Hirdetés
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulk24
senior tag
válasz
Teasüti #20274 üzenetére
Már gondoltam rá, hogy egy távcsövessel lefekszem a kertben és célba veszem az EON embereit.
(viccelek
) Dombon vagyok a trafó pedig a völgyben, én vagyok az első ingatlan, ami a trafó után csatlakozik a hálózathoz.
Elég energiatakarékos a hűtő, de, akkor ezt elengedem. Ez a bajom az Ariston bojlerrel is, hogy mi van, ha pont melegítéskor száll el a villany. Pedig tuti, hogy annak se tesz jót.
Igen, amikor visszajön akkor van gond! De pont az a baj, hogy kapcsolgatják párszor!
Nekem amúgy a lakáselosztóban van egy OBO V50 "túlfeszvédő" nem tudom, hogy az mennyire segítség! Mind a 3 fázist védi +N.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest