Hirdetés
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
válasz
tankcsabee #12709 üzenetére
Az FSP szoftverében szó szerint ugyan ez a funkció van és ott kikapcsolható - nincs infó arról, hogy melyik típusnál mely paraméterek állíthatók, mert ebben van eltérés, neten nem találtam olyan képet, ahol a "green power function" inaktív lenne; írtam az FSP-nek ezzel kapcsolatban, ha válaszolnak, ide is beírom -, szóval végül ezt fogom megvenni - de úgy rendelem, hogy péntekre érkezzen, mert kedd, szerda, csütörtök BP-n vagyok, hétfő és péntek pedig home office, ezért csak akkor tudom átvenni, ezért legkorábban hétvégén tudok róla röviden beszámolni. Az Eaton-nál ez nem kikapcsolható funkció és a legtöbb manual nem említi - én letöltöttem legalább 2-t és azt is megnéztem, amit nyomtatott formában mellékeltek - szóval köszi szépen az infót
.
-
tankcsabee
csendes tag
válasz
tankcsabee #12709 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest