen, hogy hiba van vele és másnapra javították. Telefonálgatni sem kellett hosszú órákat. Ez így tök szuper. És az itt bejelentett hibákra is vonatkozik a 72 órás javítási idő.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
Inkább az okosok arra mondjanak valamit, hogy miért kockásodik HD a felvevős boxok alatt és miért nem a sima alatt??
-
ludsimon
veterán
Na ez volt a probléma! Router vagy táp. Nem jött elő ez az adatforgalom megállás!
undefined
-
törölt tag
Egyébként amikor bementem a T pontba, és megrendeltem a szolgáltatást, ott ilyenről adtak tájékoztatást, sőt a szóróanyagban is ez szerepelt.
Ezért nem értem, hogy miért kérdezed
-
r3dsnake
nagyúr
Haldoklik a DNS?
-
ludsimon
veterán
válasz Intruder2k5 #54147 üzenetére
Egyelőre igen, nincs gond! Torrentet is beizzítottam, eddig hibátlan!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
MODERÁTOR
-
Teko001
őstag
válasz fantest1 #54145 üzenetére
Alapvetőleg minden eszköznek van egy gyári beállítása. Ezekre a beállításokra áll vissza, ha reseteled. De ezt a beállítást lelehet küldeni központilag is. Így lett IP PT, hogy az FW frissítésnél olyan beállítás jött vele, amibe engedélyezve van (nyilván a felhasználói beállításokat megtartva). Viszont alapvetőleg a gyári beállításban nincs engedélyezve, tehát ha visszaállítják, akkor eltűnik. A beállítások backup ezt nem menti, igy vissza se állítja. Viszont valószínűleg hiába kéred, nem fognak neked leküldeni egy olyan beállítást, amibe engedélyezve van, valamint ezek a beállítások nem is a profil része, amit minden bekapcsoláskor letölt.
-
ludsimon
veterán
Volt a szerelő! Kicserélte az EPC3925-öt és a tápot is!
EPC3925-re! Nincs benne IP PT sajnos. A szerelő szerint távolról engedélyezik ezeket.undefined
-
törölt tag
No, ma boxot cseréltek.
Volt kint szerelő (megjegyzem, hogy tegnap este adtam le hibának!!) a kockásodás miatt, szerencsére többször produkálta, próbálkozott több dologgal mert szerinte túlmelegedett a box és a táp is, ezért átpakoltuk, de nem oldotta meg.
Hozott be egy 6030-as boxot, de úgy kerregett a HDD, hogy az már fájó volt.
Hoznia kellett egy újat, ez most tesztelem, de amit látok, hogy telítettebb, fényesebbek a színek.Ezen is vannak USB, eSata csatlakozók, ezekre tehetek saját külső vinyót?
Illetve ha igen, csak a tv által felvett műsort játssza le, vagy egyéb videó formátumot is? -
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz OldMike #54134 üzenetére
Az még jobb is, mert csomagot emelni bármikor lehet és akkor azt mondod, hogy mivel innentől él a 2 év, szeretnéd melléhozni a többi szolgáltatást is, hogy egyszerre járjanak le. Ennyi. 1412 kihangosít, aztán, ha kapcsol akkor fülhöz vesz. A belső hálózatuk is ugyanilyen foglalt, mikor egy áthelyezésnél kijött a Pantáv-os alvállalkozó 27 percet várt a belsős kollégára, addig kihangosítva zenét hallgattunk...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
OldMike
őstag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz OldMike #54131 üzenetére
Felhívod őket, megmondod nekik, hogy szeretnéd szinkronba hozni, az előfizetéseidet mai naptól. Ha el akar hajtani, hogy nem lehet, akkor mondd neki, hogy tudod, hogy utolsó 3 hónapban jutalékot kap, de te most szeretnéd, a hűséget mondjuk mától 2 évet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
OldMike
őstag
válasz DJ. Ru$y #54066 üzenetére
Kicsit hasonló a helyzetem, mint rostironé, csak az időtávlat más. 2013. májusában lett IPTV, net és alap telefon előfizetésem. Az IPTV 2013. júliusában módosult Cs+HD-re, ezért annak onnan ketyeg a 2 éves hűsége.
Mikor és mit kellene csinálnom, hogy ez a csomag változatlan formában és áron továbbmenjen? Egyelőre még esélytelen, hogy a webes oldalon belépjek. Nem szeretném a tripla és egyéb kedvezményeimet elveszíteni.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
MajaG
senior tag
válasz Heimdallr75 #54127 üzenetére
Az picit más, amire te gondolsz. Az hurokátengedés, s a másik szolgáltató berakja a saját eszközét.
Ez legalább 8-10 éve van. -
D-Phrag
senior tag
-
D-Phrag
senior tag
válasz ludsimon #54119 üzenetére
Nem, de még csak nem is erre gyanakszok. Majd cserélek HDMI kábelt a másik BOX-ban lévővel + váltok aljzatot. Én nem erre gyanakszok, de egy próbát megteszek. (Azért gondolom, hogy nem, mert egy idő után alakul ki és nem állandósul a hiba, van hogy magától abbamarad.)
-
-
D-Phrag
senior tag
Évente többször is gondom akadt a szolgáltatással vagy azon belül a hálózattal, esetleg a készülékekkel, ami az IPTV-t szolgáltatja.
Most egy olyan fura jelenség szokott előfordulni, hogy elkezd "pattogni" az adás, mint a popcorn a mikróban..
Csináltam reggel egy rövid videót az esetről. Ami nem jelentkezett épp akkor, de szokott a sercegéssel együtt, hogy kicsit becsíkozódik a kép vagy elmegy rövid időre. Ha megmozgatom a box kábelt, akkor mintha elkussolna..A videó az esetről: [link]
Tudna valaki segíteni mi a hóbelebanc történik?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ludsimon #54112 üzenetére
Nem érted a problémát...
az utca egyik végén a 20 mbit 100ft
a másik végén a 20 mbit 50ft, mert van digi...Nem a digi hiánya a gond... hanem az ár, semmi baj nem lenne, ha a digisek is 100ftért kapnák a telekom szolgáltatását... de ha már tudják adni 50ért nem vagyok a pénztárcám ellensége, ezért kérném én is 50ért.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Szerintem meg örüljetek, hogy ilyen kis településeken van egyáltalán valami.
Eléggé el lehet az eresztve akinek ez a legnagyobb problémája, hogy az utca elején 20Mbit végén már 1000Mbit elérhető.undefined
-
törölt tag
Biztos nagyon örülnének neki
Bár gondolom ennél filléresebb problémáik vannak, mint hogy 4000Ft/hó a digi gigás nete, vagy 7000 a 120-as a dájcsetelekom havidíja.
Pl. miért ad egyik felvásárló 100Ft-ot egy kg szőlőért a másik meg miért 86-ot ugyanabban az utcában, 20m-en belül. -
MajaG
senior tag
Kérdés, hogy ez most érvényben van-e?
Annyi keverés volt, hogy már a tököm se emlékszik mi a pontos határozat.
Azt hiszem az újonnan épült hálózatokra vonatkozik. -
törölt tag
Mond Te egyébként hol élsz?
Én egy kis "porfészek" alföldi "városban".
Ott kezdtem, hogy betárcsázós, aztán volt mobilnetem gprs alapon EOL-al megtűzdelve, aztán jött az ISDN, majd egy 5Mbit/s csomag, max 2-ön üzemelve, amit később tényleges 5 majd 10-es csomag váltott. Most 20-as van, de ÜFSZ kiajánlotta a 30-as csomagot is, de ennél többet is bírna.
Ha minden igaz, ebben az évben jön az optika, hogy kapok-e belőle vagy sem, irreleváns, de ha Te ebben nem látsz fejlődést, akkor a hiba a Te készülékedben van. Ja, hogy az ütem?
pályázni kell a településnek a vezetőnek pedig erős nyelve kell legyen és akkor előbb-utóbb sorra kerül.
Nálunk nem stadion, hanem iskola fog épülni, az egyik a kettőből, ami ebben az évben készül az országban.
Azt meg hogy a heti 3-4 film amit letöltök, 2 óra vagy 5 óra alatt jön le, kb. le is tojom, a gép 7/24-ben megy enélkül is. Éjszaka hosszú, még BD is lejön reggelre.De igazad van, szervezz egy tüntetést a Digi ellen, hogy igenis tessék 200Ft-ért havonta korlátlan, gigás netet adni mondjuk 6077 irányítószám minden ingatlanjához.
Külön adó: elvileg 2/3 ezekre szavazott, én nem, az biztos, de érdekes, hogy 10 emberből 12 tagadja.
