Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Ti milyen vinyot hasznaltok/javasoltok ?
2x4 TB nezegetek.
-
Ombi5
őstag
udv. Nemreg beszeltunk , hogy 4K video nezesre kellene nekem nas,es ajanlottatok a 218+ verziot, ha csak a sima 218j-t vennem, az mennyivel jarna szukebb kerestmetszetekkel 4K videok teren,meg torrent teren?!
-
Ombi5
őstag
válasz
Szaszabond #36446 üzenetére
Mivel semmibol se szeretem a x....rt,es alapot, igy akkor 218+.....
-
Ombi5
őstag
Koszonom a sok infot,kezdek belezavarodni. Igen nekem is 1000 optika Telekomos netem van,es szeretem is kihasznalni, viszont a 4K-s filmeket NAS-rol akarom lejatszani,es szerintem 1 vinyot fog csak kapni.
Ahogy kiveszem a szavaitokbol a DS218+ erdemes,mert az fog tudni mindent,ha esetleg megis kellene a sok plusz dolog..
Nyilvan vannak olyan dolgok,amit szeretnek majd telorol,ipadrol stb elerni.... -
Ombi5
őstag
válasz
Szaszabond #36438 üzenetére
Nekem igazabol otthoni felhasznalasra lenne szuksegem, illetve a tv-m errol olvasna a filmeket. Nem kell adatmentesre sem,filmek potolhatoak barmikor. Ha esetleg erretennetek javaslatokat. PLEX-et neztem nem lenne rossz dolog,bar meg sose volt vele dolgom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest