-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Olvasom mások hozzászólását, és UFOnak érzem magam.
iOS alatt csak Synology Drive-ot használok a fényképek mentésére, és az menti a fényképeket a NASra. A 2FA-val egyszer kellett belépnem, de akkor kiválasztottam az "Emlékezzen rám" lehetőséget, azóta nem kért 2FA kódot.
A mobilon úgy van beállítva a fényképek biztonsági, hogy bármikor feltöltheti a fényképeket, nem csak töltéskor, és nem csak wifin keresztül, illetve a videókat is feltölti.Amiről BFeco írta, a 3 perces "szabály", arról ugyan nem tudtam, de mivel nem perceknént készülnek a képek nálam, így ez eddig fel sem tűnt. Igaz az is, hogy nagyon ritkán nézek rá a NASra, hogy mennyi kép van valóban feltöltve.
"- Be kell lennie kapcsolva a Fotók "Letöltés és eredetik megőrzése" iPhone-on. Ez ugye az eredeti méretet tárolja az iPhone-on, ami hely igényes."
Nekem be van kapcsolva, mert az iCloud-ra is mennek fel a képek."- Csak saját,otthoni lan-on működik biztosan, vagy távolról, interneten keresztül is?"
Nekem a NASon fut egy VPN szerver, és kizárólag arra csatlakozva érhető el a NAS külső hálózatról. (Feltéve, ha a kérdés a NASra vonatkozott és nem a Beestation-re)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Ukrajnai háború
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- Ubiquiti UniFi Security Gateway - USG-3P - Ingyenes futar eloreutalassal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Dell 5580 i5-7200/8gb ddr4/256gb m.2 alapgép
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest