Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
girhesfarkas
csendes tag
válasz
MartOOn #6698 üzenetére
Nem rossz az ötlet, de akkor csak az derül ki hogy ki konyít jobban a ps-hez... szerintem akkor viccesebb lenne hogy teljesen adott témát ami mindenhol mindenkinek elérhető kelljen fotózni és azt szerkesztgetni... s hogy tuti legyen a tuti mobilon is kéne megszerkeszteni =]...
-
Bandi8407
tag
S4+LR
-
MartOOn
addikt
válasz
MR007RM #6697 üzenetére
Delutan egy kicsit megpiszkalom de csak mobilon. Laptopom meg mindig nincs...
Pl lehetne egy ilyen verseny feladat is, hogy adott (tehat kozos) kepbol kell kihozni vmit. Tema szabad, vaghatod szinezheted akarmi. A lenyeg h mindenki ugyanabbol a kepbol dolgozzon.
hulye otlet?
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Én annyira sajnáltam őket, hogy nincs egy rendes lakásuk, ott fagyoskodnak, míg a többi lakó (emberek
)az épületben.......
Na ezért sincs kint a kutyusom nyaralásnál éjszakára. Velem van bent a jó meleg tiszta házban.....az ágyam alatt, mellett mikor hól van az ól.
Nekem az a ürülékes fészek egészen bejön színileg, így egy kicsit elkenve a nagy zoom miatt. 38MP-ben rázummolva készült és azt méreteztem le.
(#6695) MartOOn: Szeretni szeretem csak legyen elképzelésem hogyan és tudjam megcsinálni + szabadidő. Azon sokat agyaltam ne legyen-e fekete-fehérben. Az a baj nem tudok jól effektezni. Kellene pár német katona......sapka, ágyúk, repülőgép, rendező és pár formás női cici kicsit megédesítve.....
Bezzeg ha ez volna egy versenytéma.
-
-
MartOOn
addikt
Egyetertek. Neha ha mar arra ugranak h annyit irsz, lehet cserelek gepet... Eladom a regit es veszek ujat... Mar jonnek a hirdetes nacik, hogy bujtatott hirdetes is tilos! Vicc...
Sztem akkor hirdetes, ha szerepel benne vagy az ÁR vagy az hogy ERDEKLODNI ITT VAGY PRIVATBAN.
Na ez hirdetes.[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
-
tybsen
addikt
válasz
ghost364 #6690 üzenetére
Mondjuk azt tovabbra sem ertem, hogy alairasokban miert lehet hirdetni, hozzaszolasokban pedig miert nem. Marmint a "klasszikus" hirdeteseket nyilvan senki sem szeretné latni mindenhol, de szerintem ha egy regi juzer hozzaszol es mellekesen kozli, hogy "elado lesz hamarosan mert ezt meg ezt tervezek venni", akkor az miert gond. Mert mar ilyet is lattam, h erre ugranak a tobbiek, hogy "ne hirdessen". Persze valahol ertheto a szabalyozas is, ellenorizni sem konnyu a hsz-okat. Na sorry az offert, amugy nem ismerem Wa2x_ konkret sztorijat, inkabb csak altalanos gondolat volt.
-
Wa2x_
veterán
válasz
BigBlackDog #6681 üzenetére
Életem fizetése is kevés lenne... jó képek!
-
A Pillangó és a M. O. P. Sz. nálam mindig betalál...
Nekem is volt mopszom, cukik, imádni valóak. Úgyhogy az nálam mindig ötös!
A kocsikra nem izgulok... Van az utcán elég.
-
ghost364
senior tag
válasz
Elfogadnám! (az már más kérdés, hogy nem vezethetném)
-
toto0569
addikt
válasz
-
Kasya
nagyúr
válasz
Jok lettek!
Ahogy latom, konnyen gyujti a kavics felverodeseket -
BigBlackDog
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
Bandi8407
tag
[mopsz] S4+photo studio pro
MR007RM köszi, nekem is leginkább a hangulata jön be
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Ha a flickr nálad van megnyitva akkor kimásolod fent a címed és azt linkeled, így a te összesített fotóidat fogja mutatni. Vagy egyenként megnyitod az egyiket nagy ablakban és jobb oldalt more actions - download - view all sizes - kép url-jének másolása. Nálam ez google chrome esetén.
(#6674) negroo: Ez már jobb, de lehet ezt egészben is, mint fentebb írtam akár originál teljes méretben.
[ Szerkesztve ]
-
negroo
aktív tag
-
negroo
aktív tag
Sziasztok a flick képet, Hogy lehet megosztani ide is? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz
toto0569 #6669 üzenetére
A valóságban jó nagy darab volt, kár hogy nem tudtam közelebbről lekapni, elmenekült.
(#6670) hagel:
Avatart váltottál? Úgy hiányzik a régid!
Elárulok egy titkot. Szeretem ezt a topikot mert itt mindent szabad. A valóságban a pillangónak az egyik farkincája hiányzott és ezt utólag pótoltam. Ha megtudnám hogy ez a fajta csak egy farokkal létezik...........
(#6666) Szevam: Az elsőt mintha keresnék valahol, tegnap láttam a híradóban, valahonnan nyomaveszett. Mennyiért adod?
A 2.-nál használtam volna egy kis retust, sminket a háttér zajtalanítására, persze asztali gépnél ülve könnyen beszélek.
A 3.-at látom letakartad. Jobb is ha nem látják még lebuksz.
(#6671) Bandi8407: Hangulatos. Mondjuk nekem a mellette lévők azért jobban bejönnek kiszerelésileg, színkészletileg.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
S4+photo studio pro
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
girhesfarkas #6659 üzenetére
Kritikát kell megfogalmaznom veled szemben!
Nincs igazad!
Igenis, hogy jól sikerült az a kép!
Nekem nagyon tetszik! -
koboldozat
senior tag
-
girhesfarkas
csendes tag
válasz
BigBlackDog #6662 üzenetére
francba, sokszor elfelejtem =D igen 1020 + obi =]
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Nem rosszak, csak mivel is készültek? Az eddigi 1020?
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz
Jók lettek! Első és a harmadik tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
S4+LR
-
Wa2x_
veterán
Egyre jobb képek születnek, azt hiszem örömmel nyugtázhatjuk ezt! Egyrészt az egyre jobb telefonos kamerák és a fejlődő kollégáknak köszönhetően. Nincs sok titka az egésznek: minél többet fotózni, rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Bogár - L1020
-
mumk1
addikt
válasz
pepe091 #6651 üzenetére
És mi lesz ha nagy lesz? Vénusz légycsapója vagy valami bitang paprika?
szerk:
Ja, látom a blogodat...[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
-
Egy melegszendvics és egy csepp. Nexus 5 + gyári fotók alkalmazással módosítva.
Szerk: Pluszban néhány szörnyeteg.
[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
-
ghost364
senior tag
Tegnap séta eredménye: Villanyoszlop és kavargó fellegek, felhők
Szevam: A második és az első szerintem is remek lett!
girhesfarkas: A makrók tetszenek!
toto: Szépek!
NokiaLumiaazaz a francokat Lumia. Asha.311 + Lightrooom + Gimp
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
Colorado bogár
Tücsök
LG G2 macro -
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
Templom - Lumia 1020 (tudom, rossz helyen van a fókuszpont)
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Szemcsi - 1020
-
MR007RM
addikt
-
-
tybsen
addikt
válasz
girhesfarkas #6623 üzenetére
TrollON: Az elso kep segitett megertetni, hogy honnan vette a samsung a galaxy S5 hatlapjanak otletétb
TrollOFF
Nagyon jok, imadom ezeket a makrokat
-
MartOOn
addikt
A radar nagyon tetszik! Meg vegre nem virag meg vmi óriás legyek pokok alienek... (Mert ezek tuti nem makro képek, hanem vmi orult nagy allatok! Mondjuk akkor meg rohadt batrak vagytok...)
Tudtatok amugy h a Földönkívülieket miert hivjuk Alien-nek?
Mert a Földön nem 'élijen'! -
natë
nagyúr
[link]. Virág L1020
-
válasz
koboldozat #6628 üzenetére
Köszönöm!
-
-
MR007RM
addikt
válasz
toto0569 #6619 üzenetére
Köszike!
(#6620) Kasya: Így van ez már lassa 1000 éve, a jó teló és kiválló külső lencsém inspirál.
És bizony csak azért sem akarok fényképezőt........várom a jobb kamerás telefont, azt amivel úgy gondolom szintet emelhetek. Mindig többre vágyunk, magunkat is licitáljuk, és ez így van jól mert ez visz előre.
A bakonyos a legjobb nekem a színei miatt.
(#6624) HoTaZo:
Egy fényképész haverom fog segíteni nekem a "felkészítésben". Illetve vélemény és lebonyolítás, nehogy elszúrjak valamit. Azért ő mégis csak otthon van ebben. Az tuti valamiben indulni fogok telóval.
Már gondolkozgatok a fotók kiválasztásán.
(#6623) girhesfarkas: Egész jók. Sokat kell gyakorolni és egyre jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz
girhesfarkas #6623 üzenetére
Hát ez már besz...ás, kész vagyok tőletek!
Ez az "Alien" már bekapcsolódásra kötelez!
Nézem a fantasztikusabbnál fantasztikusabb pók, légy darázs stb. képeiteket... Nektek neveznetek kell arra a Természetfotós versenyre.
Le a kalappal mindegyikőtök előtt!! -
Kasya
nagyúr
Kicsit kipottyantam a dolgokbol es nem nagyon lattam az elmult par napi kepeket....de MR007RM kepei meg emailben is zaklatnak, hala a flickr-nek
Tovabbra is nagyon raerzel a dolgokraA multkori pitypang csak kis modositassal, mert a multkori nekem tul szines volt:
Maganyos gyermeklancfuSajnos most munkacsucs van es keves idom van "gondosan" odafigyelni a kepekre, de ha meglatok egy jo pillanatot azert automataval lekapom. Igy jottek letre ezek a kepek:
Nehol vazert van gond a pontos fokusszal, tudom...Bakony alja reggel 7-kor barmit is gondoltok rola, tenyleg teljesen ilyen volt a panorama. A vakito fenyesseggel egyutt
Arpa kicsit az izlesemhez igazitva.
Bogaras kepet mar nem is merek linkelni a korabbiak alapjan, de azert erot veszek magamon
Hajnali sexL1020 + LR
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz
ghost364 #6614 üzenetére
Mostanában a pöttöm apró pókokra bukom.
Számomra szebbek és érdekesebbek mint a nagyok, csak tudja levenni őket az ember.
(#6615) Sanyi.il:
Én is félek tőlük kívéve ha vadászni megyek. Még tavaly mikor óriás csótányt találtam a ház falán, na az volt beszarás közelíteni és utólag visszanézni úgyszintén.
(#6616) Wa2x_:
Ma visszamentem a tett helyszínére még próbálkozni, de nyomát sem láttam a tegnapinak. Talán mert ma nincs óvoda?
-
ghost364
senior tag
válasz
MR007RM #6607 üzenetére
Remek képek! Pókosak tetszenek a legjobban!
Geengster: Tényleg a minőség rovására ment a zoom, de attól függetlenül jó képek!
Megtaláltam én is a jobbféle lencséimet, ki is mentem fotózni. Valószínűleg ez az utolsó sorozat ezzel a telefonnal. A képek: Virágok,légy (na végre sikerült!) ,Sok-sok vízcsepp és zöld (túlhúzott)
Nokia Asha 311 + Lightroom 5.4 + Gimp[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig S3-al készült képeket tettem ide be most viszont sikerült i5S-re váltanom, hát brutál ez a telefon.
Esőcseppek iDarkroom appal szerkesztve (eredeti)
-
MR007RM
addikt
válasz
Nuada herceg #6608 üzenetére
Szerintem is a kicsit eszi, hisz olyan ennivalóak. Hát igen az óvónéni dézsmálja a beadott állományt. Vagy esetleg csak beszélgetnek miközben a kicsi csimpaszkodik? Megsérült és ezért kezelik stb......sosem tudjuk meg.
(#6609) Geengster: Művészi megvilágítást kaptak, jól van feltálalva.
-
Geengster
csendes tag
Üdv!
Egy ideje már követem a topicot, nagyon tetszenek a képek amiket csináltok.
Gondoltam én is megosztok veletek párat, amit tegnapelőtt csináltam. Sajnos Pókkoma nem nagyon örült neki, ha közelítek, úgyhogy kénytelen voltam zoomolni, ami annyira nem tett jót a képek minőségének, de azért nekem tetszenek.
iPhone 5S + Camera360
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
utazás
tűző nap
Budapest - Hősök tere és Műcsarnok
tükörkép
tükörkép 2
Direkt hagytam magam rajta!Budapest Erkel színház fotók
1,2,3,4
Voltak jobbak is, de sajnos megsemmisültek a kártyahibában. Ezt egy progi hozta vissza a halálból.(4)
5,6,7
Ennél még vágás sem volt.(7)8
9 (fantázia)
10 (eltúlzott fantázia)
És most jöjjenek a pókok a mostanában tőlem megszokott szokásos külső lencsés formában.
Apropó legyen fotóverseny, de nagyban itt. Ti indultok? Mert én igen.
-
tybsen
addikt
Szerintetek ha ebbol a regi gepbol kiszednem a lencset, annak lenne ertelme? Hasznalhato lenne makrokhoz?
-
ghost364
senior tag
válasz
koboldozat #6602 üzenetére
Igazad lehet.
Először drágább telefont akartam, de inkább veszek mellé egy SSD-t a gépbe. No de offoljuk szét a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz
koboldozat #6600 üzenetére
Sajna azt csak ilyen-olyan GSM bolti garanciával lehet venni... Kamerára viszont ugyanaz
Az első cseppes kép nekem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- További aktív témák...