-
MajaG
senior tag
Ahhoz képest, hogy nincs fejlesztés, az elmúlt 2-3 évben több
ezertízezer előfizető került át bbmsan-ra. (vdsl2 képes,bonding képes) Egy rakás olyan településen van optika vagy épül most is, amit meg kell néznem a térképen, hogy hol a f@szba van. Folyamatos az optikai kiépítés, mióta beígérték a lét. Ha valahol hátsó rettenetbe laksz, nyilván úgy tűnhet, hogy nincs fejlesztés, de talán a polgármestert kéne baszogatni, hogy pályázzon kilincseljen, mert megy a multi oda ahova a politika akarja, meg ahova az érdeki füzik. Elég sok tiszai területen van optika ahol, nem hinném, hogy annyi fizetőképes kereslet lenne, viszont jól pályáznak..Nyilván sokkal több fejlesztés lehetett volna, ha nincsenek ezek az adók, nem lebegtetik be, hogy az optikát is át kell engedni társszolgáltatóknak stb. Emiatt a 2010-es évek elején Koax felvásárlásba és építésbe, felújításba fektetett sajna a cég.
Nem tudom minek írsz olyanról, amiről láthatóan
fogalmadfingod sincs. A másik, hogy nem fogja kiírni egyik szolgáltató se a fejlesztési ütemtervét.Tudod ezeket üzleti titoknak hívják.
A Digi meg a UPC a milliárdok ellenére sem szívesen megy "rizikós" címekre.
ui.: Ha neked lenne mondjuk egy pékséged és Bartók Béla utca 1-15-be csak 5 forintért tudod versenyképesen eladni a zsemlét, de a 15-30-ba 9 forintért is, akkor te 5 forintért adnád? Ha ott is 5 forintért adod, nincs meg a nyereséged, csökken a bevételed, embereket kell elbocsájtanod.
Nyilván a Telekomot nem az éhenhalás fenyegeti, s nekem sem szimpatikus a menedzsment árpolitikája, de ez egy kapitalista világ, a befektetők azért vesznek részvényeket, mert eredményt akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
válasz dchard #54095 üzenetére
Teljes a félreértés.
Mert ha egyeseknek elfogadható az a tény, hogy kb. 50m távolságban már 2x annyiba kerül egy azon előfizetés, akkor nagy a baj. Itt nem az "imádott" vagy "utált" Digivel kell jönni, hanem azzal, hogy adott körzetben durván differenciáltan osztogatják a szolgáltatásokat.
És mint már megírtam a jelenleg regnáló kormány "ősbűne" hogy a beszedett extra adókat nem kötelezően hálózatfejlesztésre kell fordítani, akár közbeszerzéssel is. Szinte biztosra veszem, hogy a felkínált milliárdoktól akár a másik 2 szolgáltató is "vérszemet" kapna, és végre a fejletlen régiók felzárkoztatása is elkezdődhetne.
Mert egyelőre ott állunk, hogy a megpumpolt cégek 0 fejlesztéssel próbálnak lavírozni, lesz ami lesz alapon kötnek rá 30 éves rézdrótokra előfizetőket.
Ezek után nagy kérdés, hogy mire van alapjában véve szükségünk. Még 4-5 stadionra, presztízs beruházásokra, totemek építésére vagy informatikai fejlesztésekre, ami más európai országokban dinamikusan fejlődik és lassan sikerül ebben is lemaradni a régiónktól. De ez már egy más téma...
Részemről pontot teszek az ügy végére. -
MajaG
senior tag
válasz dptrsk #54101 üzenetére
Már bocs, de mi a f@szért nem a Digi-t szidja, hogy nem ment tovább?
El kell fogadni, hogy a Digi több dolog miatt tudja ezeket a jó árakat adni, és ez nem csak az, hogy ők több évre tervezik a megtérülést, hanem hogy relatíve sűrűn lakott helyekre települ csak be, ahol gyorsan tudja növelni az előfizető számot.A kolléga gondolkodása minimum érdekes, de inkább meghökkentő.
Mintha nem ebben a világban élne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dptrsk #54101 üzenetére
mindkét településen saját kút, saját tisztító, saját szennyvíztisztító állomás, de már hála nagy vezérünknek, össze kellett vonni őket egy cégbe
ez így korrekt?Egyébként akinek nem tetszik, hogy nála nincs digi, az reklamáljon ott, menjen ki az utcára, tüntessen ott, stb.
Vagy tüntessen valami ellen.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #32577792 #54097 üzenetére
A és B város is ugyan olyan távol van a vízmű teleptől ill. szennyviz teleptol?
Mert a kollegának a problémája kicsit konkretizálva az, hogy egy adott utcában 1től 15ig van digi, van olcsóbb tarifa, 16tól 30ig nincs digi nincs kedvezmény, s itt a távolság elhanyagolható 15 és 16 kozott egy zebra a távolság. Konkrétan csak ott van kedvezmény, ahol van digi, s ez nem fair, hiszen itt pl bizonyítható is, hogy semmi plusz költsége nincs 16 es 30 kozott, az 1 es 15hoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest