Hirdetés
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epiph
tag
Üdv!
Vettem egy Pannonpower m600 as ups -t.
Az a gondom, hogy ha hibernálásra kapcsolom (win be is és a hozzá kapott szoftverbe is) akkor mielőtt végig menne a folyamat lelövi az ups -t. Ha kikacspolásra teszem akkor meg a gép kikapcsolása után nem áll le a szünetmentes tápegység.
A másik: egész jól bírja 10p felett, csak nagyon melegszik az egész és "hangos" zizeg. Nemtudom mennyire normális.UPSilon2000 a hozzá kapott szoftver.
Tudnátok valamit ajánlani?
-
Epiph
tag
Köszönöm a segítséget!
Ez úgy néz ki nem működik vele együtt.... Upsilon 2000 ből meg nem találtam újabb verziót sehol, hátha ott javították volna bár azt is furcsálom, hogy hőfokot se mutat. + info nál nem írja ki az UPS típusát sem.
Csak azt furcsálom, hogy ha hibernálásra kapcsolom x% nál akkor elkezdi és mielőtt befejezné kikapcsol a tápegység. Így nem sikerül a hibernálás. Viszont ,ha kikapcsoltatom vele a gépet szépen kikapcsol, de hiába van bepipálva, hogy kapcsoljon ki 1 perc múlva miután leállt a windows, nem kapcsol ki. Pedíg jó lenne ha miután kikapcsol a gép nem melegedne itt nekem potyán főleg ha nem vagyok itthon. -
Epiph
tag
Az a gond, hogy erre volt keret.... FSP amit össze lehet kötni a géppel, jóval drágább....
Reménykedtem hátha van valakinek hasonló tápja itt a fórumon, akinek megoldódott ez a gond... néhány szünetmentessel már volt dolgom, de ilyennel pont nem viszont ár/érték arányban jónak tűnt.
2 év gar van. Ha hibás akkor addigra kiderül Vagy megunom aztán pár hónap mulva visszaviszem
Ha van még valami ötleted szivesen fogadom! Köszönöm az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anderson akku csatlakozó, APC Smart szünetmentes tápegységhez, SURT3000xli, SURT5000XLI, SURT8000Xli
- APC Back-UPS Pro 1400 (BP1400I) szinuszos szünetmentes tápegység
- AEG Protect A 500 - Zsír új akksival
- Jelképes áron! - Njoy Akin 2000 hálózati feszültségstabilizátor / AVR, 2000VA/1600W
- FSP iFP 800 - Zsír új akksival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest